ruks Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Ruks rozwiązałeś u siebie problem z postojówkami led?? U mnie jedna lampa pali ledy na potęgę Niestety nie, mam to samo. Wypieprzyłem ledy i mam znów zwykłe żarówki, póki co świecą już z 2-gi miesiąc. Nie mam pojęcia o co tam chodzi, z tego co widzę na forum chłopaki przerabiają gniazda na żarówki W5W ale narazie nie chcę lutować instalacji. Jak miałem LED'y to napięcie skakało jak popieprzone, na żarówce jest okej, pewnie to była sprawka układy który miał kontrolę żarówek oszukać. ---------- Post dopisany at 13:03 ---------- Poprzedni post napisany at 12:45 ---------- 4x4 raczej odpuszcze. Samochód będzie jej służył wyłącznie na dojazdy do pracy (około 5 km w jedną stronę). Jako alternatywa jest jeszcze silnik 1,3L w tym samochodzie, tyle że sport będzie szybszy i będzie o niebo lepiej wyglądał Nie polecam Swifta, 1,3 słaby i paliwożerny a sport paliwożerny i za wysoki jak na sport, osobiście źle mi się tym jeździ - jak na szczudłach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOHITO Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Z jakiego katalogu czesci korzystacie aby zdjac numer katalogowy ? do A4 -potrzebuje przepływomierz sprawdzić ( INTERCARS - nie posiada, z Allegro używki nie chce.) Bełtowski -drogo? może ktos wie gdzie to kupić - nowe ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruks Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 http://a4-klub.pl/dzial-czesci-123/nowa-etka-online-polsku-243988/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Panowie szukam magazynu do wynajecia ok 70-80m2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Ramzes dzwon do mnie mam takowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Panowie macie kogoś znajomego co się zajmuje kredytami? Kolega potrzebuje pomocy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Panowie macie kogoś znajomego co się zajmuje kredytami?Kolega potrzebuje pomocy. mieszkaniowymi? czy samochodowymi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Chce kupić auto ale może być gotówkowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Chce kupić auto ale może być gotówkowy. podeślij mi nr tel do niego to jutro skontaktuje go ze znajomą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Fanta za jakąś godzinę będę jechał do Pucha spakować stare opony do wysyłki. Będziesz w domu bo bym Ci podrzucił tego lapka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 podeślij mi nr tel do niego to jutro skontaktuje go ze znajomą Poszło:) Dzięki fanta ---------- Post dopisany at 22:58 ---------- Poprzedni post napisany at 21:50 ---------- Najbliższy weekend zapowiada nam się bardzo ciekawie, pełen emocji i będzie co oglądać Bardzo mnie ciekawi jak Robert wystartuje tam gdzie się najlepiej czuje czyli na asfalcie w rajdzie Niemiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Pablo ja mam Panią od kredytów ale może Jej nie będę polecal bo może wyjść drogo ten kredyt ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Dobry dzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 podeślij mi nr tel do niego to jutro skontaktuje go ze znajomą Poszło:) Dzięki fanta ---------- Post dopisany at 22:58 ---------- Poprzedni post napisany at 21:50 ---------- Najbliższy weekend zapowiada nam się bardzo ciekawie, pełen emocji i będzie co oglądać Bardzo mnie ciekawi jak Robert wystartuje tam gdzie się najlepiej czuje czyli na asfalcie w rajdzie Niemiec spoko przekaże nr do znajomej A Robert wystartuje na maxa (jak zawsze) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 miłego dnia Panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 miłego dnia Panowie Nie mów mi jak mam żyć :-) Wysyłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Siemka all Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Powitać Szanowne Grono Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Bry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 dzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi