gregfr Opublikowano 29 Marca 2013 Opublikowano 29 Marca 2013 ja tez zostaje, zapowidaja snieg, ale caly czas 4-5 stopni powyzej zera... mowia ze zima ma byc do 14-stego... cuber, rzuc foty na [email protected]
ozi_wells Opublikowano 29 Marca 2013 Opublikowano 29 Marca 2013 nie no nie ma sensu, jak by złapało z -10 to wtedy tak, ale jak jest w okolicach 0 albo na + to raczej chyba nie warto.
boseron Opublikowano 29 Marca 2013 Opublikowano 29 Marca 2013 ooo Panowie jakie lato ja sie pytam ? nie dotykam kół przez tydzień bity to Wielkanoc czy B. Narodzenie
OGr Opublikowano 29 Marca 2013 Opublikowano 29 Marca 2013 Miałem dylemat jeszcze 30 minut temu czy nie jechać wrzuć zimy powtórnie ale jednak zostaje na Lecie No chyba ze zacznie sypać jeszcze ............ Jeszcze ? To u Ciebie nie pada ? Na Azorach sypie non stop ;-) ---------- Post dopisany at 11:41 ---------- Poprzedni post napisany at 11:40 ---------- ooo Panowie jakie lato ja sie pytam ? nie dotykam kół przez tydzień bity to Wielkanoc czy B. Narodzenie u mnie pod Lewiatanem jakaś baba sprzedawała dzisiaj gałązki choinkowe ;-)
bodowp Opublikowano 29 Marca 2013 Opublikowano 29 Marca 2013 ZIMO wy***rdalaj!!!!!!!!!!!!!ja dopiero teraz wyjechałem, oska+lato+osiedle= kontrola trakcji to mi sie nie wyłącza Ja to mam w d*pie i zima zostaje do połowy kwietnia. Na 52`ce widziałem już paru z latem na kołach porozstawianych po rowach. W Andrychowie w środę rano cała droga białą w przeciągu paru chwil.
Cuber Opublikowano 29 Marca 2013 Autor Opublikowano 29 Marca 2013 OGR sypie od 5 rano ale wszystko topnieje zobaczymy co bedzie o 15-stej
FANTOMAS Opublikowano 29 Marca 2013 Opublikowano 29 Marca 2013 Panowie ja was nie rozumiem co wy macie za ciśnienie z tymi letnimi oponami żyłka wam w dupciach pęknie jakbyście pojeździli do normalnych warunków kiedy jest naprawdę sens zakładać letnie opony tzn. gdy temp. jest już cały czas pow. 5st. no chyba że chcecie zawstydzić chłopaków z team-u pit-stopa ferrari w szybkości zmiany opon na prawdę nie kumam waszych decyzji
ozi_wells Opublikowano 29 Marca 2013 Opublikowano 29 Marca 2013 Panowie ja was nie rozumiem co wy macie za ciśnienie z tymi letnimi oponami żyłka wam w dupciach pęknie jakbyście pojeździli do normalnych warunków kiedy jest naprawdę sens zakładać letnie opony tzn. gdy temp. jest już cały czas pow. 5st. no chyba że chcecie zawstydzić chłopaków z team-u pit-stopa ferrari w szybkości zmiany opon na prawdę nie kumam waszych decyzji Tomasz młodość kieruje się innymi prawami
PABLO Opublikowano 29 Marca 2013 Opublikowano 29 Marca 2013 Panowie ja was nie rozumiem co wy macie za ciśnienie z tymi letnimi oponami żyłka wam w dupciach pęknie jakbyście pojeździli do normalnych warunków kiedy jest naprawdę sens zakładać letnie opony tzn. gdy temp. jest już cały czas pow. 5st. no chyba że chcecie zawstydzić chłopaków z team-u pit-stopa ferrari w szybkości zmiany opon na prawdę nie kumam waszych decyzji Dlatego warto mieć cały rok zimówki
jrs77 Opublikowano 29 Marca 2013 Opublikowano 29 Marca 2013 :grin: Trza chyba koło bloku podobnego ulepić
OGr Opublikowano 29 Marca 2013 Opublikowano 29 Marca 2013 OGR sypie od 5 rano ale wszystko topnieje zobaczymy co bedzie o 15-stej w nocy za to będzie niezły lód :/
ruks Opublikowano 29 Marca 2013 Opublikowano 29 Marca 2013 Panowie ja was nie rozumiem co wy macie za ciśnienie z tymi letnimi oponami żyłka wam w dupciach pęknie jakbyście pojeździli do normalnych warunków kiedy jest naprawdę sens zakładać letnie opony tzn. gdy temp. jest już cały czas pow. 5st. no chyba że chcecie zawstydzić chłopaków z team-u pit-stopa ferrari w szybkości zmiany opon na prawdę nie kumam waszych decyzji Ja się tu zastanawiam co zakupić na następną zimę bo moje zimówki 225/55 niezbyt dają radę Nie wiem czy nie wrócę nawet do 195 ---------- Post dopisany at 13:23 ---------- Poprzedni post napisany at 13:22 ---------- I jak tam teraz warunki na drodze? Deszcz pada więc tam gdzie ruch to już mokro, tam gdzie mało ruchu delikatnie przymrożony ubity śnieg
KERCZI Opublikowano 29 Marca 2013 Opublikowano 29 Marca 2013 Ale roztopy Wysyłane z mojego C6603 za pomocą Tapatalk 2
FANTOMAS Opublikowano 29 Marca 2013 Opublikowano 29 Marca 2013 Panowie ja was nie rozumiem co wy macie za ciśnienie z tymi letnimi oponami żyłka wam w dupciach pęknie jakbyście pojeździli do normalnych warunków kiedy jest naprawdę sens zakładać letnie opony tzn. gdy temp. jest już cały czas pow. 5st. no chyba że chcecie zawstydzić chłopaków z team-u pit-stopa ferrari w szybkości zmiany opon na prawdę nie kumam waszych decyzji Tomasz młodość kieruje się innymi prawami no zgadza się ja stary tetryk tego nie ogarniam moje 18" leżą zakurzone i się nawet na nie , nie oglądam bo nie śpieszy mi się do trzepaczki na nich i rozczarowania pod dystrybutorem w stylu "co jest kur..a przedtem tyle nie palił" i na starcie z pod świateł " co jest kur...a co się tak zmulił" Jednym słowem na zimówkach bezpieczniej , wygodniej , taniej i szybciej więc po co się cisnąć
electrofinger Opublikowano 29 Marca 2013 Opublikowano 29 Marca 2013 A w Austrii do 15 kwietnia jest obowiązek jazdy na zimowych oponach. Tzn. można na letnich ale w razie wypadku czy kolizji ubezpieczalnia nie wypłaca nikomu ani centa i szkodę/y pokrywasz z własnej kieszeni. Czyli letnie kółka dopiero za półtora miesiąca - J P ...
fantowski Opublikowano 29 Marca 2013 Opublikowano 29 Marca 2013 a miało być już dzisiaj lato twardym trzeba być nie miękkim no dzisiaj audi pokazało jakie jest twarde jutro zakładam lato nie ma ch*ja we wsi Fanti i jak? zmieniles zdanie ?:grin: nie no założyłem lato... na balkon Panowie ja was nie rozumiem co wy macie za ciśnienie z tymi letnimi oponami żyłka wam w dupciach pęknie jakbyście pojeździli do normalnych warunków kiedy jest naprawdę sens zakładać letnie opony tzn. gdy temp. jest już cały czas pow. 5st. no chyba że chcecie zawstydzić chłopaków z team-u pit-stopa ferrari w szybkości zmiany opon na prawdę nie kumam waszych decyzji Tomasz młodość kieruje się innymi prawami A w Austrii do 15 kwietnia jest obowiązek jazdy na zimowych oponach. Tzn. można na letnich ale w razie wypadku czy kolizji ubezpieczalnia nie wypłaca nikomu ani centa i szkodę/y pokrywasz z własnej kieszeni. Czyli letnie kółka dopiero za półtora miesiąca - J P ... ale co Ty porównujesz Austrie do PL... tam są całkowicie inne warunki.. i jak to liczysz, że wychodzi 1.5mca?
Rekomendowane odpowiedzi