Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi:
  • Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Podziękował za spocika:hi:

Opublikowano

:hi:

podziękował za spocika...

moja choroba pogłębia się.. :whistling: chyba musze wziąć coś na opamiętanie..

Opublikowano

panowie dzięki za spota. GABRIEL :oklasky::notworthy: jesteś moim guru dzięki wielkie oraz dla kolegi z a3 no i lennox jeszcze raz wielkie dzięki aż się nie chciało z auta wychodzić :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Dzieki za Spota Panowie :hi:

ps. Gabriel jak coś to dzwonie do Ciebie rano , nie zapomnij zabrać do autka wtrysków ;) Jak coś :)

Opublikowano

Również dzięki za spota, Pablo dzięki za ramy:wink:

Aha, kończcie już z ta podsufitka...:decayed:

Opublikowano

Dzięki za spota :hi:

Chłopaki dalej tam rezają..

Opublikowano

Dzięki za spota Pany. Ciekawe o której rezacze skończyli "sufit" ? :decayed:

Opublikowano

skonczylismy o 00:20 :decayed: wszystko cacy i gra gitara :decayed:

gabriel jeszcze raz wielkie dzieki za pomoc razem z kolega, inaczej dalej bym tam siedzial :thumbup1::drinks::notworthy::notworthy::notworthy:

ide spac bo wstaje za 3 h :kwasny:

Opublikowano
Panowie dzisiaj jednak nie wpadnę. Nie dam rady a na logi dynamiczne umówie się z kolegą Lennoxem w innym czasie.

:shock3:

Kolego Maćku spoko, nie rób takich oczu. Diagnozować będziesz moją Audiane :-) A jak u Ciebie dzisiaj z czasem. Zrobimy tą diagnozę czy nie.

pozdrawiam

Opublikowano

Kolego Maćku spoko, nie rób takich oczu. Diagnozować będziesz moją Audiane :-) A jak u Ciebie dzisiaj z czasem. Zrobimy tą diagnozę czy nie.

pozdrawiam

Kolego Michale, u mnie w ogóle kiepsko z czasem. Może kolega Boseron da radę, ZTCW jest zawsze chętny na VAGowanie :decayed:

---------- Post dopisany at 08:20 ---------- Poprzedni post napisany at 08:18 ----------

panowie dzięki za spota. GABRIEL :oklasky::notworthy: jesteś moim guru dzięki wielkie oraz dla kolegi z a3 no i lennox jeszcze raz wielkie dzięki aż się nie chciało z auta wychodzić :decayed:

spoczko, next time oblukamy:wink:

Opublikowano

już nie długo :wink:

---------- Post dopisany at 11:34 ---------- Poprzedni post napisany at 11:34 ----------

dzięki za spota :hi:

Opublikowano

Rowniez dzieki za spota wszystkim:wink:

Opublikowano

lenox, Tobie tez dzieki wielkie :decayed: z tymi pasami, to ladnie sprawe zalatwiles :wink: sam bym pewnie tego nie ogarnal :wink:

wszystkim co pomagali bardzo dziekuje :notworthy::notworthy::notworthy:, suficik super sie prezentuje, a ja mam palce cale spuchniete i pociete :grin::decayed:

Opublikowano

Panowie mam do sprzedania dwie opony sportcontact 2

235/40 ZR 18 95Y 6MM

Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

Fajnie że to ogarnęliście, a ten orangutan był ponownie u was by się zwijać?:grin:

---------- Post dopisany at 12:44 ---------- Poprzedni post napisany at 12:38 ----------

skonczylismy o 00:20 :decayed:

Mówiłem na spocie że zejdzie wam do 24:00 więc tylko o 20 minut się pomyliłem :decayed:

Trzastek PW.

Opublikowano

to i tak dobry czas, bo troche ponad 3 h, a na forum napiane w temacie ze wymiana sufitu trwa 4 h, jak ktos dobrze ogarnia temat :decayed:

orangutana juz nie bylo :wink: zostaly 4 fury to juz mu moze nie przeskadzalo :decayed: poza tym jak zobaczyl caly sufit w kawalkach to stwierdzil ze i tak nic nie osiagnie :grin:

Opublikowano

Siema Pany!

Ale mnie załadował w kakało właściciel mieszkania które wynajmuje :facepalm:, kutasior nie zapłacił rachunku do elektrowni za prąd i wczoraj rano przyszli elektrycy wysokich napięć i mnie odcieli (a ja mam wszystko na prąd: ogrzewanie, podgrzewanie, kuchenka itp.) dopiero dzisiaj podłączyli z powrotem....

ahaaaa dzięki za spota :decayed::thumbup1:

Opublikowano
dzięki za spota :hi:

miło było poznać:decayed:

Opublikowano

Radzik, halogeny kleiłeś zółtą folią? Jak to się spisuje w warunkach atmosferycznych

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.