Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witojcie!

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor
Witojcie!

strzałka Olo :)

Opublikowano

:hi:siemka wszystkim

Opublikowano
Witojcie!

Co tam slychac w wielkim swiecie? :)

Opublikowano
no i jest :wink: wyrezane :naughty:

http://images42.fotosik.pl/795/b0642a35369922e7gen.jpg

---------- Post dopisany at 13:15 ---------- Poprzedni post napisany at 13:14 ----------

troche było przeróbek bo z 3.0 TDI nie pasuje P&P ale co tam Witek zrobił profi robote :wink:

Super wygląda:wink:

Ja bym jednak wyrezał proste rurki jak Grzesiek ostatnio, bo takie na dół to jak fajeczka opada :decayed:

Końcówki proste tylko dospawać np. Ultera 80mm i będzie :kox: i nie ma że kopci :wink:

Np. Model Nx07.3 1439b2b9ef24bf4c.jpg

Masz u mnie w temacie http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-74/b5-abc-czarnuch-2-6-v6-11309/

Błyszczy się dobrze :naughty:

Opublikowano
  • Autor
:hi:siemka wszystkim

:hi:

Gabriel , wtryski zakodowane w 3.0 TDI :) Pasują i śmigają :) Chociaz jak to w ASO mieli opory :) Twoje będą w Srodę u mnie :)

---------- Post dopisany at 13:43 ---------- Poprzedni post napisany at 13:42 ----------

Witojcie!

Co tam slychac w wielkim swiecie? :)

wódeczka ? :decayed:

Opublikowano

---------- Post dopisany at 13:15 ---------- Poprzedni post napisany at 13:14 ----------

troche było przeróbek bo z 3.0 TDI nie pasuje P&P ale co tam Witek zrobił profi robote :wink:

Super wygląda:wink:

Ja bym jednak wyrezał proste rurki jak Grzesiek ostatnio, bo takie na dół to jak fajeczka opada :decayed:

Końcówki proste tylko dospawać np. Ultera 80mm i będzie :kox: i nie ma że kopci :wink:

Np. Model Nx07.3 http://images39.fotosik.pl/312/1439b2b9ef24bf4c.jpg

Masz u mnie w temacie http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-74/b5-abc-czarnuch-2-6-v6-11309/

Błyszczy się dobrze :naughty:

Pablo będziesz modził coś jeszczee swojego czarnucha?

Opublikowano
Pablo będziesz modził coś jeszczee swojego czarnucha?

Sam nie wiem już daaawno nic nie modziłem, ksenony chce z powrotem założyć ale tym razem 4300 i jak byście mieli jakieś sprawdzone to dajcie namiary, Marek się już nie zajmuje ksenonami z tego co mówił Wąski.

Obniżył bym go trochę i kminie czy jakieś fele zapodać:eusathink:

A tak to już nic nie modzę bo wolę odłożyć kasę na nową A4.

Dzisiaj byłem u mechanika sprawdzić zawieszenie i w ogóle stan auta malina, wsio ok.

W tygodniu jadę pomalować błotnik bo od 19" mi błotnik wybiło:decayed: i lakier zszedł na krawędzi.

Opublikowano

Pablo będę zakładał koncówki ultera tylko zastanawiam sie jakie czu okrągłe ścięte czy spłaszczone ,myślałem o ulter 90 RS choć mi osobiście podobają sie bardziej owalne spłaszczone bokami i ścięte na końcu:eusathink:

---------- Post dopisany at 14:50 ---------- Poprzedni post napisany at 14:50 ----------

nie wszystko naraz :wink:

---------- Post dopisany at 14:52 ---------- Poprzedni post napisany at 14:50 ----------

Panowie juz czwarta osoba mówi mi ze mi silnik głośno chodzi czy moze to być spowodowane tym ze narazie nie mam osłon silnika i kratek w zderzaku bo juz zaczynam sie martwić :kwasny:

Opublikowano

Kratki raczej nie mają nic do rzeczy, ale przed dzwonkiem było chyba wszystko ok. Żeby się nie okazało że ci się coś przedstawiło chyba że rzeczywiście łożysko altka

Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

Kto w Krakowie zregeneruje mi łożysko alternatora ?

Opublikowano
Karolciu :naughty:

Gruszka a co Ty nie śpisz o 2 w nocy :shock3: wow

bo o tej skończył dzień kobiet bierz przykład z chłopaka nie tylko tulipanka buzi i lecę kratki wkładać i dwururkę bo przy jednej to i kocur zdechnie

widać niezły z niego tygrysek był bo pisał do mnie o leczenie kanałowe czyli ostro musiało być :naughty:

Panowie juz czwarta osoba mówi mi ze mi silnik głośno chodzi czy moze to być spowodowane tym ze narazie nie mam osłon silnika i kratek w zderzaku bo juz zaczynam sie martwić :kwasny:

ty tu takie inwestycje a motur się kończy :thumbdown:

Opublikowano

Buahaha... Dwururke juz ma to najwyżej włożyć 3.0 a o tak pierdo nie se moda kolejnego

P. S. A ja myślałem że już tam wszystko wyrezalem

Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

Boseron, jak masz chwile czasu to podjedz pode mnie, mam koncowki RS w samochodzie - dzis kupilem, przymierysz sobie i zobaczysz jak Ci to wyglada.

Jezeli chodzi o gorna oslone to robi ona dosc znaczna roznice, jezeli o dolne to nie powinno byc roznicy :kwasny:

Opublikowano

:thumbup1:

Opublikowano
Kto w Krakowie zregeneruje mi łożysko alternatora ?

Łożyska się nie regeneruje tylko wymienia, mogę Ci to zrobić :-). Są tam 2 sztuki

Opublikowano
Boseron no to teraz lans bans będzie po mieście :)

Panowie gdzie w Krakowie można kupic fajna torbę najlepiej skórzaną ( chociaż nie koniecznie ) na laptopa 17 " ?

Tylko błagam nie sklepy internetowe i alledrogo...

jak coś wiesz gdzie mnie szukać

Torebki - Man - ZARA Poland

Opublikowano

witam wszystkich :hi:

Opublikowano

pochwale się, dziś zakupiłem :naughty:3013188125.jpg

ten sezon koza off :decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.