Gość Trzeniu Opublikowano 2 Czerwca 2008 Opublikowano 2 Czerwca 2008 siema Ogrowaty :th: ale spam :gwizdanie:
Cuber Opublikowano 2 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2008 siema Ogrowaty :th: ale spam :gwizdanie: Ja sie tylko przywitałem
Cuber Opublikowano 2 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2008 a co z filmikiem? nie miałem czasu dzisiaj w firmie sie tym zajać ale jutro postaram sie wrzucic :gwizdanie:
sokolnh Opublikowano 3 Czerwca 2008 Opublikowano 3 Czerwca 2008 Grzesiek gdzie ześ był jak Cię nie było Stąd nie widać z huty nic nie widać Macie coś do huty Teraz nie twoja kolej jednak znaki interpunkcyjne to ważna rzecz
Cuber Opublikowano 3 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2008 Sokol jak tam amorki moje ? wiesz juz cos moze? :gwizdanie:
longinus Opublikowano 3 Czerwca 2008 Opublikowano 3 Czerwca 2008 witajcie! 1. Muszę w najbliższym czasie kupić olej (Motul oczywiście ) i chyba zamówię od kolegi dzik... http://www.a4-klub.pl/smf/sprzedam_oleje_motul-t27382.0.html Ceny chyba ok - ja ostatnio płaciłem 200pln... Jest może jeszcze ktoś chętny z Krakowa? Poszłoby jako jedna przesyłka... 2. Myślę o przyciemnieniu szyb a moim a4 ale jeżeli tak to tylko całość. Jak to jest z przepisami u sąsiadów np niemcy, słowacja, czechy??? Bo w PL wiem - najwyżej jak będą mi chcieli zabrać dowód będę darł przód (albo oddam i odbiorę potem zależy co mi się będzie bardziej kalkulowało)... Tylko waham się czy lekko na czarno (tak ja ma np Wąski) czy jakaś lustrzana... Nie wiem co lepiej by wygłądało przy moim ciemnym lakierze... Jest szansa na jakiś VT jakby się komuś chciało?? :gwizdanie:
sokolnh Opublikowano 3 Czerwca 2008 Opublikowano 3 Czerwca 2008 Sokol jak tam amorki moje ? wiesz juz cos moze? :gwizdanie: nie wiedziałem, ze chcesz napisałem Ci że to takie to 1be i nic mi sie odpisałes to zamówie, 2x tył tak ?
longinus Opublikowano 3 Czerwca 2008 Opublikowano 3 Czerwca 2008 Ewentualnie drugie rozwiązanie to ori rolety na tylne szyby boczne (bodajże nies ma w swoim nowym avancie takie). Tylko gdzie je można dostać poza ASO (bo tam pewnie cena zabija...)? Co o tym sądzicie? Zna może ktoś cenę tego cuda? PS Jakby ktoś chciał to brat ma do zbycia laptopy (nowe): dell INSPIRON 1526 i Toshiba SATELLITE A215-S5837 więcej info na gg lub PW
Wąski Opublikowano 3 Czerwca 2008 Opublikowano 3 Czerwca 2008 Przyciemnij całośc /ja jestem zwolenikiem / :th:
Diego Opublikowano 3 Czerwca 2008 Opublikowano 3 Czerwca 2008 Longinus, ja tez bralbym ten olej. ps. praca....szkodzi: http://fishki.net/comment.php?id=36086
Cuber Opublikowano 3 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2008 nie wiedziałem, ze chcesz napisałem Ci że to takie to 1be i nic mi sie odpisałes to zamówie, 2x tył tak ? tak dwa razy tył ps. jaka to firma ?
Gość TrueOgre Opublikowano 3 Czerwca 2008 Opublikowano 3 Czerwca 2008 Widze że wszyscy ostro rezaja na lato
Gość Trzeniu Opublikowano 3 Czerwca 2008 Opublikowano 3 Czerwca 2008 Widze że wszyscy ostro rezaja na lato co poradzisz , trzeba gonić innych w modach
Wąski Opublikowano 3 Czerwca 2008 Opublikowano 3 Czerwca 2008 Widze że wszyscy ostro rezaja na lato co poradzisz , trzeba gonić innych w modach zamówiłeś kółka?
Gość Trzeniu Opublikowano 3 Czerwca 2008 Opublikowano 3 Czerwca 2008 jeszcze nie , czekam na wyniki ankiety do czwartku
Cuber Opublikowano 3 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2008 Widze że wszyscy ostro rezaja na lato nie ma lekko , kazdy orze jak moze
Gość TrueOgre Opublikowano 3 Czerwca 2008 Opublikowano 3 Czerwca 2008 Widze że wszyscy ostro rezaja na lato nie ma lekko , kazdy orze jak moze :naughty:
Gość Trzeniu Opublikowano 3 Czerwca 2008 Opublikowano 3 Czerwca 2008 Bdania na pweynm anelgiksim uneriwstyecie wyzakaly ze nie ma znczeania w jaikej kleojnosci napsziemy lietry wenawtrz wryazu blye tlkyo pirwesza i otstatina lreita blyy na soiwch mijsecach. Rtszea mzoe byc doniwole poszamiena a mmio to bmęizdey w stniae pczyrzetac tkest bez wikszeego prleobmu. Diezje sie tak dlteago ze nie cztaymy kzdaej z lteir odelndziie ale wrayz jkao cloasc.
Rekomendowane odpowiedzi