fantowski Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 szukaj go bo ciekawy jestem Zalogowałem się specjalnie teraz na S3 i dalej widzę ten cytat, zrobię rzut i wrzucę z kompa Jest to post z wczoraj godzina 22:23 o to Ci chodzi?? http://a4-klub.pl/malopolskie-85/spociki-krakowskie-czwartek-godzina-20-00-galeria-kazimierz-parking-niebieski-15697/index3439.html#post3583475 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 I jeszcze się ciągnie w ciul niżej ---------- Post dopisany at 12:50 ---------- Poprzedni post napisany at 12:47 ---------- ogranij temat bo gdzies czytalem ze dluzsze jezdzenie z tym problemem niszczy pompe paliwaa dobry ten lakiernik?? gdzie on sie znajduje? pytam na zas Fantowski kupuj Oferta - Audi 90 - #### MAM DO SPRZEDANIA AUDI 90 SILNIK 2.2E WTRYSK ##### #### DODATKOWE WYPOSAŻENIE ##### * WSPOMAGANIE KIEROWNICY * CENTRALNY ZAM W Niegoszowicach, bodajże numer 105, fanti u niego malował dokładki i jeszcze kilka osób z forum, A4 też u niego będę robić bo błotnik czeka do zrobienia, co mi od 19" rant wypierdzieliło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 co jest z tą ankietą ? może z bomby dajmy tą niedzielą a nie bawmy się znowu w jakieś demokracje bo jak na razie nie widziałem głosu sprzeciw a tylko za albo obojętne co rozumiem jako na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 co jest z tą ankietą ?może z bomby dajmy tą niedzielą a nie bawmy się znowu w jakieś demokracje bo jak na razie nie widziałem głosu sprzeciw a tylko za albo obojętne co rozumiem jako na tak nie i chuy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 co jest z tą ankietą ?może z bomby dajmy tą niedzielą a nie bawmy się znowu w jakieś demokracje bo jak na razie nie widziałem głosu sprzeciw a tylko za albo obojętne co rozumiem jako na tak nie i chuy ! gości od naleśników co zostawiają ślad na jezdni jak laska bez nóg vel ślimak NIE PYTAM ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 co jest z tą ankietą ?może z bomby dajmy tą niedzielą a nie bawmy się znowu w jakieś demokracje bo jak na razie nie widziałem głosu sprzeciw a tylko za albo obojętne co rozumiem jako na tak nie i chuy ! gości od naleśników co zostawiają ślad na jezdni jak laska bez nóg vel ślimak NIE PYTAM ! hamownia: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 To jak z tą Niedzielą robimy spota jeszcze jutro w święto czy przekładamy na Niedziele? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Jak będą chętni to ja przyjadę jutro, pogoda ma być ;-) Wysłane z mojego GT-I9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Myślę że jutro bez problemu możemy zrobić spota bo zanim ankieta się skończy to trochę minie ---------- Post dopisany at 16:57 ---------- Poprzedni post napisany at 16:05 ---------- Jest ankieta, głosować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 29 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 No jutro mogę w sumie też się gdzies pojawić na spociku np. możemy się spiknąć pod Plazą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Cuber przyjedź, trza przetestować 3G i oblookać nową kierę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 niedziela od kilku lat była dobrym terminem na spoty to kombinowaliście W niedziele każdy ma walne (no zdarza się ) a w tyg ludzie pracują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeXteR_NH Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 jest jutro? przyjadę! jest w niedzielę? też przyjadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucazzz Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Zaś parkingi jutro pozamykane:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 decathlon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 siema ja też jutro przyjadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeXteR_NH Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 siema ja też jutro przyjadę a mógłbym się z Tobą zabrać jak coś? bo mnie znajomi ciągną wcześniej na i nie wiem czy im odmówić i jechać samemu, czy byś mnie zgarnął po drodze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 29 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 o kurczę patrząc po ankiecie to Niedziela wygląda jak najbardziej na OK termin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Takiej większości jeszcze nie było:decayed: Przypomną się stare czasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 no to po hu ciągnąć tą ankietę jeszcze ponad tydzień ? ---------- Post dopisany at 23:40 ---------- Poprzedni post napisany at 23:40 ---------- może zróbmy ankietę czy zamknąć ankietę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi