Rubio Opublikowano 24 Maja 2008 Opublikowano 24 Maja 2008 Słuchajcie... wczoraj poszedłem do MediaMarkt zobaczyć na dział foto. Patrzę , jest Pablo. Podchodzę do niego bo stał przy kompie , patrzę..... a Pablo czyta forum :polew: :gwizdanie:
Gość Trzeniu Opublikowano 24 Maja 2008 Opublikowano 24 Maja 2008 Nie chce duzo Nm 360 maxx....Trzeniu to jest pierwsza awaria auta,nie;liczac ze na zyczenie robilem FMIC co zeszło dwa week :th:[br]Dopisany: Maj 24, 2008, 11:34:28 _________________________________________________Ok ja mykam bede na matecznym czekac.Bede duzo wczesniej wiec jak komus sie bedzie nudziło moze wczesniej podjechac :th: Tukan mówisz pierwsza? a mówiłeś coś o dwumasie , sprzęgle , skrzyni... Słuchajcie... wczoraj poszedłem do MediaMarkt zobaczyć na dział foto. Patrzę , jest Pablo. Podchodzę do niego bo stał przy kompie , patrzę..... a Pablo czyta forum :polew: :gwizdanie: żartowałem Pablo mi wczoraj powiedział żebym napisał coś takiego na forum bo Rubio się nic nie odzywa i co ? I miał racje witaj Rubio
sokolnh Opublikowano 24 Maja 2008 Opublikowano 24 Maja 2008 no Pablo to spryciarz, zawsze umie każdego podejsc
PABLO Opublikowano 24 Maja 2008 Opublikowano 24 Maja 2008 Nie chce duzo Nm 360 maxx....Trzeniu to jest pierwsza awaria auta,nie;liczac ze na zyczenie robilem FMIC co zeszło dwa week :th:[br]Dopisany: Maj 24, 2008, 11:34:28 _________________________________________________Ok ja mykam bede na matecznym czekac.Bede duzo wczesniej wiec jak komus sie bedzie nudziło moze wczesniej podjechac :th: Tukan mówisz pierwsza? a mówiłeś coś o dwumasie , sprzęgle , skrzyni... Słuchajcie... wczoraj poszedłem do MediaMarkt zobaczyć na dział foto. Patrzę , jest Pablo. Podchodzę do niego bo stał przy kompie , patrzę..... a Pablo czyta forum :polew: :gwizdanie: żartowałem Pablo mi wczoraj powiedział żebym napisał coś takiego na forum bo Rubio się nic nie odzywa i co ? I miał racje witaj Rubio Dokładnie, zawsze trzeba wymyslić sposób aby nasi koledzy częściej sie wypowiadali na forum, Rubio i nowy kolega Adamevo :th:
adamevo Opublikowano 24 Maja 2008 Opublikowano 24 Maja 2008 spoko spoko jak tylko bedzie dobry temat to dołoże swoje pięć groszy :gwizdanie:
PABLO Opublikowano 24 Maja 2008 Opublikowano 24 Maja 2008 spoko spoko jak tylko bedzie dobry temat to dołoże swoje pięć groszy :gwizdanie: :th:
marcin j Opublikowano 24 Maja 2008 Opublikowano 24 Maja 2008 Jakś skladka sie szukuje widze. A na co to ???
marcin j Opublikowano 24 Maja 2008 Opublikowano 24 Maja 2008 chciałoby się , ale niestety mój obecny kraj pobytu jest daaaaleko od imprezy młodego.
PABLO Opublikowano 24 Maja 2008 Opublikowano 24 Maja 2008 No chłopaki tam juz pewnie leżą i szafy rozwalają
Wąski Opublikowano 25 Maja 2008 Opublikowano 25 Maja 2008 I już po imprezie Młody bardzo dziękuję super impreza :th: Za zorganizowanie powinieneś otrzymać VIPA :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski:
Tytus Opublikowano 25 Maja 2008 Opublikowano 25 Maja 2008 Rozumiem że dzisiaj spocik planowo... _________________________________________________ Może ktoś wziąć VAG'a na spota bo swoj zostawiłem u szwagra, a Jarko chciał logi zrobic..
mega13 Opublikowano 25 Maja 2008 Opublikowano 25 Maja 2008 Hmmmm jestem na dachu GK ze stramianem i nikogo nie ma!! Co jest??
Tytus Opublikowano 25 Maja 2008 Opublikowano 25 Maja 2008 Hmmmm jestem na dachu GK ze stramianem i nikogo nie ma!! Co jest?? Spocik został odwołany bo ekipa jeszcze w drodze
Gość Trzeniu Opublikowano 25 Maja 2008 Opublikowano 25 Maja 2008 Melduje się . Dzięki za zajebistą zabawę
Gość Trzeniu Opublikowano 25 Maja 2008 Opublikowano 25 Maja 2008 A gdzie to było napisane że odwołany?? Nie był odwołany ale 80% ekipy pojechała na imprezę. Jakbyś Mega brał bardziej aktywny udział w życiu klubowym to byś wiedział że z frekwencją będzie lipa :gwizdanie: a nie w głowie tylko doooopy , doooopy , doooopy :decayed:
jarko Opublikowano 25 Maja 2008 Opublikowano 25 Maja 2008 Ja również już w domciu Dzięki Wszystkim za weekend pełen wrażeń :th: :th: :th: :th: :th:
marcin j Opublikowano 25 Maja 2008 Opublikowano 25 Maja 2008 jakies zdjecia macie , czy tylko chlanie bylo ????
Rekomendowane odpowiedzi