Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Nie wiem czy w ogóle go jeszcze ma bo jak od niego wyjdzalem to miał jechać o 16 do gościa sprzedać.

Miodzio się rozmyślił i autko dalej aktualne jak coś

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

to przyjedz Kerczi pode mnie, to Ci ja zaloze :grin::grin::grin:

hamownie bym odpuscil na razie, najwyzej zrobil pozniej...:wink: jakby mieli czas to zrobiliby to na miejscu?

Opublikowano
Kerczi, bo mnie zje ciekawosc....

czemu ty jeszcz nie zalozyles tej rejestracji ?

jak dlugo w TTC robia program? na ile trzeba zostawic furmanke?

jak robiłem program to jakieś 2godziny trwało, a jak robiłem korekte i inne pierdoły to zostawiałem auto

Opublikowano
to przyjedz Kerczi pode mnie, to Ci ja zaloze :grin::grin::grin::polew:

hamownie bym odpuscil na razie, najwyzej zrobil pozniej...:wink: jakby mieli czas to zrobiliby to na miejscu?

no pewno że na miejscu, wyjmie komputer, zrobi program, zapłacisz i śmigasz. Dłużej jak godzinę nie zabawisz :naughty:

oczywiście najpierw się przejedziecie sprawdzić auto

Opublikowano
to przyjedz Kerczi pode mnie, to Ci ja zaloze :grin::grin::grin::polew:

no pewno że na miejscu, wyjmie komputer, zrobi program, zapłacisz i śmigasz. Dłużej jak godzinę nie zabawisz :naughty:

Nex, Daniel już na Biskupinskiej stroi? Ja jeszcze jak robiłem program to z ECU dymał do domu bo tam sprzęt miał do programowania

Opublikowano

no pewno że na miejscu, może Ty masz sterownik w którym się lutuje?? jak w 1.8T w b5

Normalnie wyciąga ECU, podpina do kompa i wsio

Opublikowano

aaaa no taaak, zapomniałem że u w Waszych młodzieniaszkach już nie trzeba lutownicy do czipa :decayed: W mojej babci musiał lutować :wink:

Opublikowano

no to lux :decayed: dobrze wiedzie, dzieki :wink:

Opublikowano

Gregfr pamiętasz o opisie dla mnie?

Opublikowano

Panowie jak wywale katalizator z mojego BLB to wszystko będzie ok czy pojawią się jakieś problemy?

Opublikowano

witam potrzebuje kogos pewnego kto rozblokuje mi małego Fisa na dużego znacie moze kogos kto zrobi to dobrze ? a moze odradzacie taki zabieg czy spalanie chwilowe, srednie itd.. bedzie wiarygodne czy bede musiał to moze jakos kalibrowac

Opublikowano

Zemis, pamietam o opisie dla Ciebie, ale ciezko z czasem u mnie jak na razie... postaram sie to zrobic w nastepym tygodniu :wink:

chyba, ze masz moze chwile jutro wieczorem zebys podjechal do mnie, to powiem Ci wszystko na zywo i podpowiem co i jak juz na gotowym ?

Opublikowano

No wlasnie jest problen bo dwa tygodnie siedzialem w robocie i ten tydzien mam caly wolny i nie ma mnie w Krk tylko jestem na wsi:/ a Ty bedziesz jeszcze w nastepnym tygodniu w Krk?

Opublikowano

nie, wyjezdzam we wtorek...

pozniej bede za 2 tygodnie,ale juz na zlot do BT :wink: zrobie Ci to na 100% w tym tygodniu.

o ktorej rano moznaby bylo dzwonic do Daniela, od ktorej pracuje ? wie ktos moze?

Opublikowano

do niego sie dodzwonić graniczy z cudem :whistling:

---------- Post dopisany at 22:55 ---------- Poprzedni post napisany at 22:52 ----------

Panowie czy brak nadkola z prawej strony moze być powodem tego ze słysze z prawej strony podczas jazdy jakieś szmery w okolicy 2 tys obrotów odkąd wyjechałem autem od lakiernika a wtedy własnie ściągneli mi nadkole i nie założyli bo było dziurawe i kupuje nowe. :eusathink:

Opublikowano

Powitać :hi:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

co Wy na takie mycie felg na wiosnę

8479228592_c106fdb0b1_o.jpg

---------- Post dopisany at 09:17 ---------- Poprzedni post napisany at 09:16 ----------

Opublikowano
co Wy na takie mycie felg na wiosnę

http://s23.postimage.org/86tf1b9vb/8479228592_c106fdb0b1_o.jpg

---------- Post dopisany at 09:17 ---------- Poprzedni post napisany at 09:16 ----------

Ciekawe :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.