-RamzeS- Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 To jak Ty wychodzisz, a koleżanki przychodzą, to może i my wpadniemy :-) Wysyłane z mojego Vertu Constellation Quest za pomocą Tapatalk 2 :polew:Ja też wpadne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 20 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Dokładnie Boseron, wiec jak wychodzisz to powiedz Swojej ze koledzy wpadną urozmaicić im wieczór skoro na Ciebie nie mogą liczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Dzieki Panowie za zyczenia Oby sie wszystkie spelnily. To co? Ma ktos A3 do sprzedania?? Albo Golfa IV?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lennox Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 :hi:siemka Transit wszystkiego najlepszego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Panowie... Nie przeceniajcie się tak Orły, Ramzes Ty już zalałes formę ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Wszystkiego najlepszego Mariusz ---------- Post dopisany at 16:53 ---------- Poprzedni post napisany at 16:40 ---------- Fanta też tu był Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Tranzolku wszystkiego Naj Naj Naj. Wysyłane z mojego Vertu Constellation Quest za pomocą Tapatalk 2 ---------- Post dopisany at 17:54 ---------- Poprzedni post napisany at 17:53 ---------- Panowie... Nie przeceniajcie się tak Orły, Ramzes Ty już zalałes formę ;-) To ze Ramzes jest juz pojedzony to nie znaczy ze nie może spojrzeć do Menu :-) Wysyłane z mojego Vertu Constellation Quest za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio07 Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 :hi:Tranzit najlepszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Tranzolku wszystkiego Naj Naj Naj. Wysyłane z mojego Vertu Constellation Quest za pomocą Tapatalk 2 ---------- Post dopisany at 17:54 ---------- Poprzedni post napisany at 17:53 ---------- Panowie... Nie przeceniajcie się tak Orły, Ramzes Ty już zalałes formę ;-) To ze Ramzes jest juz pojedzony to nie znaczy ze nie może spojrzeć do Menu :-) Wysyłane z mojego Vertu Constellation Quest za pomocą Tapatalk 2 :oklasky: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Przed chwilą kolejna kontrola i przy okazji sprawdzanie czy w becie nie ma zbiega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Pablo u mnie GTA 5 działa :-) kox niesamowity, dzięki, jutro pojadę do Przemka to Młodemu na dysk zrzuci, wiem już jak to trzeba ale nie mam takiej nagrywarki ---------- Post dopisany at 01:48 ---------- Poprzedni post napisany at 01:47 ---------- No niech będzie menu można zobaczyć ale tylko oblizać się smakiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 No ja właśnie skończyłem grać, najwyzszy szczyt w grze z widokami i ścieżki rowerowe to mistrzostwo jednym słowem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Panowie pochwalę się wpłaciłem zaliczkę Najdroższy apartament w Krakowie i w Polsce [ZDJĘCIA] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Będę Ci wynajmować, trochę mnie on kosztował ale niedługo się zwróci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krumak Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Nic tylko brać! Panowie w moim garażu pojawiła się zabawka. Modzenie wkrótce się zacznie W pierwszej kolejności szachownica na dach i lusterka oraz felgi z Abartha ---------- Post dopisany at 12:54 ---------- Poprzedni post napisany at 12:51 ---------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Fajny:kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Idealny dla kobiety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krumak Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Idealny dla kobiety No dla kobiety został kupiony. Ja w nim wyglądam troche dziwnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruks Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Idealny dla kobiety No dla kobiety został kupiony. Ja w nim wyglądam troche dziwnie To dla niej nie musisz modzić, pewnie wolałaby nowy komplet butów niż szachownicę na dach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krumak Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 A zdziwiłbyś się. Nawet zapytała czy jest jakiś klub Fiata 500. Szachownicę i felgi sama chce więc na własnej skórze pozna co to jest "modzenie". Teraz już nie będzie mówiła, iż w kwestii samochodu jestem chory psychicznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi