FANTOMAS Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 to kto taka c*paa co obiecuje i nie jedzie? Hehe przecież Gruszka mówił że kupił krzesła i rozwalił budżet więc się od niego odczepcie Boseron, Kerczi , Dentysta, jeszcze kiedyś urosnę a wtedy zobaczycie... tzn. co.... że cie będzie widać z za krzesła
boseron Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 nex nie prowokuj ;-), są priorytety i jeszcze się waham i nie chodzi o kasę a relacje w domu wiec uszanujcie ze może być coś ważniejsze niż 3 dniowe picie, mam pewien plan....
nex Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 fantowski, jeżeli do niedzieli nie będziesz miał felg na aucie to Cię k**wa zawstydzę i nic mnie to nie obchodzi ---------- Post dopisany at 19:57 ---------- Poprzedni post napisany at 19:52 ---------- nex nie prowokuj ;-), są priorytety i jeszcze się waham i nie chodzi o kasę a relacje w domu wiec uszanujcie ze może być coś ważniejsze niż 3 dniowe picie, mam pewien plan.... spoko, ale po co namawiasz innych żeby tez nie jechali?
boseron Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 a kiedy ja nex namawialem kogoś żeby nie jechał? ---------- Post dopisany at 20:42 ---------- Poprzedni post napisany at 20:22 ---------- na złocie jest super atmosfera i każdemu kto nie był polecam
Arturoo Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 nex nie prowokuj ;-), są priorytety i jeszcze się waham i nie chodzi o kasę a relacje w domu wiec uszanujcie ze może być coś ważniejsze niż 3 dniowe picie, mam pewien plan.... hmmmm..........4 dniowe :kox: :kox: :grin:
michail55 Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 Powiedzcie mi czy springi z quattro podejda do oski i jaka bedzie roznica w obnizeniu tylu wzgledem dedykowanych do osku Wysłane z kosmosu
Wąski Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 Powiedzcie mi czy springi z quattro podejda do oski i jaka bedzie roznica w obnizeniu tylu wzgledem dedykowanych do oskuWysłane z kosmosu są inne z tyłu
fantowski Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 i po ósemce , nie polecam zabiegu choć nie boli to jednak tak ryja wykrzywia ze mi az w kregosłupie strzelało ........ jak to określił lekarz ......cieżki przypadek, 40 minut huśtania , masakra jakaś , jęzor wisi do ziemi a ja już widziałem fele Fanty i moge powiedzieć ze są jak masz jaja to wytrzymasz ból i szczękościsk ale współczuje bo wiem co to znaczy lenox tak to felga pod zimówki i duży balon znudziła mi się gleba, niski profil, naciąg i szeroka felga.. Wąski ja wiem że Twój tel robi lepsze foty ale proszę Cie... nie rób mi tego btw pozdrawiam z Kielc Wasze zdrowie
michail55 Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 Juz i tak nie wazne wychaczylem lepsza opcje
boseron Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 Ty się za naukę weź ---------- Post dopisany at 23:59 ---------- Poprzedni post napisany at 23:59 ---------- ;-)
Arturoo Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 "h" ---------- Post dopisany at 05:33 ---------- Poprzedni post napisany at 00:27 ----------
PABLO Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 Taa chyba pracy początek ---------- Post dopisany at 09:52 ---------- Poprzedni post napisany at 08:20 ---------- http://a4-klub.pl/a6-s6-rs6-259/a6-asb-audi-a6-c6-3-0-q-315ps-636nm-missano-red-dynosoft-and-mg-251511/index13.html#post4126977 Szkoda, taka furmanka była..
Rekomendowane odpowiedzi