KERCZI Opublikowano 11 Października 2013 Opublikowano 11 Października 2013 Boseron ktoś nagrał Cię jak nie radzisz sobie Corsa... Może lepiej Ja oddaj i zacznij jeździć w końcu Betka Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalk now Free
Dzekson Opublikowano 11 Października 2013 Opublikowano 11 Października 2013 Kupie gdzieś w Krakowie dolny grill zderzaka? Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalk now Free
Lopezzz Opublikowano 11 Października 2013 Opublikowano 11 Października 2013 Powitać. komuś komin alabazuka? Kliknij tutaj aby zobaczyć oryginalny obraz 500x461px.
-RamzeS- Opublikowano 11 Października 2013 Opublikowano 11 Października 2013 siema panowie w przyszłym tygodniu jadę do Gdańska - Wrocław - Warszawa jak ktoś coś to pisać lub dzwonić
Radekst Opublikowano 11 Października 2013 Opublikowano 11 Października 2013 nie ma ktos do sprzedania B5? albo moze ktos cos slyszal? mam juz dosc tego szukania, same szroty, zaczynam powoli zalowac ze swojego sprzedalem
-RamzeS- Opublikowano 11 Października 2013 Opublikowano 11 Października 2013 nie ma ktos do sprzedania B5? albo moze ktos cos slyszal? mam juz dosc tego szukania, same szroty, zaczynam powoli zalowac ze swojego sprzedalem a co z a4 pabla?
Radekst Opublikowano 11 Października 2013 Opublikowano 11 Października 2013 nieee nie chce juz sprzedac a poza tym chcial za duzo jak na ten rok i taka przeszlosc
-RamzeS- Opublikowano 11 Października 2013 Opublikowano 11 Października 2013 nieee nie chce juz sprzedac a poza tym chcial za duzo jak na ten rok i taka przeszlosc to ja ci sprzedam korkociąg do wina rok 2010 tanio skoro tak na siłę chcesz coś kupić
Radekst Opublikowano 11 Października 2013 Opublikowano 11 Października 2013 jakbym chcial na sile cos kupic to bym od 3 miesiecy jezdzil 'nowym' autem obejrzałem juz duzo aut i same paździerze, a do tego mam wrazenie ze B5-tki zamiast taniec to drozeja, niektórzy to mysla ze youngtimera maja ---------- Post dopisany at 21:15 ---------- Poprzedni post napisany at 21:12 ---------- moja poszła w jeden dzien i teraz bujam sie od ponad 3 miesiecy bez auta ja pitole
-RamzeS- Opublikowano 11 Października 2013 Opublikowano 11 Października 2013 Na urodziny kupimy ci bilet miesięczny MPK
Lopezzz Opublikowano 11 Października 2013 Opublikowano 11 Października 2013 Ja swojego auta szukałem przez prawie 5 miesięcy, więc masz jeszcze czas....
Radekst Opublikowano 11 Października 2013 Opublikowano 11 Października 2013 Na urodziny kupimy ci bilet miesięczny MPK fak ju
-RamzeS- Opublikowano 11 Października 2013 Opublikowano 11 Października 2013 Na urodziny kupimy ci bilet miesięczny MPK fak ju właśnie straciłeś bilet miesięczny
Krumak Opublikowano 11 Października 2013 Opublikowano 11 Października 2013 Radekst kilka tygodni temu mój kumpel sprzedał ładnego Passata B5. Szkoda, że nie pisałeś wcześniej bo auto było bardzo przyzwoite. ---------- Post dopisany at 21:27 ---------- Poprzedni post napisany at 21:24 ---------- W tym tygodniu w moim garażu pojawił się kolejny pojazd do kolekcji Jutro ruszamy na pierwszą przejażdżkę.
-RamzeS- Opublikowano 11 Października 2013 Opublikowano 11 Października 2013 Radekst kilka tygodni temu mój kumpel sprzedał ładnego Passata B5. Szkoda, że nie pisałeś wcześniej bo auto było bardzo przyzwoite. Radek musi mieć Audi bo zostanie wykopany z klanu
Radekst Opublikowano 11 Października 2013 Opublikowano 11 Października 2013 Na urodziny kupimy ci bilet miesięczny MPK fak ju właśnie straciłeś bilet miesięczny haha Radekst kilka tygodni temu mój kumpel sprzedał ładnego Passata B5. Szkoda, że nie pisałeś wcześniej bo auto było bardzo przyzwoite. ehh Radekst kilka tygodni temu mój kumpel sprzedał ładnego Passata B5. Szkoda, że nie pisałeś wcześniej bo auto było bardzo przyzwoite. Radek musi mieć Audi bo zostanie wykopany z klanu nawet moj ponad dwuletni staż na spotach nie pomoże? rozumiem jakbym sie do beemwu przesiadl, ale vw.. btw, E46 tez ogladalem
Krumak Opublikowano 11 Października 2013 Opublikowano 11 Października 2013 Radekst kilka tygodni temu mój kumpel sprzedał ładnego Passata B5. Szkoda, że nie pisałeś wcześniej bo auto było bardzo przyzwoite. Radek musi mieć Audi bo zostanie wykopany z klanu Można wyrezać znaczki Audi i będzie git
-RamzeS- Opublikowano 11 Października 2013 Opublikowano 11 Października 2013 ktoś już pokazywał corse z przodem od b7:polew:
Krumak Opublikowano 11 Października 2013 Opublikowano 11 Października 2013 A czy Boseron nie ma Corsy??
Rekomendowane odpowiedzi