Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dzien dobry

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

o f*ck, właśnie podjechał pode mnie prosiak carrera szał we wsi :grin::grin:

Opublikowano
o f*ck, właśnie podjechał pode mnie prosiak carrera szał we wsi :grin::grin:

jak On to zrobił :whistling:

Opublikowano

witam co to sie dzieje na zlocikach w czwartki nie było mojej 80 2 tygodnie już tam ,oprócz tego ze pablo zdradzi OOOO na poczet BMW :P:P:P fajna ale to dalej BMW .

panowie zawita ktoś w tym tygodniu czy na długi weekend wszyscy jada .

Opublikowano

wszyscy jada do Honolulu...

Opublikowano

SIemanko jak tam u was??

Opublikowano
SIemanko jak tam u was??

wszyscy myśleli że umarłeś :decayed:

---------- Post dopisany at 12:24 ---------- Poprzedni post napisany at 12:19 ----------

PABLO, tu masz to o czym mówiłem... cena chyba robi robotę

http://www.facebook.com/ZimnyLokiecCzyszczenieTapicerek

---------- Post dopisany at 12:28 ---------- Poprzedni post napisany at 12:24 ----------

Czyszczenie wnętrza pojazdu, pranie ekstrakcyjne całego wnętrza (podsufitka, fotele, wykładzina, bagażnik) + czyszczenie plastików Cena: 100zł

Z forum passata dużo osób korzystało i podobno 100% zadowolenie, profi robota i cena praktycznie darmo

Opublikowano

Skórę też ogarniają?

Bo nie wiem czy dzisiaj podjechać do galerii Kazimierz, chłopaczek z osiedla tam pracuje i nie ważne że za pół ceny zrobi na lewo tylko ważne by było zrobione git.

Opublikowano

Zimny Łokieć | zimnylokiec.eu | usługi

zadzwoń zapytaj, nie mam pojęcia

---------- Post dopisany at 12:38 ---------- Poprzedni post napisany at 12:36 ----------

myśle że na pewno i skórę czyszczą

Opublikowano

boseron to prawda że 3 osoby się wczoraj utopiły na tej imprezie na tych skałkach?

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Wypadek na Zakrzówku: 28-latek walczy o życie

Dobrze że nie pojechałem, hołota była na maksa:facepalm:

Same kradzieże i rozbójki.

Kumpela napisała mi że co chwile policje wzywali na Kaufland taki zrobili rozpierdziel.

Opublikowano

Qwa, ale nas gościu wczoraj wy***ał :/

Wracaliśmy z rynku taksówką niecałe 5km na mieszkanie, kumpel dał gościowi 100zł a on przyjebał po gazie, odjechał i nie wydał reszty :facepalm:

A najgorsze, że nawet niewiemy jaka korporacja bo wzieliśmy jakąś takse z postoju :facepalm:

Opublikowano

Wracaliśmy z rynku taksówką niecałe 5km na mieszkanie, kumpel dał gościowi 100zł a on przyjebał po gazie, odjechał i nie wydał reszty :facepalm:

A najgorsze, że nawet niewiemy jaka korporacja bo wzieliśmy jakąś takse z postoju :facepalm:

Czemu płaciliście dopiero jak wyszliście z auta:question: :blink:

Opublikowano

Czemu płaciliście dopiero jak wyszliście z auta:question: :blink:

Pewnie przez to, że wracaliśmy z kawalerskiego :facepalm: Tzn pan młody był jedną nogą w aucie jak on zaczal odjezdzac i go troche pozamiatało :facepalm:

Opublikowano

:siema:

...ciekawe co to za impreza i czy to juz wejdzie w życie, bo przydałoby sie ożywienie tego rejonu Krakowa

Co roku taka impreza jest na Zakrzówku... nawet chyba 2 razy w roku. Niestety z imprezy na imprezę wpada coraz więcej gówniarstwa i za chwile stanie się to co z klasykami.

Opublikowano
:siema:
...ciekawe co to za impreza i czy to juz wejdzie w życie, bo przydałoby sie ożywienie tego rejonu Krakowa

Co roku taka impreza jest na Zakrzówku... nawet chyba 2 razy w roku. Niestety z imprezy na imprezę wpada coraz więcej gówniarstwa i za chwile stanie się to co z klasykami.

Zgadzam sie. Ale szczerze powiedziawszy, na tyle osob to i tak malo sie uszkodzilo :facepalm:

Opublikowano
SIemanko jak tam u was??

wszyscy myśleli że umarłeś :decayed:

---------- Post dopisany at 12:24 ---------- Poprzedni post napisany at 12:19 ----------

PABLO, tu masz to o czym mówiłem... cena chyba robi robotę

http://www.facebook.com/ZimnyLokiecCzyszczenieTapicerek

---------- Post dopisany at 12:28 ---------- Poprzedni post napisany at 12:24 ----------

Czyszczenie wnętrza pojazdu, pranie ekstrakcyjne całego wnętrza (podsufitka, fotele, wykładzina, bagażnik) + czyszczenie plastików Cena: 100zł

Z forum passata dużo osób korzystało i podobno 100% zadowolenie, profi robota i cena praktycznie darmo

ee tam zyje tylko ze mam teraz bardzo malo czasu i zadko tutaj do was zagladam :wink:

postaram sie byc czesciej i podbic na jakiegos spota:naughty:

w dodatku slyszalem ze sprzedajesz paska?? na co sie chcesz przesiasc??

Opublikowano

Dante, Nex, moglby ktorys z was dac namiary na ten sklep co polecaliscie z antenami do tv? :smiley:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.