fantowski Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 :hi:szanowne grono po tygodniowej przerwie od wszelakiego kontaktu ze światem wirtualnym.. widać, że trochę pozmieniało się u Was... Kerczi Gruszka jutro coś gdzieś ?
ruks Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 czyli nie umawiamy sie na klasykach?ktos ma w ogole ochote pojechac na klasyki? Generalnie chętnie ale dzisiaj pracuje
KERCZI Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 ja jutro w ciagu dnia, bo wieczorem odpadam - mam imprezke małą
gruszka Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 ja dzis na klasyki z checia, spotkałem w aquaparku boserona i on też wpadnie tylko później, Kerczi jak się z nim widziałem też mówił że będzie wiec myślę że sie cos urodzi
_Gabriel_ Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 super... to sie zobaczymy na klasykach
boseron Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 ja dzis na klasyki z checia, spotkałem w aquaparku boserona i on też wpadnie tylko później, Kerczi jak się z nim widziałem też mówił że będzie wiec myślę że sie cos urodzi nie wiedziałem Gruszka że umiesz pływać i nawet ogarniasz te dwa Aniołki Młoda nie do wiary ja dziś ogólnie mam cały wieczór dla siebie bo Moją zawoże do teściowej tylko ze o 22.00 mam mecz i 40 minut gram potem dołącze koło 23.00 zadzwonie do Was i wbijam , piane trzeba wypić na noc zimną koniecznie Kerczi moja X3 nie ma xenona i nie ma skóry pozatym wszystko co mi jest potrzebne ma i za***rdala fajnie, w przyszłym tygodniu sprawdzam cały dolot, zaślepiam klapki w kolektorze ssącym i zaczynam rozglądać sie za jakimiś modami czyli xenona chyba wrzuce , skóra.....niekoniecznie żeby dupe pocić w takim słońcu. Hamownia mnie czeka bo strasznie mnie ciekawi ile wypluje ale to po skręceniu wszystich węży dolotu wymianie kierownicy powietrza jednej bo jest pęknięta i świszczy ,a myśle ze przez to też trace pare koników i moze dlatego ładuje czarną chmure jak wciskam kick down albo ma program wrzucony.
PABLO Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zaraz upalamy 4.0 V8 Bi-Turbo, jesteśmy pod M1.
ruks Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Audi RS 6 TV-Spot - "Perfect Fit" - YouTube
KERCZI Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Czyli to ta srebrna tak? Wysyłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2
_Gabriel_ Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 dzieki Panowie, za fajny wieczorny spocik:wink:
lennox Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 dzieki Panowie, za fajny wieczorny spocik:wink: również podziękował, zacnie było
szymeniu Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Podziekował za gościnę i miłe towarzystwo
boseron Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 nie dojechałem za późno sie mecz skończył
gruszka Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Powitać Widziałem Cię na rogu tisznera i zakopiańskiej po 23
KERCZI Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 A ja wczoraj po nie przespanej nocy padlem jak stowa Wysyłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2
KERCZI Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Kark :-) Wysyłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2
-RamzeS- Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Siema panowie :hi:Jak dobrze ze juz piatek i wkoncu koniec urlopu minol tydzien nic nie robienia dla mnie to kara
Rekomendowane odpowiedzi