Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
PABLO!, przecież Ciebie nikt nie pytał o zdanie an poradę, przestań się wtrącać :facepalm:

Sklej :facepalm::naughty:

---------- Post dopisany at 13:10 ---------- Poprzedni post napisany at 13:09 ----------

szkoda ze nie podał jeszcze numeru do el pomidore ktory wszystkich zna i ma mnóstwo kolegów :decayed::grin::nabijasie:

Szkoda że nie podał numeru jeszcze do łowcy tarantuli który twierdzi że umieją latać :decayed:

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Znając KERCZIEGO to podał najpierw numer do cukiernika, później do kwiaciarni a następnie do zakładu pogrzebowego, teraz spodziewaj się numeru na koniec do siostry gruszki która jest kierownikiem na Małopolskę w UPC :naughty:

:siema:

No! ten ostatni przynajmniej powiedział, że to zrobi, ale musi się zastanowić, zobaczyć, pomyśleć...

masakra

może faktycznie zadzwonię jeszcze raz incognito :decayed:

Opublikowano

Tez nie zrobi? Co za łby

Wysłane z mojego urQuattro

Opublikowano
Znając KERCZIEGO to podał najpierw numer do cukiernika, później do kwiaciarni a następnie do zakładu pogrzebowego, teraz spodziewaj się numeru na koniec do siostry gruszki która jest kierownikiem na Małopolskę w UPC :naughty:

No! ten ostatni przynajmniej powiedział, że to zrobi, ale musi się zastanowić, zobaczyć, pomyśleć...

masakra

A może zadzwoń po prostu pod ktorys z numerow.

Bo jeśli ściemniasz że wszystkimi że dzwoniłeś tak jak z ostatnim to szkoda zawracac głowę

Opublikowano
:polew::polew: o ja pier**le
Opublikowano
Tez nie zrobi? Co za łby

zrobić zrobi, ale trzeba się dogadać

ale mimo wszystko dzięki :) gość z wieliczki dał mi jeszcze jakiś namiar może coś się uda załatwić

Opublikowano

dałeś mu numer do gruszki?? :grin::grin:

Opublikowano

Bo jeśli ściemniasz że wszystkimi że dzwoniłeś tak jak z ostatnim to szkoda zawracac głowę

sugerujesz, ze kolega caly czas czeka po cichu, az ktos z forum sie zglosi do pomocy?:wink:

Opublikowano

I tak z ciekawych rzeczy to mam rozladowany telefon

Opublikowano

sugerujesz, ze kolge caly czas czeka po cichu, az ktos z forum sie zglosi do pomocy?:wink:

kolega do wszystkich dzwonił a cały czas po cichu czeka aż ktoś poda namiar na sprawdzonego elektryka :wink:

Opublikowano

ja jestem elektrykiem

Opublikowano

masakra

Przyjedź do Gliwic w piątek na spota....ogarnie sie temat....

wysłane z one v

Opublikowano
ja jestem elektrykiem

samochodowego :decayed:

Ale po co mowisz ze dzowniles i ze zrobi jak ku.wa nie dzowniles bo to moj numer i nie rozmaiwales ze mna. Jak mamy Ci pomoc jak na dzien dobry robisz nas w uja

Opublikowano
ja jestem elektrykiem

aaaaa to dzwoń do siemiana, z tego co pamiętam to on od takiego kupił B7

Opublikowano
ja jestem elektrykiem

Ale po co mowisz ze dzowniles i ze zrobi jak ku.wa nie dzowniles bo to moj numer i nie rozmaiwales ze mna. Jak mamy Ci pomoc jak na dzien dobry robisz nas w uja

sory, faktycznie pomyłka, w moim wątku ktoś podał mi jeszcze jeden namiar i stąd pomyłka

w sumie i tak nic byśmy nie załatwili skoro telefon masz rozładowany :wink:

Opublikowano

Dobre lato tej zimy y2ebaruh.jpg

Opublikowano
Podano mi zarzut. Pani powiedziała ze albo odmawiam wyjaśnień i robię to w sadzie albo wyjaśniam ale w sadzie i tak będę musiał . Wiec złożyłem zeznania i czekam albo na wyrok zaoczny albo wezwanie do sadu

czyli przesluchiwali Cie jako swiadka, bo podejrzanemu nie przysluguje prawo do odmowy skladania zeznan.

daj znac, jak sprawa sie potoczy.

Bardzo dużo nowych zagadnień prawnych można się od Ciebie dowiedzieć :whistling:

Ciekawe od kiedy PODEJRZANEMU nie przysługuje prawo do odmowy składania zeznań? Szczególnie jeśli te zeznania miałyby tego samego podejrzanego pogrążyć...

Otóż podejrzanemu ZAWSZE przysługuje to prawo a świadkom takie prawo NIE PRZYSŁUGUJE (wyjątkiem jest sytuacja w której swoimi zeznaniami mogłyby zaszkodzić PODEJRZANEMU który jest rodziną najbliższą - w tym konkubinaty - ale o tym decyduje sąd)

Z resztą poczytaj sobie: art. 182 § 1 i 2 k.p.k

art. 261 § 1 k.p.c.

Opublikowano
Podano mi zarzut. Pani powiedziała ze albo odmawiam wyjaśnień i robię to w sadzie albo wyjaśniam ale w sadzie i tak będę musiał . Wiec złożyłem zeznania i czekam albo na wyrok zaoczny albo wezwanie do sadu

czyli przesluchiwali Cie jako swiadka, bo podejrzanemu nie przysluguje prawo do odmowy skladania zeznan.

daj znac, jak sprawa sie potoczy.

Bardzo dużo nowych zagadnień prawnych można się od Ciebie dowiedzieć :whistling:

Ciekawe od kiedy PODEJRZANEMU nie przysługuje prawo do odmowy składania zeznań? Szczególnie jeśli te zeznania miałyby tego samego podejrzanego pogrążyć...

Otóż podejrzanemu ZAWSZE przysługuje to prawo a świadkom takie prawo NIE PRZYSŁUGUJE (wyjątkiem jest sytuacja w której swoimi zeznaniami mogłyby zaszkodzić PODEJRZANEMU który jest rodziną najbliższą - w tym konkubinaty - ale o tym decyduje sąd)

A gdzie dzien dobry?

Ktos tu znow wstal lewa noga

Opublikowano

I tak z ciekawych rzeczy to mam rozladowany telefon

kolega :thumbdown:

powiedz że nie chcesz mu zrobić i uj a nie migasz się że masz rozładowany telefon