Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Sam nie spodziewałbym się, że chodzi o te 2zł czy ileś… Tylko o upierdliwość grupowej wycieczki do maszyny by wyjechać. :) Mi do Kazimierz najbliżej, więc zamykamy temat i zobaczymy co będzie.

---------- Post dopisany at 23:37 ---------- Poprzedni post napisany at 23:35 ----------

Ale ponowię pytanie… Ma ktoś pomysł gdzie mogę zawieźć samochód na wymianę wydechu końcowego?

pw

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Werbel jak czytasz forum, nie znasz Witka? :naughty:

Opublikowano
Ale ponowię pytanie… Ma ktoś pomysł gdzie mogę zawieźć samochód na wymianę wydechu końcowego?

http://a4-klub.pl/malopolskie-85/tlumiki-krakow-246700/

Opublikowano

http://a4-klub.pl/malopolskie-85/tlumiki-krakow-246700/#post3044118

---------- Post dopisany at 23:48 ---------- Poprzedni post napisany at 23:45 ----------

Powiedz że jesteś od Pawła od czarnej A4 i bemki.

---------- Post dopisany at 23:51 ---------- Poprzedni post napisany at 23:48 ----------

Tak tak Radekst znów Cię uprzedziłem i widzę że z edytowałeś posta :P

Opublikowano

myslalem ze sie nie wrocisz do poprzedniej strony to usunalem :tongue:

Opublikowano

Wstawać nie opier się :):hi:

Opublikowano

Panowie potrzebuje rachunek na naprawe bramy na 2 tys zl. Ma ktos kogos?

Opublikowano

nie ma problemu .... dajesz 2000tys i faktura jest :decayed:

Opublikowano

Załatwię Ci fakturę z Media Markt :decayed:

Opublikowano

Ty......uczciwy obywatel........ takie przekręty o nie nie nie.......

Opublikowano

mnie to rybka gdzie będzie spot czy kazimierz czy c**j wie gdzie bo to nie chodzi o jakieś j**ane 2zł czy odległość jaką musze przejechać, dla niektórych jednak jest to problem

Opublikowano
mnie to rybka gdzie będzie spot czy kazimierz czy c**j wie gdzie bo to nie chodzi o jakieś j**ane 2zł czy odległość jaką musze przejechać, dla niektórych jednak jest to problem

a ja bym wolał jechać do Olkusza na spot niż dać nawet 2zł tym ch.... :thumbdown:

Opublikowano

a ja bym wolał jechać do Olkusza na spot niż dać nawet 2zł tym ch.... :thumbdown:

dla mnie to też nie problem żeby zrobić gdzie indziej i na spokojnie spocić.. już sobie wyobrażam jak połowa ludzi będzie pilnować zegarka bo 2zł szkoda, ale cóż.. mi to rybka i po raz kolejny potwierdza się to, że nie warto odzywać się i proponować czegokolwiek :hi:

Opublikowano

:hi:dobry wszystkim

Opublikowano

:hi:siemanko Wszystkim

cd widzę co do kosztownych paragonów :grin:

Opublikowano

zaproponuj coś konstruktywnego , tak aby wszyscy mieli mniej więcej po równo, sprawiedliwie wtedy będzie warte przemyślenia, a tak wyskoczyłeś z galeria bronowice na końcu świata i sie dziwisz ze nie wszystkim to pasuje......

dla mnie najlepszy byłby Solvay park tez jest parking bezpłatny i zjeść można lub Carrefur zakopiańska gdzie tez jest KFC i co sa chętni ? pewnie nie ma, bo daleko :wink:

---------- Post dopisany at 11:40 ---------- Poprzedni post napisany at 11:38 ----------

albo Carrefur na Witosa jeszcze lepiej na nogach mam 5 minut :wink: o tak to najlepszy pomysł jaki .......rzuciłem :naughty:

Opublikowano

:bry:

Łukasz w Solvay masz dolny płatny i miejsc z reguły tyle co na lekarstwo a u góry stoisz pod chmurką :decayed:

Opublikowano

zaproponuj coś konstruktywnego , tak aby wszyscy mieli mniej więcej po równo, sprawiedliwie wtedy będzie warte przemyślenia, a tak wyskoczyłeś z galeria bronowice na końcu świata i sie dziwisz ze nie wszystkim to pasuje......

dla mnie najlepszy byłby Solvay park tez jest parking bezpłatny i zjeść można lub Carrefur zakopiańska gdzie tez jest KFC i co sa chętni ? pewnie nie ma, bo daleko :wink:

---------- Post dopisany at 11:40 ---------- Poprzedni post napisany at 11:38 ----------

albo Carrefur na Witosa jeszcze lepiej na nogach mam 5 minut :wink: o tak to najlepszy pomysł jaki .......rzuciłem :naughty:

:facepalm:

---------- Post dopisany at 12:00 ---------- Poprzedni post napisany at 11:49 ----------

Chciał uniknąć czołowego zderzenia. Roztrzaskał się na drzewie

Opublikowano

no tak wszystkim nie dogodzimy.. gdybys uważnie poczytal to widziałbyś ze ja nie rzuciłem tylko jednej propozycji..

moglbym jeszcze cos napisac ale juz mi sie nie chce udzielac w tym temacie

Opublikowano

A może niech każdy zamontuje sobie skype'a na laptopie i we wtorki o 20-stej odpalamy sprzęty i rozmawiamy. Każdy jest w domu, ma ciepło, bezpłatnie itp... A jak potrzeba będzie pomocy na przykład Fantomasa, to trzeba będzie zamontować kamerke, iść do samochdu i kamerką nagrywać co jest do zrobienia.

Aha... Zamiast wspólnego wyjścia do KFC/kebaba proponuje żeby każdy kupił sobie pizze z dowozem do domu. A widzieć to przecież możemy się przecież raz w roku w Bukowinie :whistling:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.