gruszka Opublikowano 21 Października 2013 Opublikowano 21 Października 2013 klubowicz Sent from my Porsche
Lolo-Krk Opublikowano 21 Października 2013 Opublikowano 21 Października 2013 Panowie mam pytanko, gdzie w krakowie najlepiej mi zrobią centralny IC,orurowanie itd?
gruszka Opublikowano 21 Października 2013 Opublikowano 21 Października 2013 Panowie mam pytanko, gdzie w krakowie najlepiej mi zrobią centralny IC,orurowanie itd? Pisz do wąskiego Sent from my Porsche
KERCZI Opublikowano 21 Października 2013 Opublikowano 21 Października 2013 Dokładnie, On się tym zajmuje Wysłane z mojego urQuattro
_Gabriel_ Opublikowano 21 Października 2013 Opublikowano 21 Października 2013 Panowie mam pytanko, gdzie w krakowie najlepiej mi zrobią centralny IC,orurowanie itd? zestaw dedykowane z tego co pamietam kosztuje 1300zl (IC, rury, silikony, obejmy) - oplaca sie robic?
fantowski Opublikowano 21 Października 2013 Opublikowano 21 Października 2013 Panowie mam pytanko, gdzie w krakowie najlepiej mi zrobią centralny IC,orurowanie itd? zestaw dedykowane z tego co pamietam kosztuje 1300zl (IC, rury, silikony, obejmy) - oplaca sie robic? a kto bogatemu zabroni
Lolo-Krk Opublikowano 21 Października 2013 Opublikowano 21 Października 2013 hehe a wyglądam na bogatego:) ---------- Post dopisany at 11:06 ---------- Poprzedni post napisany at 11:05 ---------- myślałem właśnie o dedyku ale nie wiem jak idą rury czy da się mieć dalej halogeny w zderzaku
PABLO Opublikowano 21 Października 2013 Opublikowano 21 Października 2013 Łukasz zastanów się ile jeszcze chcesz do B5ki włożyć kasy bo dobrze wiesz że te mody które przeprowadziłeś w ostatnim czasie Ci się nie zwrócą a odmieniłeś ją bardzo dobrze
Lolo-Krk Opublikowano 21 Października 2013 Opublikowano 21 Października 2013 Łukasz zastanów się ile jeszcze chcesz do B5ki włożyć kasy bo dobrze wiesz że te mody które przeprowadziłeś w ostatnim czasie Ci się nie zwrócą a odmieniłeś ją bardzo dobrze Masz rację. Ale jeszcze tylko IC i koniec:kwasny:
fantowski Opublikowano 21 Października 2013 Opublikowano 21 Października 2013 Łukasz zastanów się ile jeszcze chcesz do B5ki włożyć kasy bo dobrze wiesz że te mody które przeprowadziłeś w ostatnim czasie Ci się nie zwrócą a odmieniłeś ją bardzo dobrze Masz rację. Ale jeszcze tylko IC i koniec:kwasny: Kerczi i ja też mowiliśmy że jeszcze to i to i koniec ta choroba jest nieuleczalna.. pamiętaj:wink:
Lolo-Krk Opublikowano 21 Października 2013 Opublikowano 21 Października 2013 Łukasz zastanów się ile jeszcze chcesz do B5ki włożyć kasy bo dobrze wiesz że te mody które przeprowadziłeś w ostatnim czasie Ci się nie zwrócą a odmieniłeś ją bardzo dobrze Masz rację. Ale jeszcze tylko IC i koniec:kwasny: Kerczi i ja też mowiliśmy że jeszcze to i to i koniec ta choroba jest nieuleczalna.. pamiętaj:wink: Właśnie wiem,ale to czasem silniejsze:grin:
KERCZI Opublikowano 21 Października 2013 Opublikowano 21 Października 2013 Przecież ja juz nic nie robie przy aucie Wysłane z mojego urQuattro
fantowski Opublikowano 21 Października 2013 Opublikowano 21 Października 2013 Przecież ja juz nic nie robie przy aucie Wysłane z mojego urQuattro jak ja to słyszę..
KERCZI Opublikowano 21 Października 2013 Opublikowano 21 Października 2013 Ryli Wysłane z mojego urQuattro
gruszka Opublikowano 21 Października 2013 Opublikowano 21 Października 2013 Opierdalania dzień 17-ty Sent from my Porsche
fantowski Opublikowano 21 Października 2013 Opublikowano 21 Października 2013 Ryli Wysłane z mojego urQuattro chyba banie ---------- Post dopisany at 12:15 ---------- Poprzedni post napisany at 12:14 ---------- http://img.tapatalk.com/d/13/10/21/6ybyre4e.jpgOpierdalania dzień 17-ty Sent from my Porsche jak tatuś dziubek zrobi to nie ma ch*ja we wsi tzw sweet focia
Rekomendowane odpowiedzi