boseron Opublikowano 1 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 widze ze wtorek rządzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 1 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 widze ze wtorek rządzi no nie wiem właśnie kto za tym wtorkiem głosuje znowu jakaś masoneria Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucazzz Opublikowano 1 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 Ankieta widnieje na stronie głównej a4-klub.pl (nie forum) i każdy kto tam wchodzi widzi ta ankietę, więc sobie głosuje ot tak , z d*py na jakiś dzień tygodnia.... Znów ktoś dał ciała z ankieta... Nie lepiej pozostać już przy tym czwartku i nie kombinować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 1 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 przy jakim czwartku ?! jak obecnie jest niedziela w nagłówku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucazzz Opublikowano 1 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 Ok, dla mnie może to być nawet poniedziałek czy tam inny piątek, niech ktoś wkońcu podejmie męską decyzję i ustali konkretny dzień.Bo tak to nigdy do ładu nie dojdziemy. Zawsze komuś jakiś dzień nie będzie pasował... Róbmy spoty spontaniczne, ustawiamy się tu, rzucamy hasło że jest spot dziś tutaj i tutaj o tej i o tej godzinie... Zobaczymy jaką będzie wtedy frekfencja:polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 1 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 ---------- Post dopisany at 01:42 ---------- Poprzedni post napisany at 01:40 ---------- Jak ładnie teraz wygląda równo oprocentowanie w ankiecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Ktoś może coś powiedzieć o silniku 2.7 tdi i jak się ma ten silnik w c6 i jak się ma spalanie oski do q? Powiem od razu że 3.0 nie wchodzi w grę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Powitać odpisałbyś na sms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzekson Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 k**wa... Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 O f*ck, przygoda z kraweznikiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzekson Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Z dziura na opolskiej.. Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Aż dziwne że opona cała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzekson Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Peknieta tez :/ wie ktoś jak z odszkodowaniem z zikit'u? Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Musisz zgłosić i czekać :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Dzwon 19478 i pytaj ---------- Post dopisany at 10:28 ---------- Poprzedni post napisany at 10:17 ---------- http://a4-klub.pl/showthread.php?p=3652573 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 http://a4-klub.pl/showthread.php?p=3652573 Hehehe, tylko prawe ? Lewe zatrzymujesz ;-) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Zdjęcie ze sklepu jeszcze moje te z prawej he he Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 To miło z Twojej strony hehehe ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 boseron to nie mierzyłeś w sklepie? ---------- Post dopisany at 11:57 ---------- Poprzedni post napisany at 11:55 ---------- http://a4-klub.pl/malopolskie-85/vag-inwacja-stary-sacz-2013-a-279122/#post3652764 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Mierzylem zawsze mam ten numer ale te mają przód gumowy i nie rozciagna się więc co mam wyciąć dziurę :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi