ruks Opublikowano 5 Marca 2014 Opublikowano 5 Marca 2014 A nie pisalem na początku ze zagotowal? Zegary pokazywaly 120 stopniWysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Może nie uważnie czytałem i zrozumiałem że tylko zegary pokazały 120
D4NTE Opublikowano 5 Marca 2014 Opublikowano 5 Marca 2014 Powitać k**wa za***ali mi w nocy dekielki z felg
KERCZI Opublikowano 5 Marca 2014 Opublikowano 5 Marca 2014 Powitać k**wa za***ali mi w nocy dekielki z felg co za ciule...
ykk Opublikowano 5 Marca 2014 Opublikowano 5 Marca 2014 Powitać k**wa za***ali mi w nocy dekielki z felg masakra.. dobrze ze kola zostawili
miodzio Opublikowano 5 Marca 2014 Opublikowano 5 Marca 2014 Powitać k**wa za***ali mi w nocy dekielki z felg Dziady Mam sztukę jak by Cię urządzało z tym że twoje chyba były w kolor:kwasny:.
D4NTE Opublikowano 5 Marca 2014 Opublikowano 5 Marca 2014 będę miał nagranie z ochrony bo stał pod kamerą ale nie wiem czy jest sens to zgłaszać? Zbyt niska szkodliwość czynu? Poprawcie mnie jeśli się mylę ---------- Post dopisany at 09:50 ---------- Poprzedni post napisany at 09:34 ---------- DEKIELKI ZAŚLEPKI AUDI śr.56/62mm 8T0601170 (4016011513) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. jakby ktoś miał na zbyciu to pisać ---------- Post dopisany at 09:54 ---------- Poprzedni post napisany at 09:50 ---------- Powitać k**wa za***ali mi w nocy dekielki z felg Dziady Mam sztukę jak by Cię urządzało z tym że twoje chyba były w kolor:kwasny:. Nie malowałem ich bo kolor niewiele się różnił
gruszka Opublikowano 5 Marca 2014 Opublikowano 5 Marca 2014 będę miał nagranie z ochrony bo stał pod kamerą ale nie wiem czy jest sens to zgłaszać? Zbyt niska szkodliwość czynu? Poprawcie mnie jeśli się mylę---------- Post dopisany at 09:50 ---------- Poprzedni post napisany at 09:34 ---------- DEKIELKI ZAŚLEPKI AUDI śr.56/62mm 8T0601170 (4016011513) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. jakby ktoś miał na zbyciu to pisać ---------- Post dopisany at 09:54 ---------- Poprzedni post napisany at 09:50 ---------- Powitać k**wa za***ali mi w nocy dekielki z felg Dziady Mam sztukę jak by Cię urządzało z tym że twoje chyba były w kolor:kwasny:. Nie malowałem ich bo kolor niewiele się różnił Mi z a6 za***ali z 2 tygodnie temu ---------- Post dopisany at 10:25 ---------- Poprzedni post napisany at 10:23 ---------- Panowie sprzedam 3 krzesła barowe, gdyby ktos reflektowal. Kolega ramzes odbirajac je w warszawie tak sie zgrzal widzac wydajaca je kobite ze nie zauwazyl ze sa ZA DUZE. Ale mowi ze piersi miala duze. Wiec cos tam widzial
Arturoo Opublikowano 5 Marca 2014 Opublikowano 5 Marca 2014 Powitać k**wa za***ali mi w nocy dekielki z felg zglaszaj ! .....nawet jak nie znajdą to może częściej jakiś patrol luknie w Twoją okolicę....a może znajdą typów
Wąski Opublikowano 5 Marca 2014 Opublikowano 5 Marca 2014 Powitać k**wa za***ali mi w nocy dekielki z felg ciekawe jak je wydłubał nie uszkadzając felgi lub kołpaczka ???
gregfr Opublikowano 5 Marca 2014 Opublikowano 5 Marca 2014 zauwazylem ze jak juz wpadaja do krk to falami.... przeleca w tydzien albo dwa niektore osiedla i pozniej cisza na pol roku.... jak kiedys mieszkalem przy grzegorzeckiej, to nie caly miesiac po otwarciu parkingu strzezonego, z calego osiedla i przybocznych poginely znaczki i dekielki... bry
D4NTE Opublikowano 5 Marca 2014 Opublikowano 5 Marca 2014 Powitać k**wa za***ali mi w nocy dekielki z felg ciekawe jak je wydłubał nie uszkadzając felgi lub kołpaczka ??? sam się zastanawiam bo ani jednej ryski nie mam na kołach Cały tamten sezon przejeździłem a teraz taki klops. Mam dylemat czy kupić nowy komplet bo c**j może przyjść znowu jak po swoje...
-RamzeS- Opublikowano 5 Marca 2014 Opublikowano 5 Marca 2014 Gruszka upir.... nogi i będzie git Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Radekst Opublikowano 5 Marca 2014 Opublikowano 5 Marca 2014 U mnie na osiedlu tez kiedys zrobili nalot i z kazdego auta dekielki pokradli. Po tygodniu zalozylem nowe, pojezdzilem miesiac i znowu zarypali
FANTOMAS Opublikowano 5 Marca 2014 Opublikowano 5 Marca 2014 Panowie sprzedam 3 krzesła barowe, gdyby ktos reflektowal. Kolega ramzes odbirajac je w warszawie tak sie zgrzal widzac wydajaca je kobite ze nie zauwazyl ze sa ZA DUZE. Ale mowi ze piersi miala duze. Wiec cos tam widzial kup sobie podstawki do wchodzenia i będzie git
FANTOMAS Opublikowano 5 Marca 2014 Opublikowano 5 Marca 2014 dokładnie ale po co do każdego szkoda kasy będzie sobie przenosił i po temacie
michail55 Opublikowano 5 Marca 2014 Opublikowano 5 Marca 2014 Lepiej wyciagnac ori dekielki i zostawic dziure lub zastapic zwyklymi ja tak uwazam Wysłane z kosmosu
KERCZI Opublikowano 5 Marca 2014 Opublikowano 5 Marca 2014 To moze odrazu lepiej stalowki założyć?? Nie dajmy sie zwariować...
Rekomendowane odpowiedzi