D4NTE Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Dante do spania , ja uciekam lulu Ja dzisiaj w pracy do 18 Wysłane z mojego GT-I9300
Wąski Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Ja na pasie startowym z modelami RC jak coś to zapraszam
KERCZI Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Ja na pasie startowym z modelami RC jak coś to zapraszam ja chetnie, ale mam radiowo sterowaną łódke i jak to teraz ugryzc?! jest tam jakas kaluza?
KERCZI Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Fantowski: Oferta - Audi 100 - Silnik pali. tapicerka: tkanina, kolor tapicerki: bezowy, 2 właściciel Dodatkowe informacje: właściciel niepal :naughty:
fantowski Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Fantowski:Oferta - Audi 100 - Silnik pali. tapicerka: tkanina, kolor tapicerki: bezowy, 2 właściciel Dodatkowe informacje: właściciel niepal :naughty: widziałem go jakieś 1,5 miesiąca temu i kosztował 6900 może podjedziemy tam??
ruks Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Gdzie w Krakowie można kupić aparat foto tak żeby nie przepłacić i żeby ktoś podpowiedział co wybrać bo zielony jestem w temacie. Kiedyś tutaj: FOTO CYFRA FOTO - BETA - aparaty cyfrowe Kraków, sklep fotograficzny, GPS - nawigacja, laptopy Aktualnie nie jestem zbyt na bieżąco. ---------- Post dopisany at 14:21 ---------- Poprzedni post napisany at 14:13 ---------- Fantowski:Oferta - Audi 100 - Silnik pali. tapicerka: tkanina, kolor tapicerki: bezowy, 2 właściciel Dodatkowe informacje: właściciel niepal :naughty: widziałem go jakieś 1,5 miesiąca temu i kosztował 6900 może podjedziemy tam?? We czwartek po spocie Fajne autko ale trochę roboty z nim by było...
gregfr Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Panowie, doradzcie.... chce przerobic lampy na bixy i ogolnie mam chrom na samochodzie... czy malowac je w srodku jak jest w ori bix, czy zostawic chrom, zeby ladnie sie komponowalo z chromem na samochodzie ? jak na razie przychylam sie aby zostawic ten ori chrom w srodku. Moze jakies wasze opinie ?
gregfr Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 no wlansie tez mi sie tak wydaje, ale wole zasiegnac opinii innych licze na was
Wąski Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Ja na pasie startowym z modelami RC jak coś to zapraszam ja chetnie, ale mam radiowo sterowaną łódke i jak to teraz ugryzc?! jest tam jakas kaluza? Jasne i to nie jedna
nex Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Będę dziś wystawiał na otomoto moją bestię, może ktoś zainteresowany :naughty:
Krzysiek29 A4 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Powitać nex co ty mówisz sprzedajesz paska???? ---------- Post dopisany at 20:07 ---------- Poprzedni post napisany at 20:06 ---------- Panowie co ile wymienia się rozrząd w 2,0 TDI
nex Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Jak by się znalazł kupiec to może bym sprzedał i kupił wypasa w B6
KERCZI Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Raczej niemożliwe :-) chyba że chcesz dołożyć Wysyłane z mojego C6603 za pomocą Tapatalk 2
nex Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 KERCZI... no przecież logiczne że muszę dołożyć z 10-15 koła. Ja swojego będę cenił 25 i taniej nie oddam bo wiem co mam. Stan salonowy, zresztą wystawię i zobaczymy.. nie mam ciśnienia
Krzysiek29 A4 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 ja też tak podchodzę do sprzedaży swojej wiem co mam zdjęcia uszkodzeń po grudniowym dzwonku (znikome szkody) też żal mi sprzedawać ale kasa potrzebna nie na gwałt ale potrzebna.
norbi3000 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 wszystkim Panowie, doradzcie....chce przerobic lampy na bixy i ogolnie mam chrom na samochodzie... czy malowac je w srodku jak jest w ori bix, czy zostawic chrom, zeby ladnie sie komponowalo z chromem na samochodzie ? jak na razie przychylam sie aby zostawic ten ori chrom w srodku. Moze jakies wasze opinie ? ja bym chrom zostawił
Rekomendowane odpowiedzi