Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
No ale w przyspieszaniu chyba widzi... Czy też nie? A :-)

Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2

Mało którą kobietę interesuje ten parametr :wink:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Gruszka co Ci to przypomina :whistling:

Opublikowano

Witam

nie odpinałem aku rok temu podczas duzych mrozow nagle przestało działac oby dwa piloty...

Opublikowano
:hi: z wieczora...

Gruszek pochwal sie nowym zakupem...miazdzy suty...

A tam, wyglądają prawie tak samo. Moja żona nie zauważyła różnicy

no co ty przecież peugeot 207 się sporo różni

Gruszka co Ci to przypomina :whistling:

no taki przekonywacz :baseball:trzeba mieć w aucie wtedy zawsze szybciej się dogaduje :decayed:

---------- Post dopisany at 10:26 ---------- Poprzedni post napisany at 10:13 ----------

Witam

nie odpinałem aku rok temu podczas duzych mrozow nagle przestało działac oby dwa piloty...

próbowałeś je zakodować tak jak opisałem ?

Opublikowano

felgi wypolerowane :heat:, teraz czekamy na koniec zimy :naughty:

Opublikowano

:siema: all

nex wpadaj dzisiaj na spota :whistling:

Opublikowano

NEX a malujesz bezbarwnym..... bo jak nie, to wróże ci kolejne polerowanie przed końcem lata :wink:

Opublikowano

NEX a malujesz bezbarwnym..... bo jak nie, to wróże ci kolejne polerowanie przed końcem lata :wink:

tak myślisz :whistling:

Opublikowano

Panowie jak dzisiaj z frekwencją, kto się melduje :)

Opublikowano

nie kolego nie maluje bezbarwnym bo polerka w takim wypadku nie ma sensu :wink:, tracimy do 20% efektu lustra. Naczytałem się o tym bardzo dużo. Jak polerujemy felgi to już niestety piszemy się na to że co kilka dni felgi trzeba czyścić z brudu i oczywiście myjemy je tylko wodą, bez środków chemicznych. Zdaje sobie w tego sprawę i zdawałem za nim zacząłem polerować :wink:.

A co do tego kolejnego polerowania to już nie polega na szlifowaniu papierami ściernymi tylko co jakiś czas trzeba przepolerować odpowiednia pastą do alu i tyle.

---------- Post dopisany at 11:44 ---------- Poprzedni post napisany at 11:37 ----------

:siema: all

nex wpadaj dzisiaj na spota :whistling:

pracuje.

Nie martw się nic wpadne niedługo :wink:

Opublikowano
Panowie jak dzisiaj z frekwencją, kto się melduje :)

Mnie znów nie ma, pracuję do 22 :kwasny:

Opublikowano

Ja też dzisiaj odpadam.

Opublikowano

Ja dziś zajrzę po 20 :grin:

Opublikowano

nie kolego nie maluje bezbarwnym bo polerka w takim wypadku nie ma sensu :wink:, tracimy do 20% efektu lustra. Naczytałem się o tym bardzo dużo. Jak polerujemy felgi to już niestety piszemy się na to że co kilka dni felgi trzeba czyścić z brudu i oczywiście myjemy je tylko wodą, bez środków chemicznych. Zdaje sobie w tego sprawę i zdawałem za nim zacząłem polerować :wink:.

A co do tego kolejnego polerowania to już nie polega na szlifowaniu papierami ściernymi tylko co jakiś czas trzeba przepolerować odpowiednia pastą do alu i tyle.

NEX..................tym razem się zgodzę z tobą w 100% :decayed:

Malowanie byłoby bez sensu bo na takim lustrze lakier by się długo nie utrzymał i wystarczyło by lekkie obicie np. od kamienia i bezbarwny schodziłby jak skóra z węża i robota od nowa no i efekt polerki po takim bezbarwnym też się trochę zatraci

Opublikowano

TOMEK no to graba :decayed::decayed:. Malowanie lustra nie ma sensu, wtedy trzeba by zmatowić 2000 papierem i nakładać bezbarwny, ale po co wtedy cała polerka :wink:

Opublikowano
TOMEK no to graba :decayed::decayed:. Malowanie lustra nie ma sensu, wtedy trzeba by zmatowić 2000 papierem i nakładać bezbarwny, ale po co wtedy cała polerka :wink:

widzę światełko w tunelu :decayed:

Opublikowano

Jak już wypolerowane felgi to później tak jak nex napisał, oczyszczamy z brudu i później miękka szmatka i odpowiednia pasta do amelinium:decayed: i jedziemy z koxem jakieś 40 minut, miałem dużo zabawy z felami przy myciu auta ale później efekt lustra robił robotę i wzrok gapiów :grin:

Opublikowano

PABLO, te twoje 40 minut grabami ja zrobię szlifierką w 5 :grin:

Opublikowano
PABLO, te twoje 40 minut grabami ja zrobię szlifierką w 5 :grin:

Pewnie tak :facepalm:

Ale nie kupowałem żadnej szlifierki bo zawsze gdzieś koło BP po myjce szlifowałem grabami, najczęściej w garażu pod krokusem, zresztą więcej wolnego było to była zajawka :decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.