KrzysiekA4 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Opublikowano 26 Stycznia 2014 :facepalm:Widze że grube różnice w czasie
PABLO Opublikowano 26 Stycznia 2014 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Przyjechałem z upalania bety, warunki na pasie
KrzysiekA4 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Przyjechałem z upalania bety, warunki na pasie Pozazdrościć u mnie nawet się nie zapowiada na śnieg
boseron Opublikowano 26 Stycznia 2014 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Przyjechałem z upalania bety, warunki na pasie Pablo i jak sie upala RWD bo jeszcze nie miałem okazji ? ---------- Post dopisany at 02:16 ---------- Poprzedni post napisany at 02:16 ---------- pewnie większa przyjemnośc niż FWD , szkoda ze nie zdązyłem X3 upalić..... ---------- Post dopisany at 02:36 ---------- Poprzedni post napisany at 02:16 ---------- transmisja Polsat Sport ť Darmowa Telewizja Internetowa - Kanały Telewizyjne Online ---------- Post dopisany at 05:47 ---------- Poprzedni post napisany at 02:36 ---------- No i d*pa, Czarny był po prostu silniejszy
michail55 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Ciekawie dzis rano sie jezdzilo po krakowie brakuje tego quattro teraz Wysłane z kosmosu
ruks Opublikowano 26 Stycznia 2014 Opublikowano 26 Stycznia 2014 https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=6jnQLEIxHGA ruks na stronie YT masz pod filmikiem "udostępnij" kopiujesz, wklejasz tutaj i masz: Znowu zapomniałem, sorki ---------- Post dopisany at 12:24 ---------- Poprzedni post napisany at 12:23 ---------- dysponuje ktoś kanałem??? Potrzebuje na 10min:wink: Tak, mam ---------- Post dopisany at 12:30 ---------- Poprzedni post napisany at 12:24 ---------- https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=6jnQLEIxHGA Wąski??? A swoją drogą dziwna ta blokada jakaś że da się z nią jechać
PABLO Opublikowano 26 Stycznia 2014 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Elo W FWD nie ma żadnej zabawy, w RWD po wyłączeniu DSC jest zabawa Prawda jest taka w takich warunkach najlepsze jest quattro a na suchym RWD ---------- Post dopisany at 14:32 ---------- Poprzedni post napisany at 13:46 ----------
ruks Opublikowano 26 Stycznia 2014 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Elo W FWD nie ma żadnej zabawy, w RWD po wyłączeniu DSC jest zabawa Prawda jest taka w takich warunkach najlepsze jest quattro a na suchym RWD W FWD też jest zabawa ale na pewno mniejsza i oczywiście szpera by się przydała bo mielenie jednym kółkiem nie należy do przyjemności Za to na suchym daje też satysfakcje zwłaszcza jak się umie wrzucić w zakręt np z przeciwskrętu Q jest bardzo dobre ale przydałaby się jeszcze blokada tylnego mostu bo torsen prostuje poślizg... Odkurzacz niezły ale czy aby na pewno spalinowy?
Cuber Opublikowano 26 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2014 Pablo ale kotleta ześ wygrzebał hehehehe
FANTOMAS Opublikowano 26 Stycznia 2014 Opublikowano 26 Stycznia 2014 może jakaś ustawka na wieczór się trochę cyrklem pobawić
Cuber Opublikowano 26 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2014 może jakaś ustawka na wieczór się trochę cyrklem pobawić jestem za, Tylko gdzie i o której ?
ruks Opublikowano 26 Stycznia 2014 Opublikowano 26 Stycznia 2014 może o 8 na pasie Pas niezbyt równy Wybiera się ktoś jeszcze?
Cuber Opublikowano 26 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2014 No własnei Pas to średnio troszkę ......... Dziś pod Plazą i Decatlonem odśnieżali wiec tez moze byc kupa.....
Rekomendowane odpowiedzi