Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Cuber

Rekomendowane odpowiedzi

Ponieważ poprzednie edycje Zlotu nie przyniosły ofiar w ludziach ani samochodach, mam zaszczyt zaprosić wasze Kochane Mordki na 4 edycje Zlotu Południe!!!!26-28 Lipca

Będzie to trzydniowa forma zlotu tzn. piątek ok 16.00 spotykamy się na Bora, o 17.00 lecimy na Kryspinów grill, zostajemy na cala sobotę, Niedziela to czas na regeneracje sił http://www.audi80.pl/images/smiles/icon_wink.gif

zlot Audi 80 90 i innych

jak by ktoś chciał jechać info

:naughty:

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10897

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Ponieważ poprzednie edycje Zlotu nie przyniosły ofiar w ludziach ani samochodach, mam zaszczyt zaprosić wasze Kochane Mordki na 4 edycje Zlotu Południe!!!!26-28 Lipca

Będzie to trzydniowa forma zlotu tzn. piątek ok 16.00 spotykamy się na Bora, o 17.00 lecimy na Kryspinów grill, zostajemy na cala sobotę, Niedziela to czas na regeneracje sił http://www.audi80.pl/images/smiles/icon_wink.gif

zlot Audi 80 90 i innych

jak by ktoś chciał jechać info

:naughty:

Ja bym pojechał ale akurat będę w górach.

Dzieki Panowie za Wczorajszego spota :)

ps. Łukasz ochłoń stary , szukasz juz widzę na siłę dziury w d.... X3 sprawdz jak przyjechało z USA by później nie było wtopy....

Dzieki Panowie za Wczorajszego spota :)

ps. Łukasz ochłoń stary , szukasz juz widzę na siłę dziury w d.... X3 sprawdz jak przyjechało z USA by później nie było wtopy....

pytałem go nawet wczoraj czy ma czym jeździć to mówi że tak więc nie rozumiem tak samo dlaczego pali się do zakupu... ja w takim wypadku szukałbym na spokojnie..

boseron miałeś dobry wóz to sprzedałeś.. nie czaje :facepalm: w każdym aucie zawsze co jakiś czas jest coś do zrobienia... licz się z tym, że jakiego byś nie kupił to bankowo masz dołożenie do niego jakiejś kwoty zaraz po zakupie (nie biorę pod uwagę opłat itp.)

dzięki za spota

Spot dopiero był jak przyjechali z kiełbasek gdzie się wszyscy zjechali i co was tak wywiało od razu z fantowskim?

---------- Post dopisany at 12:33 ---------- Poprzedni post napisany at 12:25 ----------

W takim aucie widzę właśnie boserona :wink:

Cześć

Ale myślę że jak ktoś szuka takiego autka i ma na wydanie 60k to można się zastanowić a ze ja mam tylko 45 to zapominam

a chciałbyś takie auto za 60dych wiedząc ze jest po takim dzwonku???

---------- Post dopisany at 13:08 ---------- Poprzedni post napisany at 12:57 ----------

Cześć

Ale myślę że jak ktoś szuka takiego autka i ma na wydanie 60k to można się zastanowić a ze ja mam tylko 45 to zapominam

Boseron kwota troszkę wyższa, ale możesz rzucić okiem

AUDI A6 2.7TDI S-LINE AVANT FULL OPCJA!!!!!!!!!!!! (3381436043) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

na co tu rzucac okiem??

bite tak kosmicznie z przodu ze az mnie ciarki przeszly....na samą myśl...

nie tylko, aczkolwiek to też :)

chyba ze gość sobie rezał sam tak jak my...ale to handlarz więc nie ma o czym mowic

blotniki malowane, zderzak maska tez,

wymieniany przedni zderzak + lampy od polifta.

Wymieniona kierownica

wymienione fotele bo pewnie jasiek wystrzelil...

to tyle przez foto - czyli pewnie na zywca jak za zwyczaj wyjdzie drugie tyle...

Po czym to wywnioskowałeś?? Po tym, że przód poliftowy?

A jaki ma być z 2008 roku? :kwasny:

Z C5? :facepalm:

nie nie LENOX - pod koniec 2008 C6 miało lift, ale to jest jeszcze a6 przedliftowa...wiec ledy z przodu sobie chłopek założył przy okazji dzwonka...

Nie wiem jaki ma być. Nie znam się na C6 na tyle aby określać kiedy i jakie zmiany były wprowadzone :tongue4:

nie nie LENOX - pod koniec 2008 C6 miało lift, ale to jest jeszcze a6 przedliftowa...wiec ledy z przodu sobie chłopek założył przy okazji dzwonka...

czyli jeżeli przedliftowa to w pupcie również miała dzwona :wink:

no albo pasjonat z a6klub :polew:

Panowie nie sprzeczajcie się tylko jak się trafi wam ciekawa oferta to wrzucajcie do niego.

Fanta ja nie spezedalem auta ze było coś nie tak żeby była jasność, znudziło mi się b7 po prostu ( dwie b7 to za dużo zwłaszcza z tym samym motorem) druga sprawa to to że średniej wielkości suva to bym kupił w sam raz na miasto i rodzinne wypady weekendowe a po twardym zawieszeniu po prostu mam dość, Cubrowi bez obaw tej x3 nie chce nawet za 30k, jutro jadę oglądać taka samą x3 dużo droższa z motorem 3.0 d czarna i ze zdjęć wygląda na zadbany egzemplarz zobaczę na miejscu :-) a jak nie to to spokojnie nie przypalam się chlopcy :-)

Panowie nie sprzeczajcie się tylko jak się trafi wam ciekawa oferta to wrzucajcie do niego.

Nikt się nie sprzecza tylko oceniamy wspólnie auto. Pablo luuzik :decayed:

Panowie ma ktos kogoś znajomego kto sprzedaje chce sprzedac lub moze miec A4 1.8 T z 2004 roku najlepiej 4x4? bo poszukuje... Pomozecie rodacy :decayed:

Panowie, do kogo można by się zwrócić o sprawdzenie numeru części? Potrzebuję nr. intercoolera lewego (i chętnie jakiś rysunek albo zdjęcie). Niestety mam do wymiany :facepalm: