Gość Trzeniu Opublikowano 11 Czerwca 2008 Opublikowano 11 Czerwca 2008 Ja mam od paru dni i mam takie spostrzeżenia... Moje doświadczenie w tym temacie jest więc bardzo małe i dlatego pytam Każda rada jest cenna :th: no to nie kupuj łosiu w ciemno Dałem Sokołowi kiedyś moją dużą antenę , poproś go żeby Ci użyczył to sobie potestujesz. Druga małą pożycz ode mnie , Cubra , Ogra i będziesz wiedział co kupić. Amen
jarko Opublikowano 11 Czerwca 2008 Opublikowano 11 Czerwca 2008 Nie kupiłem tylko pożyczyłem Antena niby dobra bo podobna do Waszych, ale radyjko to cobra... Jutro chce kupić, radio już wiem jakie tylko o antenę jeszcze pytałem [br]Dopisany: 12 Czerwiec 2008, 00:16 _________________________________________________Amen
Gość Trzeniu Opublikowano 11 Czerwca 2008 Opublikowano 11 Czerwca 2008 Cobra pomimo że wygląda jak .... to wcale nie jest najgorszym radiem. Jakie kupujesz?
sokolnh Opublikowano 11 Czerwca 2008 Opublikowano 11 Czerwca 2008 i pamietaj, nie bierz żadnej anteny od Trzenia, ta co od niego mam zbiera tylko audycje z redtube'a
Gość Trzeniu Opublikowano 11 Czerwca 2008 Opublikowano 11 Czerwca 2008 i pamietaj, nie bierz żadnej anteny od Trzenia, ta co od niego mam zbiera tylko audycje z redtube'a dlatego taki potrzepany jesteś :decayed:
Gość Trzeniu Opublikowano 11 Czerwca 2008 Opublikowano 11 Czerwca 2008 prezydenta, chyba najlepszy wybór ano :gwizdanie:
jarko Opublikowano 11 Czerwca 2008 Opublikowano 11 Czerwca 2008 i pamietaj, nie bierz żadnej anteny od Trzenia, ta co od niego mam zbiera tylko audycje z redtube'a Nie zaskoczyłeś mnie
sokolnh Opublikowano 11 Czerwca 2008 Opublikowano 11 Czerwca 2008 i pamietaj, nie bierz żadnej anteny od Trzenia, ta co od niego mam zbiera tylko audycje z redtube'a dlatego taki potrzepany jesteś :decayed: a czy ja powiedziałem że zła jest ? :gwizdanie: ostrzegam tylko jarka, bo mógłby chłopak nie wytrzymac tych niemieckich dialogów
Gość Trzeniu Opublikowano 11 Czerwca 2008 Opublikowano 11 Czerwca 2008 Kamil oddam Ci Pendriva jutro , tylko wyslij mi smsa na przypomnienie
sokolnh Opublikowano 11 Czerwca 2008 Opublikowano 11 Czerwca 2008 a Harego Jonsona bierzesz pod uwage ?
Gość Trzeniu Opublikowano 11 Czerwca 2008 Opublikowano 11 Czerwca 2008 a Harego Jonsona bierzesz pod uwage ? i to jest własnie dowód jak Pablo się zna :gwizdanie: :polew: :decayed:
jarko Opublikowano 11 Czerwca 2008 Opublikowano 11 Czerwca 2008 Hary Jonson daje rade czytasz w moich myślach kolego, właśnie to miałem napisać :gwizdanie:
jarko Opublikowano 11 Czerwca 2008 Opublikowano 11 Czerwca 2008 Dobra spamerka idę jakiegoś dymka puścić, zaraz wracam
Gość Trzeniu Opublikowano 11 Czerwca 2008 Opublikowano 11 Czerwca 2008 a ja spadam na onet plejer pograć w pokera online
jarko Opublikowano 11 Czerwca 2008 Opublikowano 11 Czerwca 2008 a ja spadam na onet plejer pograć w pokera online To miłej zabawy :th: Ja se tu jeszcze trochę pozwiedzam - całego browca jeszcze mam do spicia
Rekomendowane odpowiedzi