-RamzeS- Opublikowano 12 Grudnia 2013 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Małe rezanko http://img.tapatalk.com/d/13/12/13/zy2ydesa.jpghttp://img.tapatalk.com/d/13/12/13/ujute5es.jpgWysłane z mojego urQuattro Doklej jeszcze cekiny Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
FANTOMAS Opublikowano 12 Grudnia 2013 Opublikowano 12 Grudnia 2013 weście sie Karol ładne ! nie słuchaj ich sie nie znają na sztuce ignoranci
miodzio Opublikowano 12 Grudnia 2013 Opublikowano 12 Grudnia 2013 weście sieKarol ładne ! nie słuchaj ich sie nie znają na sztuce ignoranci taaa... ty się znasz teraz możecie się popiołkami zamienić będzie komplet
FANTOMAS Opublikowano 12 Grudnia 2013 Opublikowano 12 Grudnia 2013 weście sieKarol ładne ! nie słuchaj ich sie nie znają na sztuce ignoranci taaa... ty się znasz teraz możecie się popiołkami zamienić będzie komplet chciałbyś taką nie to co ten kryształ u ciebie z jablonexu te mecenas sztuki weś sie cmoknij w kółko może się przestawi
gruszka Opublikowano 12 Grudnia 2013 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Dzięki panowie za życzenia, Karol Kluczyki naprawdę śliczne. Jak już tak czytacie z linii papilarnych aut, to co powiecie o tymhttp://otomoto.pl/audi-a3-1-9-tdi-bogate-wyposazenie-C31209728.html ?
miodzio Opublikowano 12 Grudnia 2013 Opublikowano 12 Grudnia 2013 weście sieKarol ładne ! nie słuchaj ich sie nie znają na sztuce ignoranci taaa... ty się znasz teraz możecie się popiołkami zamienić będzie komplet chciałbyś taką nie to co ten kryształ u ciebie z jablonexu te mecenas sztuki weś sie cmoknij w kółko może się przestawi cmoknołem i pomogło
FANTOMAS Opublikowano 12 Grudnia 2013 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Dzięki panowie za życzenia,Karol Kluczyki naprawdę śliczne. Jak już tak czytacie z linii papilarnych aut, to co powiecie o tymhttp://otomoto.pl/audi-a3-1-9-tdi-bogate-wyposazenie-C31209728.html ? zajebiszcze dywaniki z tektury
miodzio Opublikowano 12 Grudnia 2013 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Dzięki panowie za życzenia,Karol Kluczyki naprawdę śliczne. Jak już tak czytacie z linii papilarnych aut, to co powiecie o tymhttp://otomoto.pl/audi-a3-1-9-tdi-bogate-wyposazenie-C31209728.html ? zajebiszcze dywaniki z tektury ooo to miałem napisać właśnie
FANTOMAS Opublikowano 12 Grudnia 2013 Opublikowano 12 Grudnia 2013 weście sieKarol ładne ! nie słuchaj ich sie nie znają na sztuce ignoranci taaa... ty się znasz teraz możecie się popiołkami zamienić będzie komplet chciałbyś taką nie to co ten kryształ u ciebie z jablonexu te mecenas sztuki weś sie cmoknij w kółko może się przestawi cmoknołem i pomogło coś mnie boli jak przyłożę do monitora to cmokniesz ? może pomoże
miodzio Opublikowano 12 Grudnia 2013 Opublikowano 12 Grudnia 2013 weście sieKarol ładne ! nie słuchaj ich sie nie znają na sztuce ignoranci taaa... ty się znasz teraz możecie się popiołkami zamienić będzie komplet chciałbyś taką nie to co ten kryształ u ciebie z jablonexu te mecenas sztuki weś sie cmoknij w kółko może się przestawi cmoknołem i pomogło coś mnie boli jak przyłożę do monitora to cmokniesz ? może pomoże jak Cie boli to zrób sobie okład z foli 3M
FANTOMAS Opublikowano 12 Grudnia 2013 Opublikowano 12 Grudnia 2013 no ale ona nie cmoka chociaż jest 3D
PABLO Opublikowano 12 Grudnia 2013 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Panowie jestem już po jeździe tym autem, auto całkowicie inaczej jeździ niż Cubra B8, jednym słowem nie pewnie się tym jechało, przy 80km/h wielki szum w aucie, zero wyciszenia. Po otwarciu maski, części blachy jak by wyjechały prosto od lakiernika, spawy widać również. ---------- Post dopisany 13-12-2013 at 00:11 ---------- Poprzedni post napisany 12-12-2013 at 23:48 ---------- Jutro będzie wszystko dokładnie sprawdzane w ASO i wyjdzie dokładnie co było z tym autem.
Radekst Opublikowano 12 Grudnia 2013 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Jutro będzie wszystko dokładnie sprawdzane w ASO i wyjdzie dokładnie co było z tym autem. auto i tak juz jest na niego zarejestrowane, oplacone i w ogole, to moga go w pompke cmoknąć
PABLO Opublikowano 12 Grudnia 2013 Opublikowano 12 Grudnia 2013 auto i tak juz jest na niego zarejestrowane, oplacone i w ogole, to moga go w pompke cmoknąć Tak nie jest, auto jest teraz zarejestrowane na kolegę lecz oc jest na tą kobietę która jeździła tym autem, oc jest do 02/09/2014 a było kupione 3/09/2013. Nie wykupił żadnego OC/AC tak jak pisałem wcześniej.
FANTOMAS Opublikowano 12 Grudnia 2013 Opublikowano 12 Grudnia 2013 auto i tak juz jest na niego zarejestrowane, oplacone i w ogole, to moga go w pompke cmoknąć Tak nie jest, auto jest teraz zarejestrowane na kolegę lecz oc jest na tą kobietę która jeździła tym autem, oc jest do 02/09/2014 a było kupione 3/09/2013. Nie wykupił żadnego OC/AC tak jak pisałem wcześniej. a po co ma wykupować OC. OC przechodzi na nowego nabywcę i może z niego korzystać do jego końca chyba że kupujący się zgodzi i zrezygnuje wtedy trzeba donieść dowód zawarcia nowego ubezpieczenia przez nowego nabywcę i ubezpieczyciel może oddać kasę za nie wykorzystany okres. OC tutaj nie ma nic do znaczenia najważniejsze jest to że auto jest zarejestrowane na niego a co za tym idzie jest jego właścicielem i może z nim zrobić co zechce jeśli tak jest i nic znowu nie pokręciłeś w tej opowieści bo dalej nie jestem w staniu uwierzyć że goście byli tak naiwni że dali mu zarejestrować auto za 4 koła zaliczki bardziej przypuszczam ze gość dał całą kasę tylko ci się nie chce przyznać że taką głupotę zrobił bez dokładnego sprawdzenia auta. Jeśli auto jest trefne okaże się że ma jakiś związek z dziubarą a on nie ma żadnego dowodu na istnienie tych dwóch gości (urząd wie tylko o nim i o tej babie z którą nie ma kontaktu) to może mieć niezłe szambo bo będzie musiał udowadniać że to nie on robił ten przekręt. Po fartuchach błotników zwłaszcza tam gdzie jest vin widać że jest malowane czemu ??? albo był dzwon na obie małe ćwiary albo był przeszczepiany boczek od VIN-u (dla nowego VIN-u) i pomalowali drugi żeby odcień był podobny
Sitek77 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Jak na mój gust to oryginalne masy nie wchodzą na fartuch błotnika. Miałem biała A5 sportback 2010 rok i tam nie wchodziły a była ori a pod maską blacharsko to to samo ca B8.
PABLO Opublikowano 13 Grudnia 2013 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Nie wiem czy to prawda ale słyszałem że przechodzi jak ktoś Ci da, bo jak nie da to mu zwracają kasę za niewykorzystany okres jeżeli Ci da, to czy musisz zgłaszać zależy od ubezpieczyciela, zazwyczaj nie trzeba, w proama musisz zgłosić i nie przechodzi na nowego jeżeli nie ma identycznych zniżek. Trzeba dopłacić chociaż ktoś by Ci dał na 12 mc, w HDI nie trzeba nic zgłaszać. ---------- Post dopisany at 01:16 ---------- Poprzedni post napisany at 01:15 ---------- Dobra wystarczy tych wrażeń na dzisiaj, jutro skończy się temat zapewne
-RamzeS- Opublikowano 13 Grudnia 2013 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Mówicie ze za 4k gość i powinien sie cieszyc gorzej jak twoj sasiad zaczbie cos kombinować przyjada panowie z zakopca upierd.... mu łeb zabiora auto i 4k sa do przodu Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi