mega13 Opublikowano 21 Maja 2008 Opublikowano 21 Maja 2008 potrzebuje tacie kupic jakoms tania nawigejszon, wypatrzyłem taką http://www.allegro.pl/item364408942_odblokowana_nawigacja_gps_goclever_mm_5_1_real_3d.html podoba mi sie ten widok 3d co myslicie ? Sokol jest sens się pakować w jakiegoś NO NAMEa ?? Ja za używkę garmina nuvi 300 z mapami 04.2008 dałem 450zł a podejrzewam że i taniej znajdziesz, a przynajmniej marka, ja kiedyś prawie kupiłem jakiegoś odpasionego samsunga tylko trzymając kasę w ręce podzwoniłem i się okazało że z mapami zonk a jak są to pasowało by po centrum miast jeździć bo na obrzeżach pokrycie już znikome.
Tytus Opublikowano 21 Maja 2008 Opublikowano 21 Maja 2008 Panowie... Gdzie w Kraku można kupić i wymienić akumulator za rozsądną cenę oraz sprawdzić regulator napięcia i czy alternator dobrze ładuje? Mój aku już nawet nie przyjmuje prądu od prostownika
Tytus Opublikowano 21 Maja 2008 Opublikowano 21 Maja 2008 Do Kamila jedź Sokol wiesz jak sprawdzic regulator napiecia i alternator czy dobrze laduja?
sokolnh Opublikowano 21 Maja 2008 Opublikowano 21 Maja 2008 Do Kamila jedź Sokol wiesz jak sprawdzic regulator napiecia i alternator czy dobrze laduja? ja nie mam do tego przyrządów w domu, podjedz do mojego starszego, powiedz że Cie przysłałem
Tytus Opublikowano 21 Maja 2008 Opublikowano 21 Maja 2008 Do Kamila jedź Sokol wiesz jak sprawdzic regulator napiecia i alternator czy dobrze laduja? ja nie mam do tego przyrządów w domu, podjedz do mojego starszego, powiedz że Cie przysłałem ok, dzieki, ale dopiero chyba w piatek rano, dzisiaj juz nie dam rady, nie jestem pewien czy akumulator padl ze starości (co jest bardzo prawdopodobne) czy jest problem z regulatorem, dzisiaj w nocy caly czas sie ladowal na takim malym prostowniku, ale i tak rano rozrusznik slabo krecil
Cuber Opublikowano 21 Maja 2008 Autor Opublikowano 21 Maja 2008 mtytus a co Ty tak powoli jeździsz :gwizdanie: no dzisiaj meczyk na kaziku w scandalach hehe i moze by coś drinknąc delikatnie przd tym "Bożym cialem".....[br]Dopisany: 21 Maj 2008, 11:59 _________________________________________________STOLIK ZAKLEPANY O 20-30 Kazik LE SCANDALE !!! ZAPRASZAM !!
Gość TrueOgre Opublikowano 21 Maja 2008 Opublikowano 21 Maja 2008 Do Kamila jedź Sokol wiesz jak sprawdzic regulator napiecia i alternator czy dobrze laduja? ja nie mam do tego przyrządów w domu, podjedz do mojego starszego, powiedz że Cie przysłałem ok, dzieki, ale dopiero chyba w piatek rano, dzisiaj juz nie dam rady, nie jestem pewien czy akumulator padl ze starości (co jest bardzo prawdopodobne) czy jest problem z regulatorem, dzisiaj w nocy caly czas sie ladowal na takim malym prostowniku, ale i tak rano rozrusznik slabo krecil jesli nie był wogóle wymieniany to najwyższy czas, odpuść sobie regulatory i po prostu kup nowy, nie jeździsz dużym fiatem w końcu
Tytus Opublikowano 21 Maja 2008 Opublikowano 21 Maja 2008 jesli nie był wogóle wymieniany to najwyższy czas, odpuść sobie regulatory i po prostu kup nowy, nie jeździsz dużym fiatem w końcu A no zgadza sie, bede wymieniał, tylko chciałem się też upewnić że stary akumulator oddał swoje życie ze starości a nie z powodu wadliwego ładowania , bo jak kupie nowy to pewnie też długo nie pociągnie :gwizdanie:
Gość Trzeniu Opublikowano 21 Maja 2008 Opublikowano 21 Maja 2008 słuszna uwaga :th: tytus a Ty czemu nie jedziesz z nami do młodego?
Tytus Opublikowano 21 Maja 2008 Opublikowano 21 Maja 2008 tytus a Ty czemu nie jedziesz z nami do młodego? Bo juz zaplanowałem sobie weekend w inny sposób, brat mojej kobity (przyszly szwagier) przyjezdza z Wiednia na dlugi weekend, no i jedziemy z moja do jej rodzinnego domu. A szwagier równy gość to pewnie coś drinkniemy Ale dzieki za zaproszenie :th:, następnym razem....
Gość Trzeniu Opublikowano 21 Maja 2008 Opublikowano 21 Maja 2008 obawiam że po tej imprezie następnego razu już może nie być
sokolnh Opublikowano 21 Maja 2008 Opublikowano 21 Maja 2008 obawiam że po tej imprezie następnego razu już może nie być planujesz coś niecnego ?
Gość Trzeniu Opublikowano 21 Maja 2008 Opublikowano 21 Maja 2008 obawiam że po tej imprezie następnego razu już może nie być planujesz coś niecnego ? wyjaram całą trawę wokół jeziora
sokolnh Opublikowano 21 Maja 2008 Opublikowano 21 Maja 2008 obawiam że po tej imprezie następnego razu już może nie być planujesz coś niecnego ? wyjaram całą trawę wokół jeziora hehe ooo to bedzie grubo
sokolnh Opublikowano 21 Maja 2008 Opublikowano 21 Maja 2008 Sokół nie ma dalej tych H3 hidów nie, ich nie bedzie wogóle
mega13 Opublikowano 21 Maja 2008 Opublikowano 21 Maja 2008 http://www.maxior.pl/film/102587/Przyczyny_wypadkow daje do myślenia!!
Cuber Opublikowano 21 Maja 2008 Autor Opublikowano 21 Maja 2008 Panowie to kto bedzie w kanjpce na meczyku ? ps, założyłem nowy felunek
Rekomendowane odpowiedzi