bodowp Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Wysiadam wczoraj koło 21:00 z samolotu w sandałach i krótkich spodenkach a tu kur.. 1`C Nie było jak sprawdzić prognozy pogody? na szczęście miał skarpety Pablo coś tam słyszałem na plaży że musieliście skrobać szybki ogólnie byłem bez fona i neta więc kiepsko nex nie... miałem "stópki" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michail55 Opublikowano 5 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Wlasnie wrocilem z myjni anwa toyota. Polecam ja kazdemu kto chce miec czyste i nie zniszczone auto:wink:Wracając autostrada byl korek od samego zjadu przy borku faleckim do zjazdu na skawine powodem byla stara honda ktorej to jadac prawym pasem wyjechal jeb... tirowiec i uderzyla w tylni bok naczepy i wyglada jak po spotkaniu ze slupem auto calkowicie do kasacji jechalem godzine ta autostrada:kwasny: musiała wolno jechać i najechał na nią tirowiec zmienial pas a osobowka nie dala rady wyhamowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 5 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Pobudka panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 5 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 siema weekend i jak zwykle pustki na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 5 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Ja jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruks Opublikowano 5 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Wlasnie wrocilem z myjni anwa toyota. Polecam ja kazdemu kto chce miec czyste i nie zniszczone auto:wink:Wracając autostrada byl korek od samego zjadu przy borku faleckim do zjazdu na skawine powodem byla stara honda ktorej to jadac prawym pasem wyjechal jeb... tirowiec i uderzyla w tylni bok naczepy i wyglada jak po spotkaniu ze slupem auto calkowicie do kasacji jechalem godzine ta autostrada:kwasny: musiała wolno jechać i najechał na nią tirowiec zmienial pas a osobowka nie dala rady wyhamowac Mógł w domu siedzieć a nie jeździć po obwodnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 5 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Wlasnie wrocilem z myjni anwa toyota. Polecam ja kazdemu kto chce miec czyste i nie zniszczone auto:wink:Wracając autostrada byl korek od samego zjadu przy borku faleckim do zjazdu na skawine powodem byla stara honda ktorej to jadac prawym pasem wyjechal jeb... tirowiec i uderzyla w tylni bok naczepy i wyglada jak po spotkaniu ze slupem auto calkowicie do kasacji jechalem godzine ta autostrada:kwasny: musiała wolno jechać i najechał na nią tirowiec zmienial pas a osobowka nie dala rady wyhamowac Mógł w domu siedzieć a nie jeździć po obwodnicy Ten z tira rzecz jasna Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalk now Free Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 5 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 taki gadżet wpadł mi do karety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 6 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbi3000 Opublikowano 6 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 6 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 I znów vetek wygrał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruks Opublikowano 6 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 Wlasnie wrocilem z myjni anwa toyota. Polecam ja kazdemu kto chce miec czyste i nie zniszczone auto:wink:Wracając autostrada byl korek od samego zjadu przy borku faleckim do zjazdu na skawine powodem byla stara honda ktorej to jadac prawym pasem wyjechal jeb... tirowiec i uderzyla w tylni bok naczepy i wyglada jak po spotkaniu ze slupem auto calkowicie do kasacji jechalem godzine ta autostrada:kwasny: musiała wolno jechać i najechał na nią tirowiec zmienial pas a osobowka nie dala rady wyhamowac Mógł w domu siedzieć a nie jeździć po obwodnicy Ten z tira rzecz jasna Co Wy tacy cięci na tych biednych kierowców ciężarówek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 6 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 Bo są beznadziejni Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalk now Free Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio07 Opublikowano 6 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michail55 Opublikowano 6 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 bo wpychaja sie a nie powinni wyprzedzac jeden drugiego:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 6 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 6 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 Siema żona pojechała do wiednia chata wolna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruks Opublikowano 6 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 taki gadżet wpadł mi do karety Graty! Koniecznie muszę go obadać ---------- Post dopisany at 12:25 ---------- Poprzedni post napisany at 12:22 ---------- Bo są beznadziejni Trzeba było zrobić sobie rundkę tym efhaczem zobaczyłbyś jak się tym jeździ a każdy się spieszy i też chce wyprzedzić. Fakt że czasami przesadzają ale nie można uogólniać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruszka Opublikowano 6 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 taki gadżet wpadł mi do karety Graty! Koniecznie muszę go obadać ---------- Post dopisany at 12:25 ---------- Poprzedni post napisany at 12:22 ---------- Bo są beznadziejni Trzeba było zrobić sobie rundkę tym efhaczem zobaczyłbyś jak się tym jeździ a każdy się spieszy i też chce wyprzedzić. Fakt że czasami przesadzają ale nie można uogólniać. Ale jak jest tak trudno to nikt im nie kaze jezdzic "duzym", a to ze uwazaja sie za krolow szosy i sami ustalaja swoje wlasne przepisy i w d*pie maja czy ktos ich wyprzedza lub zaraz bedzie, bo on jest wiekszy i wymuszaja non stop pierwszenstwo to inna sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodowp Opublikowano 6 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 bry taki gadżet wpadł mi do karety dorzuć dwa pady i na spotach robimy turnieje fifki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi