stranger Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Dzięki...jade jutro na hamownie...bo az nie chce się wierzyć ze program jest tylko na 320KM - moim zdaniem tam będzie dłubniętne lepiej Jak dla mnie to, to w serii zadubcza tak że robi brązową kreche w majtach na starcie nie wiem na ile ci to ukręcą ale bez pampersa nie ma jazdy szkoda tapicery ze 35d ?
KERCZI Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Powiem Wam ze trakcja zero, jesień zima to będzie Kenia :-\ Wysyłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2
-RamzeS- Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Karol nie stresuj sie i tak punkty k. nie pozwalaja na szalenstwa
PABLO Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 to co dzis decathlon?? Zmierzysz się z boseronem
_Gabriel_ Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Jutro Panowie... Proponuje zaczac od klasykow, sa od 20h30 (przed stadionem wisly, od strony blon) potem mozna sie gdzies ruszyc - do wyboru, do koloru
michail55 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 to co dzis decathlon?? Zmierzysz się z boseronem nie w tym setupie po zalozeniu ic o korekcie wtedy powacha moje spaliny
_Gabriel_ Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 nie w tym setupie po zalozeniu ic o korekcie wtedy powacha moje spaliny yyy... to boseron chce pojechac radiowozem:eusathink:
PABLO Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Ok to na spokojnie jutro pokminimy z klasykami na błoniach a później można jechać na Bora bora
gruszka Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Ja jutro myślę, na 21 się wyrobię, tylko muszę zalać Audi dobrym paliwem. mój pierwszy diesel w życiu.
lennox Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Powiem Wam ze trakcja zero, jesień zima to będzie Kenia :-\ A ja Wam powiem że widziałem dziś "na żywo" i robi robotę W środku Mpakiet nie wiem czy nie lepiej niż w B8 S-line. Jakby to miało 4 buty jeszcze to suty urywa
KERCZI Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 NO I TUTAJ WLASNIE JESTPIES POGRZEBANY...chyba po wakacjach ja sprzedam...jak pozniej mam sie w zimie denerwowac...
Krumak Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Kerczi jak będziesz chciał sprzedać to daj znać Panowie mam do odsprzedania 2 szt. modułów LED, które idą w miejsce postojówek H6W w lampach w B6. Moduły zakupiłem u kolegi TOMNIK. Info na PW
boseron Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Panowie lodówka 150 :-) [ zeta taniej nie puszcze nowa
gruszka Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Panowie lodówka 150 :-) [ zeta taniej nie puszcze nowa Było kupić wóz mniej palący, nie trza by teraz wyprzedawać wszystkich rzeczy z domu
KERCZI Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Się odezwał, myślisz ze Twój będzie palił inaczej? Wysyłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2
stranger Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Powiem Wam ze trakcja zero, jesień zima to będzie Kenia :-\ Wysyłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2 to chyba nie masz za dobrych gum ... , vredestein sessanta (jak dobrze widze) to nie jest jakis TOP topow...fajnie wyglada i wmiare trzyma jak jest nowa.
lennox Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 to chyba nie masz za dobrych gum ... Jak się jeździ non-stop z butem w podłodze, przy takiej mocy to musiały by być z kolcami chyba
stranger Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 ja mam moc podobna i nawet jak wystartuje z pelnym gazem ze swiatel (a robie to bardzooo rzadko ) to kontrolka miga 2 razy na momencik do 100 i tyle . Na mokrym nie bylo problemu . Wprawdzie niuton robi swoje ale wszystko jest kwestia dobrego ogumienia i poslugiwania sie gazem . TY w swoim 15x konnym samochodzie jak ruszysz z piz*a ze swiatel to wiecej trakcji stracisz.
Rekomendowane odpowiedzi