fantowski Opublikowano 16 Lutego 2014 Opublikowano 16 Lutego 2014 radekst Gwint GWINTOWANE Audi A4 B5 KONI z reg TWARDOŚCI ! (3979701666) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Radekst Opublikowano 16 Lutego 2014 Opublikowano 16 Lutego 2014 ale 1BE musi na razie wystarczyc trzeba odkladac kase na poprawe blachy bo juz z kazdej strony fura obtarta ---------- Post dopisany at 23:16 ---------- Poprzedni post napisany at 23:13 ---------- i dolaczam sie do posta Pabla o jakims dobrym lakierniku
boseron Opublikowano 16 Lutego 2014 Opublikowano 16 Lutego 2014 dobra czas na sen.... dobranoc wszystkim , jutro praca z rana
-RamzeS- Opublikowano 16 Lutego 2014 Opublikowano 16 Lutego 2014 Boseron twoja praca to nie praca Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Poprobi Opublikowano 16 Lutego 2014 Opublikowano 16 Lutego 2014 Witam wszystkich. Od niedawna jestem posiadaczem mojej pierwszej A4 (B6) i chętnie zjawię się na jakimś Krakowskim spociku. Niestety charakter mojej pracy nie pozwala mi na regularne, cotygodniowe, pojawianie się, ale co 2 tygodnie powinienem się wyrobić Jeszcze raz wszystkich serdecznie witam i do zobaczenia w GK. Pozdro.
-RamzeS- Opublikowano 16 Lutego 2014 Opublikowano 16 Lutego 2014 Witam wszystkich.Od niedawna jestem posiadaczem mojej pierwszej A4 (B6) i chętnie zjawię się na jakimś Krakowskim spociku. Niestety charakter mojej pracy nie pozwala mi na regularne, cotygodniowe, pojawianie się, ale co 2 tygodnie powinienem się wyrobić Jeszcze raz wszystkich serdecznie witam i do zobaczenia w GK. Pozdro. No Mati nareszcie. W końcu mamy cabrio w drużynie witamy Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Arturoo Opublikowano 17 Lutego 2014 Opublikowano 17 Lutego 2014 siemanko z wieczora ---------- Post dopisany at 08:45 ---------- Poprzedni post napisany at 00:07 ---------- :hi:i z rana
Shadow Opublikowano 17 Lutego 2014 Opublikowano 17 Lutego 2014 Wiem, że nienawidzicie już 'kurczaków' z KFC, ale jak coś są kody rabatowe http://www.kfc.pl/kfc-kupony.pdf
boseron Opublikowano 17 Lutego 2014 Opublikowano 17 Lutego 2014 Wiem, że nienawidzicie już 'kurczaków' z KFC, ale jak coś są kody rabatowe http://www.kfc.pl/kfc-kupony.pdf to nowy z Cabrioleta będzie miał taniej ---------- Post dopisany at 09:54 ---------- Poprzedni post napisany at 09:53 ---------- Ramzesik tu sie cięzko pracuje , nie ma na nic czasu......
nex Opublikowano 17 Lutego 2014 Opublikowano 17 Lutego 2014 Panowie, orientuje się ktoś gdzie dostanę w krk na miejscu antenę samochodową do mojego paska?? Jest to antena ze wzmacniaczem na wtyk Raku2.
PABLO Opublikowano 17 Lutego 2014 Opublikowano 17 Lutego 2014 Wiem, że nienawidzicie już 'kurczaków' z KFC, ale jak coś są kody rabatowe http://www.kfc.pl/kfc-kupony.pdf Z d*py te kupony, lepsze cenowo mają w macu. Ja mam jak coś za pół ceny produkty w KFC a nawet taniej tylko że już przestałem to jeść Przykładowe ceny: kubełek classic 12-15zł, kanapka Grand 2zł
-RamzeS- Opublikowano 17 Lutego 2014 Opublikowano 17 Lutego 2014 I zalapalem pierwszy mandat za pasy powiedzialem ze znam boserona a oni to liczymy podwójną stawkę Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
boseron Opublikowano 17 Lutego 2014 Opublikowano 17 Lutego 2014 I zalapalem pierwszy mandat za pasy powiedzialem ze znam boserona a oni to liczymy podwójną stawkęWysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka no własnie widze na pulpicie Ramzes pasy X 2 ........ i premia Pablo w sumie to widac ze juz tam nie jesz , sylwetka plażowa bym powiedział ---------- Post dopisany at 13:34 ---------- Poprzedni post napisany at 13:33 ---------- zamieniłeś kupony zniżkowe KFC na kupony w solarium.....rozumiem
Radekst Opublikowano 17 Lutego 2014 Opublikowano 17 Lutego 2014 I zalapalem pierwszy mandat za pasy powiedzialem ze znam boserona a oni to liczymy podwójną stawkęWysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka no własnie widze na pulpicie Ramzes pasy X 2 ........ i premia Pablo w sumie to widac ze juz tam nie jesz , sylwetka plażowa bym powiedział ---------- Post dopisany at 13:34 ---------- Poprzedni post napisany at 13:33 ---------- zamieniłeś kupony zniżkowe KFC na kupony w solarium.....rozumiem
PABLO Opublikowano 17 Lutego 2014 Opublikowano 17 Lutego 2014 Pablo w sumie to widac ze juz tam nie jesz , sylwetka plażowa bym powiedział ---------- Post dopisany at 13:34 ---------- Poprzedni post napisany at 13:33 ---------- zamieniłeś kupony zniżkowe KFC na kupony w solarium.....rozumiem Żadnych kuponów nie mam na KFC nie potrzebuje Po prostu powiem i mam A solarium za free będę mieć bo na kartę oksystem lub benefit multisports masz Ale pier**le solarium jak bym już szedł to na 5 minut a nie 10 jak ostatnio
boseron Opublikowano 17 Lutego 2014 Opublikowano 17 Lutego 2014 a nie masz do załatwienia karty ok system lub benefita......
PABLO Opublikowano 17 Lutego 2014 Opublikowano 17 Lutego 2014 Android coraz popularniejszy, iOS traci udziały drugi rok z rzędu - Android.com.pl - Największe Polskie Centrum Google Android.
boseron Opublikowano 17 Lutego 2014 Opublikowano 17 Lutego 2014 Ramzes ja pamiętam Twój dzień pracy bo byłem pomocnikiem:decayed: i nie widziałem tak kropli potu na Twoim czole.....
PABLO Opublikowano 17 Lutego 2014 Opublikowano 17 Lutego 2014 a nie masz do załatwienia karty ok system lub benefita...... Dziewczyna mi załatwia z pracy i będę mieć od przyszłego miesiąca. Muszę sprawdzić obiekty jednych i drugich by porównać. Załatwię Ci Jak pracowałem w MM to miałem za 27zł benefita i człowiekowi nie chciało się chodzić a wsio za darmo było, teraz jak się płaci 4 razy więcej za taki karnet na siłkę to się przekonujemy dopiero Tylko jako osoba towarzysząca już nie ma tak tanio od 100-150zł jest ale wtedy jak się chodzi na różne obiekty ile chcesz to i tak się za***iście opłaca.
Rekomendowane odpowiedzi