Arturoo Opublikowano 22 Lutego 2014 Opublikowano 22 Lutego 2014 jak będzie w środku czysta ,z wypolerowanym kloszem .....na pewno inaczej zaświeci.....ja u siebie na soczewce przerobiłem kilka różnch moideli żarówek ....kasy straciłem w cholerę.....dawno powinienem bixy wkładać ...byłyby tańsze
Lucazzz Opublikowano 22 Lutego 2014 Opublikowano 22 Lutego 2014 siema!panowie znawcy, prosze o porade planuje kupic zarówki H7 brac Osram Night Braker czy Philips x-Treme vision?? wydana duża kasa i w jednym i drugim przypadku....oddaj do regeneracji lampy...załóż póżniej zwykłe żaróki za kilkanaście pln i będziesz na pewno bardziej zadowolony.... musze przemyslec sprawe:kwasny:
boseron Opublikowano 22 Lutego 2014 Opublikowano 22 Lutego 2014 Panowie ktoś coś mi powie na temat takiego oto modelu ? BMW 325 24999.00 PLN. SKAWINA - otoMoto.pl dziś go oglądałem, nie dla siebie ale znajomy sie przypalił troche.... w jakim to silniku najlepiej kupić ?
-RamzeS- Opublikowano 22 Lutego 2014 Opublikowano 22 Lutego 2014 Poprobi dzięki za mini spota ---------- Post dopisany at 22:25 ---------- Poprzedni post napisany at 22:18 ---------- poprobi no to
Poprobi Opublikowano 22 Lutego 2014 Opublikowano 22 Lutego 2014 Również dzięki ---------- Post dopisany at 22:26 ---------- Poprzedni post napisany at 22:26 ---------- Poprobi dzięki za mini spota ---------- Post dopisany at 22:25 ---------- Poprzedni post napisany at 22:18 ---------- poprobi no to Zdrowko
-RamzeS- Opublikowano 22 Lutego 2014 Opublikowano 22 Lutego 2014 Również dzięki ---------- Post dopisany at 22:26 ---------- Poprzedni post napisany at 22:26 ---------- Poprobi dzięki za mini spota ---------- Post dopisany at 22:25 ---------- Poprzedni post napisany at 22:18 ---------- poprobi no to Zdrowko pamiętaj żona ma ci zostawić minimum socjalne ładuj to w
Poprobi Opublikowano 22 Lutego 2014 Opublikowano 22 Lutego 2014 W porządku:) Skombinuję jeszcze jakąś kasę na lewo i dam jakoś radę
ruks Opublikowano 23 Lutego 2014 Opublikowano 23 Lutego 2014 Przemek wlasnie teraz najlepiej Że mały ruch? Ja w sumie od niedawna mam karchera i działam bez pośpiechu pod domem ---------- Post dopisany at 08:45 ---------- Poprzedni post napisany at 08:40 ---------- Panowie ktoś coś mi powie na temat takiego oto modelu ? BMW 325 24999.00 PLN. SKAWINA - otoMoto.pl dziś go oglądałem, nie dla siebie ale znajomy sie przypalił troche.... w jakim to silniku najlepiej kupić ? Na temat E46 mogę powiedzieć że świetne samochody, prowadzi się jak po szynach Żona kolegi ma 2,5 Coupe od niedawna i póki co wszystko działa, sam też o taki myślałem ale nie w cabrio. Natomiast sam dobrze wiesz że BMW trzeba sprawdzić ze szczególną uwagą bo większość tych aut jest albo po dzwonach albo po użytkownikach, którzy kupili ze względu na atrakcyjną cenę ale na utrzymanie w należytym stanie już brakło.
boseron Opublikowano 23 Lutego 2014 Opublikowano 23 Lutego 2014 http://img.tapatalk.com/d/14/02/23/zututeba.jpgtakie tam with my best friend A co to poprawny u Karola ;-) czy gej party bo widzę tylko facetów
Transitpower Opublikowano 23 Lutego 2014 Opublikowano 23 Lutego 2014 Panowie ktoś coś mi powie na temat takiego oto modelu ? BMW 325 24999.00 PLN. SKAWINA - otoMoto.pl dziś go oglądałem, nie dla siebie ale znajomy sie przypalił troche.... w jakim to silniku najlepiej kupić ? Taki oto model ma silnik dwa i pół. To jest ten sam co trzy zero tylko inny A tak na serio, to całkiem fajne auto. Kupiłbym. No i automat
Krzysiek29 A4 Opublikowano 23 Lutego 2014 Opublikowano 23 Lutego 2014 Panowie ktoś coś mi powie na temat takiego oto modelu ? BMW 325 24999.00 PLN. SKAWINA - otoMoto.pl dziś go oglądałem, nie dla siebie ale znajomy sie przypalił troche.... w jakim to silniku najlepiej kupić ? Niech prześwietli auto historie wszystko co się da bo ze skawiny to znałem typków co cuda robili z furkami ogólnie szajka się wykruszyła nie wiem w jakim stopniu bo nie utrzymuje kontaktu z tymi bukietami mieszkam obok tej miejscowości dokładnie ok 5 km ale nie jednemu pieskowi burek.
