gregfr Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 ja dzis jestem na pewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Fanti, wezmę jeszcze jedną tą naklejkę dla znajomego wiec dla mnie łącznie będą 3szt tylko parzyście więc jak coś to bierzesz 4 ok, to 4 dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Fanti, wezmę jeszcze jedną tą naklejkę dla znajomego wiec dla mnie łącznie będą 3szt tylko parzyście więc jak coś to bierzesz 4 ok, to 4 dla mnie w takim razie dla Ciebie 4 D4nte 2 ja 2 i zostają 2 wolne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radimm Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Fanti, wezmę jeszcze jedną tą naklejkę dla znajomego wiec dla mnie łącznie będą 3szt tylko parzyście więc jak coś to bierzesz 4 ok, to 4 dla mnie w takim razie dla Ciebie 4 D4nte 2 ja 2 i zostają 2 wolne jakie bierzecie te naklejki to może chapne te dwie wolne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Fanti, wezmę jeszcze jedną tą naklejkę dla znajomego wiec dla mnie łącznie będą 3szt tylko parzyście więc jak coś to bierzesz 4 ok, to 4 dla mnie w takim razie dla Ciebie 4 D4nte 2 ja 2 i zostają 2 wolne jakie bierzecie te naklejki to może chapne te dwie wolne wiedziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radimm Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Fanti, wezmę jeszcze jedną tą naklejkę dla znajomego wiec dla mnie łącznie będą 3szt tylko parzyście więc jak coś to bierzesz 4 ok, to 4 dla mnie w takim razie dla Ciebie 4 D4nte 2 ja 2 i zostają 2 wolne jakie bierzecie te naklejki to może chapne te dwie wolne wiedziałem dobra dobra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregfr Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 cholera, spoznilem sie bo tez bym chrapnal te 2, a 4 to juz za duzo ---------- Post dopisany at 18:56 ---------- Poprzedni post napisany at 18:53 ---------- a wlansie, Wąski, masz u mnie piwo ! Pojechalem dzis do tego goscia co mi namiar dales i okazalo sie ze to jednak ten zasrany czujnik, wymienili i po kopocie (takich mamy "mechanikow") co prawda policzyl jak za woly, ale przynajmniej juz WSZYSTKO smiga jak nalezy w mojej malutkiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radimm Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 cholera, spoznilem sie bo tez bym chrapnal te 2, a 4 to juz za duzo Grzesiek, to ja najwyzej nie wezme i Ty wezmiesz. Dla mnie nie ma problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 dać Wam wazelinkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 ja też wezmę 2 szt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 za późno już nie ma a było 10 radimm zbieraj sie powoli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 jak sie teraz rzucili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregfr Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 mnie tak na prawde potrzebna tylko 1 dla siebie wiec 1 moge odstapic boseron, masz swoja osobista ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 panowie miłego spota mnie nie będzie bo mnie teściowa wk.... i musiałem sobie wasze zdrowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregfr Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 szkoda, trzeba bylo odreagowac na spocie, przynajmniej bys sie urwal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 masz racje ale ta łajza przyjechała tylko na 5 min i wyprowadziła mnie z równowagi ---------- Post dopisany at 19:43 ---------- Poprzedni post napisany at 19:41 ---------- kto dzisiaj jechał b7 o 6:30 na rondzie grzegórzeckim ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Dzięki za spota Panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio07 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Dzięki za spota Panowie Ale cię nie było Transit:decayed:.Również podziękował za spota po dłuższej nieobecności:hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruszka Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 BMW M5 "NeedForDrive.com" Street Drift # 1 Full Video, Driver - Giorgi Tevzadze(NeedForDrive Team) - YouTube! ---------- Post dopisany at 22:41 ---------- Poprzedni post napisany at 22:38 ---------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi