Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Panowie polecam tego gościa od perfum, sprowadza z UK ORYGINALNE perfumy, 6 lat działa w tej branży, kupiłem testera bez koreczka i pudełka szarego Hugo Boss'a 100ml za 135zł (sephora w M1 339zł) normalnie zapakowany za 179zł oraz na dzień mamy czerwonego Woman Boss 125ml za 155zł (sephora 319zł) sprawdzałem z takim samym z Sephory i 100% ori są to perfumy :)

Jak coś to odbiera się u gościa na mieszkaniu ul. Woronicza 36/41 przy al. 29 listopada

Polecam!

---------- Post dopisany at 14:08 ---------- Poprzedni post napisany at 13:59 ----------

Właśnie się dowiedziałem że okradli kuzynki mieszkanie na os. Na Stoku, wdarli się przez balkon bo na parterze mieszka i okradli mieszkanie i dokumenty z kluczykami do Alfy 159 i grzecznie odjechali autem... :facepalm:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Panowie polecam tego gościa od perfum, sprowadza z UK ORYGINALNE perfumy, 6 lat działa w tej branży, kupiłem testera bez koreczka i pudełka szarego Hugo Boss'a 100ml za 135zł (sephora w M1 339zł) normalnie zapakowany za 179zł oraz na dzień mamy czerwonego Woman Boss 125ml za 155zł (sephora 319zł) sprawdzałem z takim samym z Sephory i 100% ori są to perfumy :)

Jak coś to odbiera się u gościa na mieszkaniu ul. Woronicza 36/41 przy al. 29 listopada

Polecam!

Woronicza 36/41... :eusathink: o ile dobrze pamiętam to jakieś 2 lata temu też brałem u niego perfumy i byłem bardzo zadowolony.. :thumbup1:

Opublikowano

rusza projekt : Black Matt Project

stage 1: czarny dach +gril + lusterka + tylny dyfuzor

stage 2: czarne fele

supported by Kerczi

poszukuje : czarny gril + ramka ( jak nie to malowanko)

: alu 17" (może być do malowania)

Nadal trwa ankieta : błysk czy mat ;

Tu zdjęcie ( propotyp) w macie :

https://picasaweb.google.com/113634380086481175315/DropBox

Opublikowano

Zna ktoś studentkę germanistyki co by mi dziecko zaczęła od podstaw uczyć?

Opublikowano

STUDENTKA GERMANISTYKI ? - ..... do dziecka ... no no A żona co na to ?

BTW.. pamietasz co Rosiewicz spiewał ?

Opublikowano
STUDENTKA GERMANISTYKI ? - ..... do dziecka ... no no A żona co na to ?

BTW.. pamietasz co Rosiewicz spiewał ?

Nie wiem co na to bo mnie w domu nie ma - jestem w A.

Opublikowano

cześć Pany

Pablo dzieki za info w sprawie mojego tematu nawet nie zauważyłem bo dałem sobie spokój ze sprzedażą , ja podchodze do tego na miękko , light pełen, tak to jest auto na forum sprzedawać masakra:facepalm: , dobrze Miodzio mówił wszędzie tylko nie na forum bo Ci dupe obsmarują i masz !!!

Nex dla Twojej informacji tak wiedziałem że stan licznika odbiega nieco od rzeczywistośći z uwagi iż zmieniany był Fis na kolorowy i chwile autko jeździło bez licznika..... osobiście mam to gdzieś , ja kupiłem auto bez oglądania praktycznie od ręki bo ufam Temu Gościowi ( czytaj Kercziemu ) i gdybym miał go drugi raz kupić zrobiłbym to samo.

nie wiem w jakim celu ktoś nie kupując auta wytyka jego wady na forum,

gwarantuje Ci że też byś Nex sie wkurzył .

