ruks Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 To rzeczywiście rzadko spotykane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krumak Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Na wiosnę wpadną kółka w takim stylu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 To rzeczywiście rzadko spotykane Zgadza się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Nic tylko brać!Panowie w moim garażu pojawiła się zabawka. Modzenie wkrótce się zacznie W pierwszej kolejności szachownica na dach i lusterka oraz felgi z Abartha http://s13.postimg.org/5rfeo1xf7/2013_09_15_20_10_45.jpg ---------- Post dopisany at 12:54 ---------- Poprzedni post napisany at 12:51 ---------- http://s8.postimg.org/xqnck35pt/2013_09_15_20_10_17.jpg super miałem takiego Abartha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krumak Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Nic tylko brać!Panowie w moim garażu pojawiła się zabawka. Modzenie wkrótce się zacznie W pierwszej kolejności szachownica na dach i lusterka oraz felgi z Abartha http://s13.postimg.org/5rfeo1xf7/2013_09_15_20_10_45.jpg ---------- Post dopisany at 12:54 ---------- Poprzedni post napisany at 12:51 ---------- http://s8.postimg.org/xqnck35pt/2013_09_15_20_10_17.jpg super miałem takiego Abartha Abarth byłby super, ale tu chodziło o coś przyjemnego dla oka i ekonomicznego. Tu jest autko z silnikiem 1,2 i 69KM, rok produkcji 2013 i przebieg 3000 km, czyli nówka. Pali to niewiele, a jeździ całkiem przyjemnie jak na takie "małe gówno" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 A kosztuje tyle co B7 na wypasie Jednak chyba więcej jeśli z tego roku to tyle co kilku letnia B8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krumak Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Masz na myśli Abartha czy zwykłą 500? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Abartha, ale zwykła nówka też trochę stoi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodowp Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 A zdziwiłbyś się. Nawet zapytała czy jest jakiś klub Fiata 500. Ty to masz łeb jak sklep zacznie jeździć na spoty 500`ki pozna nowe psiapsiółki i po babie. Będziesz mógł częściej na meczyki na miasto wychodzić BTW: bry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio07 Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miodzio Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Siema panowie 2miechy temu pisałem że radar jeb.. mi fote przyszlo do firmy a w biurze wysłali moje dane 300zł i 6 pkt teraz przyszło kolejne pismo że radar był felerny i mandat anulują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodowp Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Siema panowie 2miechy temu pisałem że radar jeb.. mi fote przyszlo do firmy a w biurze wysłali moje dane 300zł i 6 pkt teraz przyszło kolejne pismo że radar był felerny i mandat anulują teraz są jaja z tymi radarami... jest np. zapis już od dawna, że fotoradar musi rozpoznawać pojazd(zdjęcie) żeby było wiadomo, że pomiar dokonano danemu uczestnikowi ruchu. Obecnie jeśli ktoś zostanie zatrzymany za prędkość przysłowiową suszarką ma prawo wymagać potwierdzenia, że urządzenie zrobiło pomiar nam, a nie komuś innemu...oczywiście panowie Policjanci nie są wstanie tego udokumentować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Wstawać szkoda dnia Ramzes skąd miałeś zdjęcie i kto Cię karał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Wstawać szkoda dnia Ramzes skąd miałeś zdjęcie i kto Cię karał narazie przyszło wezwanie fotki jeszcze nie było a radar był z ITD i to były okolice lublina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Eee tam szkoda dnia przynajmniej do 11:00 trzeba pospac dłużej w jeden dzień w tygodniu Za chwilę Formuła 1 i nocny wyścig Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio07 Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Wstawać szkoda dnia Ramzes skąd miałeś zdjęcie i kto Cię karał narazie przyszło wezwanie fotki jeszcze nie było a radar był z ITD i to były okolice lublina ITD może Cię w dzyndzla pocałować jeżeli sie nie przyznasz i nie podasz kto kierował autem. Co innego jak firma podała że to Ty wtedy jechałeś no to już po ptokach. ITD nie wysyła fotek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Wstawać szkoda dnia Ramzes skąd miałeś zdjęcie i kto Cię karał narazie przyszło wezwanie fotki jeszcze nie było a radar był z ITD i to były okolice lublina ITD może Cię w dzyndzla pocałować jeżeli sie nie przyznasz i nie podasz kto kierował autem. Co innego jak firma podała że to Ty wtedy jechałeś no to już po ptokach. ITD nie wysyła fotek tak jak mówisz ale miałem do wyboru albo 300zł i 6pkt albo 500zł więc wolałem 300zł i pkt fakt jest taki że anulowali i 300zł zostało w kieszeni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 ale jak byś był świadom, to nie trzeba GITD płacić nic (dobrze że udało się że anulowali). GITD przysyła Ci pismo gdzie masz do wyboru: Oświadczenie nr1 Jeżeli ja popełniłem wykroczenie Oświadczenie nr2 Wypełnia właściciel i wskazuje komu powierzył jazd Oświadczenie nr3 Wypełnia właściciel i nie wskazuje komu powierzył auto - za to mandat 400/500zł (już nie pamiętam ile dokładnie) bez punktów Straszą że do 7 dni od otrzymania tego pisma musisz je odesłać z którąś z opcji, inaczej sprawę skierują do sądu. Olewasz ich pismo i przed upływem 7 dni wysyłasz poleconym takie coś: W tym momencie masz ich z głowy i twój mandat wyrzucają do kosza. Cwaniaki nie wysyłają zdjęć bo jak byś nie wiedział to co do miejsca ustawienia fotoradaru są duże obłoszczenia w ich instrukcji. Np nie może być w ich polu widzenia żaden element metalowy typu ogrodzenie, znak, reklama itp. Pooglądaj filmy użytkownika TVBigos na yt to zobaczysz. Ma ich bodajże koło 70, obejrzałem wszystkie. Kilka dni temu był nawet w programie UWAGA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi