bodowp Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 ale aferę rozkręciłem z tym wtorkiem
Marcin_K Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Witam nie ma ktoś namiarów na firmę która w Krakowie lub okolicach obszywa kierownicę skórą? W normalnych pieniądzach i oczywiście wykonanie na odpowiednim poziomie na forum ktoś się ogłasza ale trzeba wysyłkę robić lub podmieniać kierownicę, a ja chcę swoją dać do obszycia.
Cuber Opublikowano 12 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2014 Witam nie ma ktoś namiarów na firmę która w Krakowie lub okolicach obszywa kierownicę skórą? W normalnych pieniądzach i oczywiście wykonanie na odpowiednim poziomie na forum ktoś się ogłasza ale trzeba wysyłkę robić lub podmieniać kierownicę, a ja chcę swoją dać do obszycia. Najlepiej robi to Raggaman od Nas z forum , a w czym problem zeby wysłac kierę ?
Marcin_K Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Witam nie ma ktoś namiarów na firmę która w Krakowie lub okolicach obszywa kierownicę skórą? W normalnych pieniądzach i oczywiście wykonanie na odpowiednim poziomie na forum ktoś się ogłasza ale trzeba wysyłkę robić lub podmieniać kierownicę, a ja chcę swoją dać do obszycia. Najlepiej robi to Raggaman od Nas z forum , a w czym problem zeby wysłac kierę ? Autem do pracy jeżdżę, musiałbym skołować coś na podmiankę na ten czas co moja będzie obszywana. Nie mogę namierzyć nikogo o nicku Raggaman
electrofinger Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Reflektuje ktoś na austriacki płyn do płukania tkanin? Poj. 1,2l cena 15 PLN. Zapach zielony, niebieski lub żółty.
fantowski Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Witam nie ma ktoś namiarów na firmę która w Krakowie lub okolicach obszywa kierownicę skórą? W normalnych pieniądzach i oczywiście wykonanie na odpowiednim poziomie na forum ktoś się ogłasza ale trzeba wysyłkę robić lub podmieniać kierownicę, a ja chcę swoją dać do obszycia. Najlepiej robi to Raggaman od Nas z forum , a w czym problem zeby wysłac kierę ? Autem do pracy jeżdżę, musiałbym skołować coś na podmiankę na ten czas co moja będzie obszywana. Nie mogę namierzyć nikogo o nicku Raggaman postawisz dobre piwo to Ci kiere seryjke pożyczę na czas obszycia lub jeszcze mam inny plan ale o tym może na spocie co?? ---------- Post dopisany at 16:41 ---------- Poprzedni post napisany at 16:39 ---------- Może miejsce dobre dla Ciebie i ludzi mieszkających w Hucie... Ja mam do przejechania 25 km w jedną stronę więc jechać taki kawał mi się nie uśmiecha, szczególnie że nie będę jeździł kartami. Poza tym w galerii też zawsze chodzimy do KFC. Tam też jest gdzie dupke posadzić, zjeść można i ciepło jest.Na karty masz czas cały boży tydzień. Mógłbyś ten jeden dzien cholera odpuścić i jak mam 25km w jedną stronę i nie płacze jak baba z tego powodu.. spoko chcecie spoty we wtorek w GK ok.. Kerczi ja nie wiedze problemu zeby karty zrobic np w srode lub czwartek i oczywiście w niedziele
boseron Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Fanta tu nie chodzi o płacz tylko jak zaczniemy jeździć na karty a reszta bedzie pod GK to sie najzwyczajniej spoty krakowskie rozwalą z czasem a tego nie chcemy ustalmy sobie jakiś dzień tygodnia strikte na karty wieczór i juz po problemie, niedziela zostaje jak mówisz, mi to nawet dwa dni w tygodniu odpowiada bo nie zawsze jak widac moge dzis np jestem w pracy.
fantowski Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Fanta tu nie chodzi o płacz tylko jak zaczniemy jeździć na karty a reszta bedzie pod GK to sie najzwyczajniej spoty krakowskie rozwalą z czasem a tego nie chcemy ustalmy sobie jakiś dzień tygodnia strikte na karty wieczór i juz po problemie, niedziela zostaje jak mówisz, mi to nawet dwa dni w tygodniu odpowiada bo nie zawsze jak widac moge dzis np jestem w pracy. napisałem przecież że wtorek niech bedzie spot na GK a w inny dzień tygodnia karty.. tak jak i Tobie tak i mnie nie zawsze w niedziele odpowiada i nie zawsze moge ---------- Post dopisany at 17:26 ---------- Poprzedni post napisany at 17:26 ---------- Fanta dzięki za miłe towarzystwo ja również dziękuje ---------- Post dopisany at 17:27 ---------- Poprzedni post napisany at 17:26 ---------- Panowie i Panie: BUKOWINA ZAPISY
Transitpower Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Może miejsce dobre dla Ciebie i ludzi mieszkających w Hucie... Ja mam do przejechania 25 km w jedną stronę więc jechać taki kawał mi się nie uśmiecha, szczególnie że nie będę jeździł kartami. Poza tym w galerii też zawsze chodzimy do KFC. Tam też jest gdzie dupke posadzić, zjeść można i ciepło jest.Na karty masz czas cały boży tydzień. Mógłbyś ten jeden dzien cholera odpuścić i jak mam 25km w jedną stronę i nie płacze jak baba z tego powodu.. Weż ty sie raz na zawsze ode mnie odpier**l, bo widze że kolejny raz ostatnio coś cie boli. Nie pisz do mnie, nie komentuj moich postów ani nawet nie podawaj mi ręki na spocie.
fantowski Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Może miejsce dobre dla Ciebie i ludzi mieszkających w Hucie... Ja mam do przejechania 25 km w jedną stronę więc jechać taki kawał mi się nie uśmiecha, szczególnie że nie będę jeździł kartami. Poza tym w galerii też zawsze chodzimy do KFC. Tam też jest gdzie dupke posadzić, zjeść można i ciepło jest.Na karty masz czas cały boży tydzień. Mógłbyś ten jeden dzien cholera odpuścić i jak mam 25km w jedną stronę i nie płacze jak baba z tego powodu.. Weż ty sie raz na zawsze ode mnie odpier**l, bo widze że kolejny raz ostatnio coś cie boli. Nie pisz do mnie, nie komentuj moich postów ani nawet nie podawaj mi ręki na spocie.
KERCZI Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Pogrzalo Was?!? Transit wyluzuj...bo jak przyjadę we wtorek to Ci podrzucę landrynke spod szafy do auta...
Arturoo Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 ....ostygnijcie.....tym bardziej , że temp. jest ku temu sprzyjająca
Transitpower Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Ja jestem ostygnięty, ale nie lubie jak ktoś sobie robi po mnie wycieczki. Szczególnie że to kolejny raz w niedługim odstępie czasu... Tyle w temacie. Przepraszam, że musicie to czytać.
michail55 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 czasami sobie trzeba dac po razie i bedzie dobrze
Cuber Opublikowano 12 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2014 Fanta i Ford Transit dajcie sobie na luuzzz eaaasy Panowie
bodowp Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 [/color]Panowie i Panie: BUKOWINA ZAPISY Nie mam uprawnień do przeglądania
Rekomendowane odpowiedzi