miodzio Opublikowano 21 Grudnia 2013 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Panowie mam do sprzedania przynajmniej 2 big-bagi pociętego drewna do palenia. Jak ktoś zainteresowany to pisać więcej info na PW
PABLO Opublikowano 22 Grudnia 2013 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Pablo skupujesz tez telefony? Mam 6300 i HTC Desire do opchniecia. Tylko nowe telefony sprzedaję i skupuję.
-RamzeS- Opublikowano 22 Grudnia 2013 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Lenox przyjacielu 100 lat Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Zeiss Opublikowano 22 Grudnia 2013 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Co do części mechanicznych i wszelkich plynow i olejów to możecie pisać do mnie bo mam znajomego w hurtowni z częściami niemieckimi ;-) Dajcie konkret jak ten spocik w poniedzialek ;-) Sent from my RM-821_eu_poland_360 using Tapatalk
boseron Opublikowano 22 Grudnia 2013 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Lenox sto lat Byku, szczescia i milosci Loopez slyszalem o takich przypadkach ale Twoj jest szczegolny.... Nie do wiary, ostatnio na krakowskich same dziwne historie... Wysłane z mojego GT-I9300
PABLO Opublikowano 22 Grudnia 2013 Opublikowano 22 Grudnia 2013 :dancing: Lennox Wszystkiego Najlepszego, szczęścia i spełnienia wszystkiego co sobie życzysz!
Lopezzz Opublikowano 22 Grudnia 2013 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Lenox sto lat Byku, szczescia i milosciLoopez slyszalem o takich przypadkach ale Twoj jest szczegolny.... Nie do wiary, ostatnio na krakowskich same dziwne historie... Wysłane z mojego GT-I9300 Mój przypadek jest bardzo dziwny, myślę że pierwszy właściciel chce zrobić jakiś wałek na ubezpieczeniu. Nie mam żadnych informacji od policji bo oni podobno sami nic nie wiedzą, coś w tym jest bo nawet się pytali czy to kombi Obawiam się że taka sytuacja potrwa parę miesięcy i do tego nie wiadomo jak się zakończy bo każda opcja wchodzi w grę. Nie mogę nic robić, a w planach była navi i parę innych drobiazgów. Już dołożyłem diody, podświetlenie drzwi, podświetlane klamki,zabezpieczenia i inne rzeczy...i jestem w
D4NTE Opublikowano 22 Grudnia 2013 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Powitać Lennox Wszystkiego najlepszego byczku :drink:
KERCZI Opublikowano 22 Grudnia 2013 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Lenox 100 lat!!! P.s. Nie za dużo tych flaszek? Wysłane z mojego urQuattro
bodowp Opublikowano 22 Grudnia 2013 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Ponieważ mnie nie będzie na spocie 23 bo pracuję Życzę wszystkim wesołych i spokojnych Nie zciorajcie się za bardzo na sylwestra jak nowa robota wypali to będę częściej wpadał na spoty po nowym roku
Arturoo Opublikowano 22 Grudnia 2013 Opublikowano 22 Grudnia 2013 najlepszego Lenox :drunk::drunk::drunk:
Transitpower Opublikowano 22 Grudnia 2013 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Pablo co tam z sasiada B8 Ostatnio podobno sprawdzali auto pod kątem legalności i wyszły kwiatki Na szczęście pozwolili mu część auta zatrzymać i właśnie gość robi sobie mebel do domu. Coś w ten deseń:
-RamzeS- Opublikowano 22 Grudnia 2013 Opublikowano 22 Grudnia 2013 To prosiak gruszki? Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
team111 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Pablo co tam z sasiada B8 Ostatnio podobno sprawdzali auto pod kątem legalności i wyszły kwiatki Na szczęście pozwolili mu część auta zatrzymać i właśnie gość robi sobie mebel do domu. Coś w ten deseń: http://www.v10.pl/archiwum/serwis_informacyjny/aktualnosci/porsche/911/stojak_telewizor/2005_porsche_996_tv_display_center.flv3.jpg dobra chociaż połowa
Rekomendowane odpowiedzi