Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
no to widzisz sam się prosisz o kolejne nieprzyjemności :whistling:

miodzio ale przecież czekam cały czas na info od pzu bo we czwartek 1,5 tygodnia temu był u mnie rzeczoznawca, przysłał mi kosztorys i mam dostać info od pzu czy mają mi wypłacić czy chce zgłosić się do zakładu wymienić szybę, zadzwonię dzisiaj do nich bo ile to może trwać..

---------- Post dopisany at 11:53 ---------- Poprzedni post napisany at 11:52 ----------

:grin:

Nie śmiej się bo to jest tragiczne :grin:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
no to widzisz sam się prosisz o kolejne nieprzyjemności :whistling:

miodzio ale przecież czekam cały czas na info od pzu bo we czwartek 1,5 tygodnia temu był u mnie rzeczoznawca, przysłał mi kosztorys i mam dostać info od pzu czy mają mi wypłacić czy chce zgłosić się do zakładu wymienić szybę, zadzwonię dzisiaj do nich bo ile to może trwać..

---------- Post dopisany at 11:53 ---------- Poprzedni post napisany at 11:52 ----------

:grin:

Nie śmiej się bo to jest tragiczne :grin:

Dziwnie działa to PZU. Ja raz jeszcze w A3 zgłaszałem szkodę z ubezpieczenia szyb w Hestii. Zgłoszenie było robione w czwartek, oględziny w serwisie szyb miały miejsce w piątek i od razu szyba została wymieniona na nową.

BTW :hi:

Opublikowano

Dobry dzień :hi::JC_fan:

Opublikowano
Opublikowano
Audi A4 35500.00 PLN. Kalwaria Zebrzydowska - otoMoto.pl

widział ktoś z was nią? nie daleko bo kalwaria...

podjechac czy czymś śmierdzi ?

Zobacz na prawy przedni błotnik.. :facepalm:

Opublikowano
  • Autor

Co tam błotnik , trzeba jechać i zobaczyć , co za problem jesli był tylko błotnik wymieniony ? Normalna rzecz :whistling:

Opublikowano

:polew:

potrzebuje zakupić taki spray gdzie w krk dostanę cosik takiego?

3366832658

Opublikowano

a cos jeszcze w niej zobaczyles ?

bo jutro jade i nie wiem na co sie przygladnac...

a ta? Audi A4 23900.00 PLN. słomniki koło krakowa - otoMoto.pl

Audi A4 24900.00 PLN. skaryszew k/radomia - otoMoto.pl

35.000 troche duzo... zobaczymy...

Opublikowano

Tylko pamiętaj, że taką apteczkę za granicą możesz sobie wsadzić... :whistling: i i tak pokuta będzie :decayed:

Opublikowano

Why?

Wysyłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

Bo:eusathink:

Opublikowano

Bo w Unii Europejskiej przyjęto, że apteczka musi być odpowiednio wyposażona w oparciu o normę DIN13164. W Niemczech za np. brak nożyczek w apteczce możesz przyrobić mandacik jeśli trafisz na strasznego trepa.

Opublikowano
Kolejna kontrola jak wracałem teraz z Wieliczki i 100zł w plecy..

Przez te 3 miesiące miałem tyle kontroli w tym dresowozie co przez 7 lat w B5.

Buehehe !

Opublikowano

No i kupiłem x3 i powiem Wam wrażenia z jazdy i komfort super, a4 moja była to zupełnie inna jazda twardo, tu jest przestronnie, wygodnie i miło, jestem mega zadowolony, silnik 3.0 d 250km daje rade i frajdę, spalanie miłe zaskoczenie trasa 120-180 km/h wynik 8.7 miasto 9.2

Opublikowano
No i kupiłem x3 i powiem Wam wrażenia z jazdy i komfort super, a4 moja była to zupełnie inna jazda twardo, tu jest przestronnie, wygodnie i miło, jestem mega zadowolony, silnik 3.0 d 250km daje rade i frajdę, spalanie miłe zaskoczenie trasa 120-180 km/h wynik 8.7 miasto 9.2

No to brawo masz z głowy:thumbup1:

Opublikowano

no to eleganckoooo. przewieziesz mnie no nie :naughty:

Opublikowano

No to z Pablem możecie jeszcze sobie kupić po dresie :decayed:, a tak serio to fajne autko i gratuluje a ta X3 nie ma chipa bo napewno z tego co wiem to były 184KM i potem miały 204KM i najmocniejsze chyba mialy 286 KM z tego co pamietam a tak to btw :hi:z wieczora

Opublikowano
  • Autor

jednak Ją kupiłeś ? :wink:

Opublikowano

Boseron gratki zakupu będziemy testować na spocie :decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.