KERCZI Opublikowano 8 Stycznia 2014 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Mariusz ul.Mierzei Wislanej 6 Tel: +48 533 466 423 Powiedz ze jestes od Karola Wysłane z mojego urQuattro
Arturoo Opublikowano 8 Stycznia 2014 Opublikowano 8 Stycznia 2014 a skoro nowy to kubelek KFC do tego +1 wysłane z one v ---------- Post dopisany at 11:45 ---------- Poprzedni post napisany at 11:42 ---------- Mariusz ul.Mierzei Wislanej 6Tel: +48 533 466 423 Powiedz ze jestes od Karola Wysłane z mojego urQuattro Jest coś czego nie ogarniasz i gdzie nie masz znajomych ? ..... wysłane z one v
audib8 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Mariusz ul.Mierzei Wislanej 6Tel: +48 533 466 423 Powiedz ze jestes od Karola Wysłane z mojego urQuattro dzięki za namiar, niestety on nie ogarnie tematu, jutro ma mi podrzucić tel. do kumpla który moze da rade szukam dalej
FANTOMAS Opublikowano 8 Stycznia 2014 Opublikowano 8 Stycznia 2014 dziwi mnie dobra postawa Kercziego, toż to jeźzi z podtlenkiem azotu czy jak, grubas jeden On jest mistrzem rozkładu mas i zawsze i wszędzie ma 50/50 to jego sekret Miejsce na spota na kartach jest ok. Cieplo. Mozna klapnac na fotelu i poogladac jak inni jezdza dziadzia jak byś miał tyle kraników do odkręcenia żeby piec włączyć i tyle mebli w domu co on to też byś tak pisał
KERCZI Opublikowano 8 Stycznia 2014 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Mariusz ul.Mierzei Wislanej 6Tel: +48 533 466 423 Powiedz ze jestes od Karola Wysłane z mojego urQuattro dzięki za namiar, niestety on nie ogarnie tematu, jutro ma mi podrzucić tel. do kumpla który moze da rade szukam dalej Jaglarz Wieliczka +48 601 455 045 Powiedz ze jestes od KarolaKolodzieja Wysłane z mojego urQuattro
audib8 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Mariusz ul.Mierzei Wislanej 6Tel: +48 533 466 423 Powiedz ze jestes od Karola Wysłane z mojego urQuattro dzięki za namiar, niestety on nie ogarnie tematu, jutro ma mi podrzucić tel. do kumpla który moze da rade szukam dalej Jaglarz Wieliczka +48 601 455 045 Powiedz ze jestes od KarolaKolodzieja Wysłane z mojego urQuattro Sypiesz kontaktami z rekawa on też mi tego nie zrobi
KERCZI Opublikowano 8 Stycznia 2014 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Co za łajzy, nie chce im sie albo złe im tlumaczysZ co Ci potrza. Bo każdy z nich to robił. Wysłane z mojego urQuattro
KERCZI Opublikowano 8 Stycznia 2014 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Podano mi zarzut. Pani powiedziała ze albo odmawiam wyjaśnień i robię to w sadzie albo wyjaśniam ale w sadzie i tak będę musiał . Wiec złożyłem zeznania i czekam albo na wyrok zaoczny albo wezwanie do sadu Wysłane z mojego urQuattro
Krumak Opublikowano 8 Stycznia 2014 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Ale w Krk są same lenie. Założę się, że kilka osób, które regularnie się udzielają w tym temacie mogłoby się podjąć takiej roboty bez problemu, ale za kilka groszy się nie chce ruszyć dupska. A potem narzekają, że za duża waga na dobre wyniki w kartach
audib8 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Co za łajzy, nie chce im sie albo złe im tlumaczysZ co Ci potrza. Bo każdy z nich to robił.Wysłane z mojego urQuattro a co tu do tłumaczenia - kalibracja kierownicy po zmianie na multifunkcję i wykasowanie błędów po stłuczce pewnie im się nie chce
_Gabriel_ Opublikowano 8 Stycznia 2014 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Podano mi zarzut. Pani powiedziała ze albo odmawiam wyjaśnień i robię to w sadzie albo wyjaśniam ale w sadzie i tak będę musiał . Wiec złożyłem zeznania i czekam albo na wyrok zaoczny albo wezwanie do saduWysłane z mojego urQuattro czyli przesluchiwali Cie jako swiadka, bo podejrzanemu nie przysluguje prawo do odmowy skladania zeznan. daj znac, jak sprawa sie potoczy.
FANTOMAS Opublikowano 8 Stycznia 2014 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Mariusz ul.Mierzei Wislanej 6Tel: +48 533 466 423 Powiedz ze jestes od Karola Wysłane z mojego urQuattro dzięki za namiar, niestety on nie ogarnie tematu, jutro ma mi podrzucić tel. do kumpla który moze da rade szukam dalej Jaglarz Wieliczka +48 601 455 045 Powiedz ze jestes od KarolaKolodzieja Wysłane z mojego urQuattro Sypiesz kontaktami z rekawa on też mi tego nie zrobi zadzwoń jeszcze raz ale nie mów że jesteś od Karola powinni zmienić zdanie
KERCZI Opublikowano 8 Stycznia 2014 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Nie, jako podejrzanego Wysłane z mojego urQuattro ---------- Post dopisany at 12:39 ---------- Poprzedni post napisany at 12:37 ---------- Mariusz ul.Mierzei Wislanej 6Tel: +48 533 466 423 Powiedz ze jestes od Karola Wysłane z mojego urQuattro dzięki za namiar, niestety on nie ogarnie tematu, jutro ma mi podrzucić tel. do kumpla który moze da rade szukam dalej Jaglarz Wieliczka +48 601 455 045 Powiedz ze jestes od KarolaKolodzieja Wysłane z mojego urQuattro Sypiesz kontaktami z rekawa on też mi tego nie zrobi zadzwoń jeszcze raz ale nie mów że jesteś od Karola powinni zmienić zdanie To jeszcze +48 514 477 131 BARTEK, ul.Groickiego Powiedz ze jestes od Karola Wysłane z mojego urQuattro
_Gabriel_ Opublikowano 8 Stycznia 2014 Opublikowano 8 Stycznia 2014 a czy ten bartek handluje owocami?
KERCZI Opublikowano 8 Stycznia 2014 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Kiedyś tak, teraz ma warsztat Wysłane z mojego urQuattro
nex Opublikowano 8 Stycznia 2014 Opublikowano 8 Stycznia 2014 zadzwoń jeszcze raz ale nie mów że jesteś od Karola powinni zmienić zdanie
PABLO Opublikowano 8 Stycznia 2014 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Znając KERCZIEGO to podał najpierw numer do cukiernika, później do kwiaciarni a następnie do zakładu pogrzebowego, teraz spodziewaj się numeru na koniec do siostry gruszki która jest kierownikiem na Małopolskę w UPC
nex Opublikowano 8 Stycznia 2014 Opublikowano 8 Stycznia 2014 PABLO!, przecież Ciebie nikt nie pytał o zdanie ani poradę, przestań się wtrącać i zajmij swoimi sprawami
fantowski Opublikowano 8 Stycznia 2014 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Znając KERCZIEGO to podał najpierw numer do cukiernika, później do kwiaciarni a następnie do zakładu pogrzebowego, teraz spodziewaj się numeru na koniec do siostry gruszki która jest kierownikiem na Małopolskę w UPC szkoda ze nie podał jeszcze numeru do el pomidore ktory wszystkich zna i ma mnóstwo kolegów
Rekomendowane odpowiedzi