PABLO Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 No to uj tam ja mam teraz allroada teraz więc mnie to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 to orkiestre to masz chyba dobra tam w srodku jak plastiki graja? ---------- Post dopisany at 19:35 ---------- Poprzedni post napisany at 19:35 ---------- jebnij sobie jeszcze talerze i sztućce do schowka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Nex zrobiłem fotki wykresu..... dodam że to było na seryjnej turbinie , teraz może być nieco inaczej...... no to możecie sie pastwić ---------- Post dopisany at 19:38 ---------- Poprzedni post napisany at 19:36 ---------- to ja wychodze z domu zaraz, dajcie cynka telefonicznie moge podjechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Mialo byc slizganko !!!! A tu pusto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Mialo byc slizganko !!!! A tu pusto Niektórym się widocznie zmieniły plany.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 ja pije pozmieniało sie ktos chetny.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 ja też już browarka obalam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 to najlepszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 twoje zdrowie boseron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Dobry kawałek do auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Pablo, Ty masz ori radio u siebie czy zmieniales? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zmieniałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 i jakie wsadziles? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Dalco ---------- Post dopisany at 23:07 ---------- Poprzedni post napisany at 23:06 ---------- Czekaj znajdą starą fotę to wrzucę To fotki robione 6 lat temu takie było chyba radio jak kupiłem nawet już nie pamiętam Trochę się zmieniło od tamtego czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 ja tez chce u siebie zmienic ale myslalem o czyms 'firmowym' bo przeciez jak wsiadam rano i chce zmienic glosnosc to jest takie pierdolniecie ze szok paly pobudkę mam w sekunde Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 ja tez chce u siebie zmienic ale myslalem o czyms 'firmowym' bo przeciez jak wsiadam rano i chce zmienic glosnosc to jest takie pierdolniecie ze szok paly pobudkę mam w sekunde ja kupiłem jvc z zestawem głośnomówiącym i jestem zadowolony polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Radekst i jak wymieniłeś N75 ? ---------- Post dopisany at 23:17 ---------- Poprzedni post napisany at 23:16 ---------- a ja jestem zwollenikiem ori audio komponuje sie zupełnie inaczej niz najlepsze nie ori Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Później zapodałem LG kupione w pracy za śmieszne pieniądze a wygląda prawie jak ori z czerwonym podświetleniem i fajnie się komponuje, w audio nic nie inwestowałem, tuba, wzmacniacz i okablowanie dostałem za free to kumpel w montowni mi założył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 to prawda ale w nie ori masz mp3 i usb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 ja też mam mp3 w ori Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi