Wąski Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Gruszka, dzięki. Jesteś nieoceniony :-) Wysyłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2 Kolega No Ty też ---------- Post dopisany at 10:41 ---------- Poprzedni post napisany at 10:40 ---------- Siemka po małej nieobecności HEJKA jak było -ciepło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Było jak zawsze , za***iście Zrobiłęm sobie wycieczkę na PAG miałem dzwonic do ciebie co tam pozwiedzać no ale jakos tak wyszło hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 podobał się PAG ?? mała mieścina ale ładna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Nie zrobił na mnie PAG dużego wrażenia , bardziej to most prowadzący w stronę PAG-u http://img163.imageshack.us/img163/9656/dsc46281.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 To zobaczcie sobie next time most prowadzący na KRK Wysyłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruszka Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 To zobaczcie sobie next time most prowadzący na KRK Wysyłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2 Albo sprobujcie przejecjsc przez niego na motorze albo z przyczepa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 To zobaczcie sobie next time most prowadzący na KRK Wysyłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2 Albo sprobujcie przejecjsc przez niego na motorze albo z przyczepa Nie można czy taki krzywy ;-) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Kerczi byłem widziałem ---------- Post dopisany at 12:39 ---------- Poprzedni post napisany at 12:37 ---------- OGR wiatr wiatr i jeszcze raz wiatr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Michał jak zaczął lać za mostem i przyszedł wiatr to zdążył tylko się chwycić drzwi a nogi mu lataly w powietrzu jak na filmie, a dzieciak jego krzyczał do niego: Tatusiu nie odlatuj :-) Wysyłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Kerczi byłem widziałem ---------- Post dopisany at 12:39 ---------- Poprzedni post napisany at 12:37 ---------- OGR wiatr wiatr i jeszcze raz wiatr aaa spoko ;-) PS: Panowie, korzystając z okazji wolnego czasu chciałem sobie zrobić prawko na motor. Gdzie polecacie się zapisać na kurs ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Poranna wizyta u Witka w Mogile i adios kominy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 I co wystawiles? Naciapane z sedesu ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 I co wystawiles? Ori tłumik z 525D z tego roku, dodatkowo siatkę nową założyłem bo jedna się już kończyła, auto trochę odżyło i nie burczy, cisza totalna. Wystawię na allegro ten wydzior może ktoś kupi Wąski pozdrawiał Cię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruszka Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Kerczi byłem widziałem ---------- Post dopisany at 12:39 ---------- Poprzedni post napisany at 12:37 ---------- OGR wiatr wiatr i jeszcze raz wiatr aaa spoko ;-) PS: Panowie, korzystając z okazji wolnego czasu chciałem sobie zrobić prawko na motor. Gdzie polecacie się zapisać na kurs ? 602 279 619 Janusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 http://mariuszn.com/tmp/12/125412_adios_kominy.jpgPoranna wizyta u Witka w Mogile i adios kominy nareszcie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Kerczi byłem widziałem ---------- Post dopisany at 12:39 ---------- Poprzedni post napisany at 12:37 ---------- OGR wiatr wiatr i jeszcze raz wiatr aaa spoko ;-) PS: Panowie, korzystając z okazji wolnego czasu chciałem sobie zrobić prawko na motor. Gdzie polecacie się zapisać na kurs ? 602 279 619 Janusz To jakaś firma ? ---------- Post dopisany at 14:28 ---------- Poprzedni post napisany at 14:21 ---------- Znalazłem jakiś wątek gdzie go bardzo polecają: Forum Południowców • Zobacz temat - A1 w krakowie Zadzwonię, dzięki ;-) A swoją drogą potrzebuję też trochę sobie przypomnieć angielki, głównie chodzi o mówienie. Jakby ktoś miał jakiś kontakt to podrzućcie info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruszka Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Kerczi byłem widziałem ---------- Post dopisany at 12:39 ---------- Poprzedni post napisany at 12:37 ---------- OGR wiatr wiatr i jeszcze raz wiatr aaa spoko ;-) PS: Panowie, korzystając z okazji wolnego czasu chciałem sobie zrobić prawko na motor. Gdzie polecacie się zapisać na kurs ? 602 279 619 Janusz To jakaś firma ? ---------- Post dopisany at 14:28 ---------- Poprzedni post napisany at 14:21 ---------- Znalazłem jakiś wątek gdzie go bardzo polecają: Forum Południowców • Zobacz temat - A1 w krakowie Zadzwonię, dzięki ;-) A swoją drogą potrzebuję też trochę sobie przypomnieć angielki, głównie chodzi o mówienie. Jakby ktoś miał jakiś kontakt to podrzućcie info. 727 906 003 michał ---------- Post dopisany at 14:37 ---------- Poprzedni post napisany at 14:36 ---------- I Janusz i Michał to własciciele jeden szkoly jazdy drugi językow powolaj sie na mnie. Bartek Gruszczak sie nazywam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 O widzisz, dzięki kolego ;-) ---------- Post dopisany at 14:39 ---------- Poprzedni post napisany at 14:38 ---------- A u Ciebie tańce jak dobrze kojarze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 A u Ciebie tańce jak dobrze kojarze ? Nie widać na spocie jak tańczy Częściej przyjeżdżaj na spoty to byś wiedział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Ja bym chętnie był co spot ale co z tego jak żona co drugi, trzeci dzień ma nocny dyżur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi