PABLO Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Znam ich, kiedyś do nich dzwoniłem Ok dzięki dowiem się co i jak, tak jak mówiłeś są również na rybitwach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 siemanko pancie ale mam parcie na rezanie tylko troche siana brak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 siemanko pancie ale mam parcie na rezanie tylko troche siana brak... Podobno wyplata byla dobra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 siemanko pancie ale mam parcie na rezanie tylko troche siana brak... Podobno wyplata byla dobra ale na wszystko nie starczy tylko na waciki do zbierania kurzu z tapicerki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 siemanko pancie ale mam parcie na rezanie tylko troche siana brak... Podobno wyplata byla dobra ale na wszystko nie starczy tylko na waciki do zbierania kurzu z tapicerki Ja 9 wrzesnia place 1500 za ubezpieczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 siemanko pancie ale mam parcie na rezanie tylko troche siana brak... Podobno wyplata byla dobra ale na wszystko nie starczy tylko na waciki do zbierania kurzu z tapicerki Ja 9 wrzesnia place 1500 za ubezpieczenie ja 29 lipca zapłaciłem 1150zł za ubezpieczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Hans to mój kolega jak by co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Hans to mój kolega jak by co chyba KOLEGA... widze ze juz sami KOLEDZY - nie ma komu CHU*U powiedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 KOLEGA KOLEGI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 czesc Koledzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krumak Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Witajcie! Co sądzicie o Suzuki Swifcie?? http://otomoto.pl/suzuki-swift-klimatronik-sport-C29797875.html Moja kobita sobie takiego wypatrzyła, a autko samo w sobie wydaje się być ciekawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 siemanko pancie ale mam parcie na rezanie tylko troche siana brak... Podobno wyplata byla dobra ale na wszystko nie starczy tylko na waciki do zbierania kurzu z tapicerki Ja 9 wrzesnia place 1500 za ubezpieczenie ja 29 lipca zapłaciłem 1150zł za ubezpieczenie Kuzwa to nawet ja placilem 2k. Gdzie masz ubezpieczenie i co masz w pakiecie OC + AC? Kerczi: A po co w halo hidy? Naciapane z sedesu ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruks Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Możemy byloby raźniej :-)Naciapane z sedesu ... Znaczy we dwóch na jednym motorze Żeby było pewniejsze podparcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krumak Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Ruks rozwiązałeś u siebie problem z postojówkami led?? U mnie jedna lampa pali ledy na potęgę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOHITO Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Co sądzicie o Suzuki Swifcie?? http://otomoto.pl/suzuki-swift-klimatronik-sport-C29797875.htm Moja kobita sobie takiego wypatrzyła, a autko samo w sobie wydaje się być ciekawe !!! Chyba jedyna wada tego auta - spalanie jak na takie małe auto wysokie ( kraków 10L) - miałem taki. Jeśli chcesz kobiecie zrobic "dobrze" - szukaj wersji 4x4 - nie sa droższe a na południu Polski to bardzo dobre rozwiazanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krumak Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 4x4 raczej odpuszcze. Samochód będzie jej służył wyłącznie na dojazdy do pracy (około 5 km w jedną stronę). Jako alternatywa jest jeszcze silnik 1,3L w tym samochodzie, tyle że sport będzie szybszy i będzie o niebo lepiej wyglądał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Ogr idziesz do sokolnha albo Oziego i Ci robią tanie ubezpieczenie.. Lepiej Hid w halo niż jakieś led które nic niedoświetlają i sobie świecą dla wyglądu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 KERCZI ten Hans nie ma zbyt dużej oferty do E39 tzn. ma ale jakieś tunigowe lampy ala TuningTec a markery starszej generacji 3W, ksenonu pod H8 też nie ma, jutro do niego zadzwonię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi