Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Waski a gdzie ta myjka ? :naughty:

I tutaj pojawia się problem :-)

taki problem to nie problem :wink:
  • Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
jaka znowu Koza :facepalm:, Wy macie jakąś manie z fantowskim, za dużo youtube się naoglądaliście :decayed:

kozaSTASIA.jpg

Opublikowano

:grin::grin::grin::grin:

---------- Post dopisany at 09:58 ---------- Poprzedni post napisany at 09:57 ----------

to Ci się kurfa udało :polew::polew::polew:

---------- Post dopisany at 10:04 ---------- Poprzedni post napisany at 09:58 ----------

zróbcie sobie tak i będzie koza off

Opublikowano

na pneumacie można sobie tak zrobić ;-)

Opublikowano
na pneumacie można sobie tak zrobić ;-)

nie nie, właśnie cały smak bez air rida :grin:, wtedy możesz powiedzieć że nie ma kozy :decayed:

Opublikowano

me me me ;-)

Opublikowano

KOZA

Opublikowano

tylko jest baran :grin:

Opublikowano
Ktecimy gwinciorem :) Sorki ale nie, daliśmy rady aby zdążyć na spota a jeszcze nam zejdzie :/

czemu kolega nie zadzwonił to bym przyjechał na chwile?

A no można było ;-) Jeszcze na bank będziemy regulować bo narazie ustawiony jak pasowało i sprawdzam czy nie będzie obcierać ;-) O dziwo jak na 1BE wystawał cały rant tak na posadzeniu na gwintcie przód i tył zgrywa się idealnie z nadwoziem ;-) Teraz tylko uważać na dziurach bo naciąg i łatwo felgę rozpitolić :/

Narazie tak stoi (tak wiem brudny i tak wiem że jeszcze koza - niech się trochę ułoży):

http://audia4.nazwa.pl/public/audi_a4_b5_kw_rh_turbo_lato_2013.jpg

Z ciekawości ile masz od nadkola do ziemi ? z przodu i z tyłu? mierzyłeś może?

---------- Post dopisany at 11:16 ---------- Poprzedni post napisany at 11:12 ----------

pytam z ciekawości bo ja mam swój wyregulowany na 61cm i na ori 16 z oponką 205/55 mam problem z przejechaniem spowalniaczy na spotach:( choć na lato mam 18" 215/40

Opublikowano

Narazie z tego co pamiętam to wyszło nam z przodu 63mm a z tyłu 63,5mm ale mierzone jeszcze zanim ruszyłem więc się jeszcze ułoży ;-)

---------- Post dopisany at 11:18 ---------- Poprzedni post napisany at 11:17 ----------

Na 16" opona pracuje przecież. Na 18-ste przejedziesz ;-)

Opublikowano
Narazie z tego co pamiętam to wyszło nam z przodu 63mm a z tyłu 63,5mm ale mierzone jeszcze zanim ruszyłem więc się jeszcze ułoży ;-)

---------- Post dopisany at 11:18 ---------- Poprzedni post napisany at 11:17 ----------

dokładnie, ja teraz na 15 to każdy prog musze najeżdzać i zjeżdzać, bo inaczej wale spodem o niego. A na letniej 17 nie było takiego problemu. Wogoóle niższy zawias i opona o dużym profilu to jest nieporozumienie :thumbdown:

Opublikowano

hahaha nc+ zmieniło już ofertę :grin::grin:, teraz ta za 39zł mi odpowiada :decayed:

Opublikowano

aha:( a ja już myślałem o podniesieniu autka bo w poniedziałek tak wywaliłem płytą pod silnikiem że pękła i musiałem kupić nową:( a żeby było śmieszniej to też w galeri kazimierz:) to czas założyć 18

Dzięki wielkie

---------- Post dopisany at 11:49 ---------- Poprzedni post napisany at 11:44 ----------

to jak masz teraz 63 to jeszcze ci zleci 1 cm,bo ja jak wyjechałem z warsztatu to był wyregulowany na 62cm a po tygodniu jazdy jak znów zmierzyłem to siad o 1 cm :)

Opublikowano

aha:( a ja już myślałem o podniesieniu autka bo w poniedziałek tak wywaliłem płytą pod silnikiem że pękła i musiałem kupić nową:( a żeby było śmieszniej to też w galeri kazimierz:) to czas założyć 18

Dzięki wielkie

---------- Post dopisany at 11:49 ---------- Poprzedni post napisany at 11:44 ----------

to jak masz teraz 63 to jeszcze ci zleci 1 cm,bo ja jak wyjechałem z warsztatu to był wyregulowany na 62cm a po tygodniu jazdy jak znów zmierzyłem to siad o 1 cm :)

no zobaczymy ;-) Niech leci ;-) A osłonę silnika przy glebie wywal ;-)

Opublikowano

Witajcie,

Panowie NC+ odpuściło już migrację abonentów i te osoby, które nie zawarły nowych umów z NC+ pozostają na starych umowach do momentu ich wygaśnięcia :banan:

Opublikowano
Kurwaaaaaaaaaa 4pkt i 100zl - mam już 24pkt, jak jest limit? 25?

Wysyłane z mojego C6603 za pomocą Tapatalk 2

Jak to powiedział Jim Carrey w filmie Kłamca, kłamca: Przestań łamać prawo !

Powiem tak, nie chce zarznąć silnika jeżdząc ciagle na 1 i 2. Moje auta mają jeszcze kilka biegów oprócz tych dwóch...jak wracałem z Sosnowca i jechałem 50 to autobusy mi blindowały co ja odpier*****m...

p.s. Yogurt - niestety to o czym pisałeś:

Art. 99 ust. 4 i nast ustawy o kierujących pojazdami (mówi o kursie reedukacyjnym i odebraniu prawa jazdy po ponownym przekroczeniu 24pkt w ciągu 5lat) wchodzi w życie dopiero 4 stycznia 2016r !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:(

mial wejsc od stycznia tego roku... cos zmienili :(

Opublikowano

:hi:

Bry wszystkim:) kto zamawiał deszcz:( szaro buro i lekko kropi, ale przynajmniej ciepło:)

Jeden dzień ładnej pogody wystarczy, bo by nam się w d*pa... poprzewracało :D Ale i tak idzie ku lepszemu i mam nadzieję, że za niedługo jakiś grill :dancing:

Opublikowano

:hi:Panowie...

kilka zdjęć z dzisiaj :wink::

img0899vy.th.jpg img0898cp.th.jpg img0895zv.th.jpg

z wczorajszego spota

img0893dm.th.jpg

Opublikowano

dobry wszystkim tym razem z Zamościa :hi:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.