Opublikowano

Nex Boseron wiedział o cofniętym przebiegu bo tego nie ukrywalem tak jak i zresztą On z tego co wiem. Jest to cofnięcie o jakieś 30k spowodowane zmiana licznika z czerwonego FIS na kolor. Jeżeli chłop płacze ze są opryski z jednej strony, a z drugiej chce auto niepomalowane to o czym my mówimy? Każdy wie co auto przeszło od początku bo było na forum. Gość jakiś nie poważny bo skoro auto aż tak mu nie odpowiada to skąd pomysł negocjacji o 5k.? Co wtedy auto już ma stan znosny? Sprzedawalem ostatnio na forum b7 1.9tdi z 2007 roku z przebiegiem ori 144kkm i to co chłopy pisały to pomsta do nieba. Pierwszy gość który przyjechał odjechał autem. Już się przekonałem ze tutaj każdy ma mega wypas bezwypadkowy, z małym przebiegiem ale jak przychodzi do sprzedaży to szrot.... No ale jak krzycze za ładne b7 z 2007 roku Total bezwypadek 42k to płaczą ze za tyle mają wyjebane w kosmos b8. Tylko jeden komentarz FACEPALM

Wysyłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

siema wszystkim :hi: boseron ja bym twoją koze wzioł od ręki nawet bym do serwisu nie jechał :decayed:

Opublikowano

Faktycznie nie ma co wystawiać auta na forum..

Opublikowano

Witajcie,

Miał gość odwagę, aby tak obsmarować wóz Boserona. Taka to już nasza mentalność, że szukamy samochodu jak nowy i za 20% ceny salonowej.

Aż boję się pomyśleć co ten matoł napisałby o moim samochodzie :kwasny:

P.S. Przez Waś świry pojeb..o mnie z tym modzeniem i moja furka dostała w tym miesiącu 3,5 k PLN. Pora chyba wybrać się na odwyk :decayed:

Opublikowano

Pochwal się na spocie jak będziesz coś tam wyrezał:kox:

Widzę właśnie że pozbywasz się gratów w giełdzie na małopolskich to były mody :decayed:

---------- Post dopisany at 20:05 ---------- Poprzedni post napisany at 20:00 ----------

941201_543930355646215_216214534_n.jpg

:decayed:

Opublikowano

panowie niedaleko mnie w komisie stoi audi podobne do audi quattro jednakze jest na nim napisane audi gt powiedzcie co to za wozek

Opublikowano

Audi Coupe GT to takie quattro bez quattro :wink:

Opublikowano

aha kumam ale wyglad ma niezly musze przyznac nie bylo ceny na nim ciekawe ile moga chciec

Opublikowano

GT z tego co mi wiadomo miało silnik 1,8. W DE zadbane modele chodzą po 10-13k EUR

Z inne beczki dostałem dziś wezwanie na komendę w charakterze świadka w sprawie o oszustwo. Mam złożyć zeznania w sprawie kolesia, który na allegro sprzedawał podróbki produktów GILLETTE. Ponoć allegro zgłosiło sprawę na policję, a z racji tego, iż widniałem na liście kupujących to powołali mnie na śwaidka. Także należy uważać na to, co się sprzedaje.

---------- Post dopisany at 22:01 ---------- Poprzedni post napisany at 21:53 ----------

Goooooooooooooooooool!!!!

Opublikowano
GT z tego co mi wiadomo miało silnik 1,8. W DE zadbane modele chodzą po 10-13k EUR

Z inne beczki dostałem dziś wezwanie na komendę w charakterze świadka w sprawie o oszustwo. Mam złożyć zeznania w sprawie kolesia, który na allegro sprzedawał podróbki produktów GILLETTE. Ponoć allegro zgłosiło sprawę na policję, a z racji tego, iż widniałem na liście kupujących to powołali mnie na śwaidka. Także należy uważać na to, co się sprzedaje.

---------- Post dopisany at 22:01 ---------- Poprzedni post napisany at 21:53 ----------

Goooooooooooooooooool!!!!

kolego uwazaj tam na policji bo oni zawsze pisza ze w charakterze swiadka wiec badz przygotowany na to ze ciebie tez beda chcieli zastraszyc

Opublikowano

Akurat dostałem wezwanie od kolegi, zadzwoniłem i powiedział mi dokładnie o co chodzi.

Wysyłane z mojego GT-N8010 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

Raz kupiłem takie maszynki z allegro złe nie były ale jednak nie ori :grin:

---------- Post dopisany at 22:29 ---------- Poprzedni post napisany at 22:28 ----------

boseron wyślij mi jeszcze raz tą ofertę bo gdzieś mi się zawieruszyło.

Opublikowano

Goooooool

Wysyłane z mojego GT-N8010 za pomocą Tapatalk 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.