KERCZI Opublikowano 23 Lutego 2014 Opublikowano 23 Lutego 2014 http://img.tapatalk.com/d/14/02/23/zututeba.jpgtakie tam with my best friend To dlaczego Ci pokazuje fakasy?
Krzysiek29 A4 Opublikowano 23 Lutego 2014 Opublikowano 23 Lutego 2014 Powitać panowie rady potrzebuje odnośnie opon czy ktoś z was jeździł na takich jaka przyczepność hałas i czy śliskie czy nie ogónie czy warto się pchać w w takie gumy Toyo Proxes T1 Sport 225/45R17 polecam oponka daje radę po ok dwóch latach traci swoje dobre właściwości przy szybkiej jeździe ---------- Post dopisany at 10:26 ---------- Poprzedni post napisany at 09:16 ---------- było ? ---------- Post dopisany at 10:28 ---------- Poprzedni post napisany at 10:26 ---------- Rzeźnicy i rzeźbiarze - BMW X5M - Adrenaline Motorsport Dzięki za rade i zainteresowanie pytaniem
ruks Opublikowano 23 Lutego 2014 Opublikowano 23 Lutego 2014 Orientuje się ktoś czy dla samochodów starszych niż 25 lat NIE zarejestrowanych jako zabytek są jakieś zniżki na ubezpieczenie OC?
gucio07 Opublikowano 23 Lutego 2014 Opublikowano 23 Lutego 2014 Orientuje się ktoś czy dla samochodów starszych niż 25 lat NIE zarejestrowanych jako zabytek są jakieś zniżki na ubezpieczenie OC? w sprawie ubezpieczeń pytaj SokolaNH lub Ozziego napewno ci wszystko powiedzą
nex Opublikowano 23 Lutego 2014 Opublikowano 23 Lutego 2014 Zajebistą ofertę ma NJU MOBILE, nie ma póki co lepszej oferty na rynku, oczywiście mówię o sobie bo ja chce mieć wszystko bez limitu + elastyczność, nie chce telefonu i powiązania umową na kilka lat. 57zł/miesiąc maxymalnie za bez limitu sms/mms no i rozmowy do all stacj/kom w Polsce, internet 1gb na pełnym transferze. Jak czegoś wykorzystasz mniej to rachunek jest mniejszy, minimum 9zł/miesiąc. Umowa na czas nieokreślony, chce zrezygnować piszę wypowiedzenie i za miesiąc już jestem wolny. Czekam do lipca jak skończy mi się umowa i uciekam z abonamentu orange bo póki co płacę 80zł i mam tylko nielimitowane sms oraz połączenia do wszystkich, bez mms i internetu i też w tym abonamencie nie dostałem telefonu bodajże 1.5 roku temu
Transitpower Opublikowano 23 Lutego 2014 Opublikowano 23 Lutego 2014 Orientuje się ktoś czy dla samochodów starszych niż 25 lat NIE zarejestrowanych jako zabytek są jakieś zniżki na ubezpieczenie OC? Jeśli NIE jest zarejestrowany jako zabytek, to nie ma żadnych zniżek. Na szczęście zwyżek też nie :-) Ps: Niepokonana :-) ---------- Post dopisany at 18:03 ---------- Poprzedni post napisany at 17:57 ---------- Zajebistą ofertę ma NJU MOBILE, nie ma póki co lepszej oferty na rynku, oczywiście mówię o sobie bo ja chce mieć wszystko bez limitu + elastyczność, nie chce telefonu i powiązania umową na kilka lat. 57zł/miesiąc maxymalnie za bez limitu sms/mms no i rozmowy do all stacj/kom w Polsce, internet 1gb na pełnym transferze. Jak czegoś wykorzystasz mniej to rachunek jest mniejszy, minimum 9zł/miesiąc. Umowa na czas nieokreślony, chce zrezygnować piszę wypowiedzenie i za miesiąc już jestem wolny. Czekam do lipca jak skończy mi się umowa i uciekam z abonamentu orange bo póki co płacę 80zł i mam tylko nielimitowane sms oraz połączenia do wszystkich, bez mms i internetu i też w tym abonamencie nie dostałem telefonu bodajże 1.5 roku temu No to interes po ch..ju... Ja mam abonament 111 zł a w tym nielimitowane wszystko do wszystkich i 2,5GB internetu + iPhone 5... Poza tym przeczytaj dokładnie warunki NJU Mobile to sie przekonasz ze wcale nie jest tak tanio. Ja juz to studiowałem i do mojej oferty Orange - NJU sie nie umywa :-)
Rekomendowane odpowiedzi