Zemis Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Audi A4 B7 Avant Quattro 2007 Kraków ? Tablica.pl Panowie kogo to jest autko? kogoś od nas? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 2 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Raczej nie od nas ..... chociaż któż to wie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Fajna b7... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Prawie jak moja .... prawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 D4NTE rozumiem że jedziesz:naughty: Chciałbym, jak wolne dostane to pojadę ;-) Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruks Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Dacie wiary jakie spalanie mi wyszło z Zakopca do domu? życiówka Moja życiówka tutaj https://lh6.googleusercontent.com/-NJmtNFmkH9k/UEx-iAuZiuI/AAAAAAAAPIg/0e3DvnKYKX8/s640/IMG_0610_tn.jpg Na tej samej trasie, tylko i wyłącznie dlatego że jechałem za kolegą w pasku B5 FL ale kombi Jemu wyszło 4,7 (lżejsze auto) Zwykle mam ~7,5l Ja może nie będę wypowiadał :grin: Pisz śmiało to porównamy ---------- Post dopisany at 21:52 ---------- Poprzedni post napisany at 21:49 ---------- hmmmm takie spalanie to ja tez mam w trasie Ja właśnie o trasie pisałem, 6,8 mi wyszło ostatnio na dystansie 2300 km bez większego popędzania (do 130 km/h) ---------- Post dopisany at 21:56 ---------- Poprzedni post napisany at 21:52 ---------- PABLO, dziś sprawdzałem dokładnie grzanie auta do stojącej pały na 90 , auto stało na dworze od 13 do ok 18. Obecnie -0.5 C 6km i 7min jazdy To szybko, może jakoś inaczej jest u Ciebie obudowany niż w A4. Rozumiem że oczywiście miałeś włączone ogrzewanie na 18? Chyba że u mnie ta elektronagrzewnica nie działa może Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 tak na 18, tak mam zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 2 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Nietuzinkowe B8 => http://a4-klub.pl/zakup-kontrolowany-kupujemy-auto-25/all-b8-audi-a4-oceny-256555/#post3222856 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 ooo zapowiada się imprezka to ja też bym się pisał Może jutro taż wpadnę ramzes ale my mówiliśmy o zlocie w Bukowinie Tatrzańskiej, przyjedź jutro na spota to się dowiesz co i jak. ---------- Post dopisany at 22:28 ---------- Poprzedni post napisany at 22:25 ---------- Nietuzinkowe B8 => http://a4-klub.pl/zakup-kontrolowany-kupujemy-auto-25/all-b8-audi-a4-oceny-256555/#post3222856 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Ruks- bedziesz jutro na spocie?? Mam zabierac RNSa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 mnie jutro nie bęzie ja dalej chory i to bardzo, znacie jakieś dobre sposoby na kaszel bo picie miodu z cytryną nie skutkuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 mnie jutro nie bęzie ja dalej chory i to bardzo, znacie jakieś dobre sposoby na kaszel bo picie miodu z cytryną nie skutkuje mówiłem Ci dzisiaj zrób sobie okład z młodych piersi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 te piersi wyjechały do mamusi żeby Córy nie zarazić jutro z rana mam inspekcje więc nie omieszkam skorzystać z Twojej porady Fanti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 te piersi wyjechały do mamusi żeby Córy nie zarazić jutro z rana mam inspekcje więc nie omieszkam skorzystać z Twojej porady Fanti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIXI Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Bry Mam pytanko , co powiecie o hotelu "RT Galicya" na ul. Rzemieślniczej , lub coś względnie blisko C.H.Bonarka ???? Będę robił usługę obok i szukam coś żeby się kimnąć ze trzy nocki . Będę wdzięczny za podpowiedź . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trzastek Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Rewelacji nie ma ale może być. Taki typowy turystyk o podwyższonym standardzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIXI Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Rewelacji nie ma ale może być. Taki typowy turystyk o podwyższonym standardzie. Danke szen , myślę że wystarczy żeby się przekimać po pracy .... rozumiem że w pobliżu "Bonarki" i podobnym standardzie nic więcej nie ma . Będę robił w LUX-MEDzie i zależy mi żeby było jak najbliżej do hotelu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 PIXI kiedy przyjeżdżasz?? all. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 3 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 bry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 to spocik dzisiaj może ktoś podjechać z Vagiem?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi