Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prawda jest taka, że w necie jest pieknie i tanio ale zadko od reki, a ja jak kupuje to chce miec tu i teraz.

Remontujac teraz Swoje M2 zona powiedziala ze kupi wszystko przez internet. Ze tanio i super.

A wyszlo jak zawsze. Pojechalem do Grzesia powiedzialem daj jakies fajne plytki kible wanne geberiti itd podeslij fakture a rzeczy przywiez dzis.

I po sprawie i przynajmniej wszystko widzialem moglem dotknac i porozmawic co tu zrobic zeby auto Cubra bylo wreszcie czyste ;)

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ta weź sie...a do mnie do teraz placzesz ze przeplaciles i na Allegro były za polowe ceny

Wysłane z mojego urQuattro

Opublikowano

Ale to o zlotych klamkach arrasach i marmurach. No tu mnie oszukal ale coz

Opublikowano

Przekonałes mnie

Opublikowano

Prawda jest taka ze nie sprawdzam jaka jest cena gdzie indziej ( co innego moja ślubna)

Ufam ze jesli mowi ze lepszej dac nie moze to ze tak jest i nie wnikam.

A to czy tak jest czy nie, to mam nadzieje ze zbyt dlugo w tym siedzi zeby tracic klientow i chodzaca reklame w tak glupi sposob. Nie Grzes?

A to ze Ty Karolku zamiast u Grega kupujesz u ruskich na placu bo podobno tez punia to sorki ;)

I potem wlasnie widze jak wyglada sufit naciagnay. Tak samo jak przed tylko gorzej

Opublikowano

Buahahah....sam zes jest naciagany...NAPINANY Lajzo

Opublikowano

Ja tak

Opublikowano

To podeślij linka gdzie jest tor, Bo jak zwykle zapomniałem :facepalm:

Z góry dziękuję

Opublikowano

Nie trafisz sam

---------- Post dopisany at 10:14 ---------- Poprzedni post napisany at 10:13 ----------

Wiesz gdzie jest arge na kocmyrzowskiej?

---------- Post dopisany at 10:38 ---------- Poprzedni post napisany at 10:14 ----------

RacingKart

Opublikowano

Kurde , zrobili byście karty o 12 lub 13-stej wtedy było by łatwiej się w Niedziele rano zebarać :)

Opublikowano

a mi pasowałoby ok 9 ale wtedy jest tor zajęty wiec 11 jest jak najbardziej ok..

mam pomysł.. zróbmy też w tygodniu spota na kartach :wink:CO WY NA TO ??? :decayed:

dzięki chłopaki za dzisiejsze karty :wink: choć za krótko to trwało.. pojeźbiłym jeszcze:decayed: redjasper ja sobie to odbije następnym razem :naughty:

Opublikowano

jestem za takim pomyslem :wink:

sroda/czwartek?

Opublikowano

:hi:

Takie rzeczy najlepiej po południu robić, choć jeden dzień w tygodniu człowiek chciałby odespać :whistling:

Opublikowano

Pablo ale co Ty chcesz odsypiac???? nie marudzic - inni moga to Wy tez dacie rade....wtedy jest malo ludzi i tor jest caly nasz....

Opublikowano

zróbmy 2 razy w tygodniu :kox:

Opublikowano

jestem za:naughty:

Opublikowano

a żebyś wiedział, że mi źle z tym :) i liczę na rewanż - po prostu obaj nie odpuściliśmy

nawet miałem Ci proponować wyjazd na tor we dwóch 2 x 8 min. dorwać dwa gokarty i każdym jechać 8 min. i później najlepsza średnia z dwóch najlepszych

ale wyścig był pełen emocji i w kilku miejscach też trochę mnie przyblokowaliście... wiem, że zjechałem do boksu chyba jako pierwszy (nie sądziłem, że aż tyle się traci), ale na pewno po Twoim zjeździe do boksu zyskałem pozycję :)

a mi pasowałoby ok 9 ale wtedy jest tor zajęty wiec 11 jest jak najbardziej ok..

mam pomysł.. zróbmy też w tygodniu spota na kartach :wink:CO WY NA TO ??? :decayed:

dzięki chłopaki za dzisiejsze karty :wink: choć za krótko to trwało.. pojeźbiłym jeszcze:decayed: redjasper ja sobie to odbije następnym razem :naughty:

Opublikowano

Misiu kolorowy ja zjechalem do PIT STOPU pierwszy... :)

---------- Post dopisany at 14:30 ---------- Poprzedni post napisany at 14:28 ----------

zle...nie wymyslajcie to przeciez nie gra o zlote gacie tylko czysta meska rywalizacja - raz jeden jest w d*pie raz drugi :)

ja Redjaspera wysłałem w buraki ale to tak porzadnie az prawie z goka wypadł - co celowe oczywiscie nie bylo - nie wyliczylem odpowiednio predkosci...

---------- Post dopisany at 14:30 ---------- Poprzedni post napisany at 14:30 ----------

p.s. przez Was od stycznia ide na silownie...

Opublikowano

idź idź, już masę zrobiłeś, teraz rzeźbę rób...

nie o gacie, ale wypada być fair, tak jak Ty "popełniłeś" błąd to u nas jednak bardziej wysunięty do przodu był fanta i powinienem odpuścić - i FANTE gorzej poturbowało niż mnie