miodzio Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 no i pogoda się zdupcyła... akurat zaczęło lać jak byłem z psem na spacerze taaaa ja wyciągnąłem moto z garażu i zdążyłem przejechać parę ulic dalej
bodowp Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 no i pogoda się zdupcyła... akurat zaczęło lać jak byłem z psem na spacerze taaaa ja wyciągnąłem moto z garażu i zdążyłem przejechać parę ulic dalej a teraz znowu słoneczko świeci
PABLO Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Dupeczki z bielizną w M1 się kręcą na scenie
D4NTE Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Siema ekipa Wysłane z mojego GT-I9300
gregfr Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 ludziska, nie ma ktos moze pozyczyc najzwyklejszych lamp do B6? nawet za lekka oplata.... chce swoje wyslac na przerobke do Grzeska na bix'y, a nie moge unieruchomic samochodu....
gucio07 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 ludziska, nie ma ktos moze pozyczyc najzwyklejszych lamp do B6? nawet za lekka oplata.... chce swoje wyslac na przerobke do Grzeska na bix'y, a nie moge unieruchomic samochodu.... a nie może ci wysłać zrobionych i ty mu potem wyślesz swoje DANTE chyba tak robił
gregfr Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 w teorii tak, tylko ja chce zeby przerobil moje bo sa w idealnym stanie i nie chce sie ich pozbywac...
OGr Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 halo.Pany tak oglądam sprężyny sportowe i ktoś może doradzić np takie jak to sie bedzie miało do amorków s-line i czy siądzie bardziej niż sprężyna s-line Sportowe sprężyny obniżające Audi A4 8E 2005- FK (3119239912) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ---------- Post dopisany at 15:10 ---------- Poprzedni post napisany at 15:06 ---------- ha i leje ,niech leje od 20 tej do rana bo do pracy ide a jak wiadomo im wiecej deszczu tym mniej hołoty szwęda sie po mieście i mniej pracy FK miękkie, odpuść sobie :/ ---------- Post dopisany at 20:02 ---------- Poprzedni post napisany at 20:01 ---------- Ale przytarłem rantem felgi o krawężnik :-((( Farba zlazła :/ Na następny sezon puszcze je w pomarańcz i wsadzę 225/35, może nie będą obcierać ;-)
Lucazzz Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 żesz ty Ku*wa myslałem ze drukowanie przez sedziów skonczyło sie 20 lat temu.... co za jaja:facepalm:
KERCZI Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 no i lato wpadło Tomek jak cos to mam juz ELMa... Boseron zrob na poczatek to co Ci powiedzialem, bo nie ma sily ze nagle sprezyny siedza wyzej...te same...zapytaj Fantomasa co trza zrobic...
nex Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 OGR, krawężniki to wróg i powinieneś ich unikać . Tak mnie podkurwiliście z tym glebieniem że chyba w pon wyjmę sprężyny z tyłu i wy***ie nakrętkę i gumę , wtedy pół opony się schowa za błotnik , no a przód może max 0.5cm bym spuścił jeszcze
KERCZI Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Nex no bo jak można jeździć taką KOZĄ ??????????
fantowski Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 fantowski, wyjąłeś z tyłu nakrętkę z regulacją i gumę jedną? dolną czy górną?? teraz przód nie jest przypadkiem wyżej?? przecież na pochyłości stoję na równym jest tak jak wcześniej... niczego nie ruszałem i raczej ruszać nie będę... jedynie może przód skręcę do max 1cm Wywal tą gumę, ja jej u siebie nie mam to stąd ta Twoja większa gleba niż u mnie zagadka rozwiązana A to u Ciebie nie da się już go niżej skręcić ? tyłu już nie da się bardziej
KERCZI Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 A dlaczego gumy nie wywaliles? Wysyłane z mojego C6603 za pomocą Tapatalk 2
fantowski Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 A dlaczego gumy nie wywaliles? Wysyłane z mojego C6603 za pomocą Tapatalk 2 tak jest ok... tyłu nie ruszam... ŚLEPY TEŻ MOŻE SĘDZIOWAĆ !!! : ---------- Post dopisany at 22:15 ---------- Poprzedni post napisany at 22:11 ---------- OGR, krawężniki to wróg i powinieneś ich unikać . Tak mnie podkurwiliście z tym glebieniem że chyba w pon wyjmę sprężyny z tyłu i wy***ie nakrętkę i gumę , wtedy pół opony się schowa za błotnik , no a przód może max 0.5cm bym spuścił jeszcze co z tego nawet jak opuścisz w dół... to widłowóz i jak by nie było to efektu nie odda:kox:
nex Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 chyba twój paździerz ---------- Post dopisany at 22:20 ---------- Poprzedni post napisany at 22:19 ---------- swojego bym nawet za 25klocków nie oddał
gregfr Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 mnie za mojego proponowali 30 tysi od reki i nie sprzedalem gdyby nie to ze nasze drogi sa takie jakie sa, a w niemczech policja mierzy przeswit pod samochodem, to pewnie tez bym glebe walnal, ale tak to zostaje na tym co jestem, bo nie chce sie wkur... na kazdym przebytym kilometrze w krk...
Rekomendowane odpowiedzi