Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

boseron już bez żartów, życzę Ci zdrowia ! trzymaj sie ~!

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

dzięki przyda się,

Sharks nie jedz tylko na jugowicka, o fatimskiej nie wiem nic

Opublikowano

Teraz wszedłem na forum po całym dniu i fack.. Łukasz nawet nie żartuj z tym uchem :kwasny:

Szybko wracaj do zdrowia bo innej opcji nie bierzemy pod uwagę!

Co do tv to tez pamiętam ten limit jak byłem na Żeromskiego 4-5 lat temu, zdzierstwo..

Jesteśmy z Tobą!

Opublikowano

:siema: z rana

boseron będzie dobrze :good:

Opublikowano
Panowie, jestem w szpitalu Żeromskiego, zostaje w trybie pilnym na oddziale, diagnoza nagła całkowita gluchota ucha, będą ratować słuch ale bez obietnic :-(

Zdrowka Ci zycze. Ktory lekarz Cie prowadzi?

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
dzięki Miodzio na to bym nie wpadł ;-)

Zemis nic z robota bardziej powikłania po grypie, biorę dozylnie sterydy ale gwarancji nie ma, obumarcie komórek nerwowych w uchu, może wrócić słuch ale nie musi :-\

3maj się Łukasz, musi być dobrze!

---------- Post dopisany at 09:24 ---------- Poprzedni post napisany at 09:22 ----------

witam :) boseron zycze szybkiego powrotu do zdrowia :)

Mam pytanko do was wymienial ktos moze wahacz na ul Fatimska 4c-Auto Service Janusz Nowak. Kolega mi go polecil ze dobre ceny ma a niewiem czy ten spec zalozy z glowa wahacz bo rozne opinie poczytalem tu na forum ze polowe mechanikow zle zaklada a tego chcialbym uniknac. Mam nadzieje ze pomozecie :)

Pozdrawiam :)

Powinni dać radę :wink: sporo rzeczy tam robiłem, znam Janusza dość dobrze i polecam. BTW jak można źle założyć wahacz?

Opublikowano

Powinni dać radę :wink: sporo rzeczy tam robiłem, znam Janusza dość dobrze i polecam. BTW jak można źle założyć wahacz?

mozna mozna :) ponoc duzo mechanikow dokrecaja na maxa wahacz jak auto jest na podnosniku a trzeba wtedy lekko dokrecic, auto na glebe przejechac sie 20 m zeby sie wahacz ulozyl i wtedy dokrecic. Chyba ze sie myle? Jezeli tak to niech mnie ktos poprawi;) ale duzo poczytalem i ludzie tak pisza;)

A wymieniales u nich wahacze?

Opublikowano

mnie np źle założyli wahacz ma jugowickiej, nie dokrecili i trzeszczal strasznie przy ruszniu

Opublikowano
:siema: Boseron jak tam pielęgniarki? :decayed:
Opublikowano

:hi:Boseron powodzenia i szybkiego powrotu do zdrowia :wink:

Opublikowano
:siema:, Boseron dużo zdrowia !
Opublikowano

kur. a dalej nic nie słyszę! masakra jakaś, nie chce myśleć nawet......

Opublikowano

:naughty::naughty::naughty:

1270664_635597519796368_721939401_o.jpg

Boserron zdrowia tam!

Opublikowano
kur. a dalej nic nie słyszę! masakra jakaś, nie chce myśleć nawet......

Szybkiego powrotu do zdrowia,nie myśl za dużo bądz pełny dobrej nadzieji:wink:wielu forumowiczów duchem jest z Tobą:naughty:

Opublikowano

:hi:

mozna mozna :) ponoc duzo mechanikow dokrecaja na maxa wahacz jak auto jest na podnosniku a trzeba wtedy lekko dokrecic, auto na glebe przejechac sie 20 m zeby sie wahacz ulozyl i wtedy dokrecic. Chyba ze sie myle? Jezeli tak to niech mnie ktos poprawi;) ale duzo poczytalem i ludzie tak pisza;)

A wymieniales u nich wahacze?

dokręcona na max'a powinny być jak auto stoi na kołach :wink:

:siema: Boseron jak tam pielęgniarki? :decayed:

:decayed:....nic niepisał...dziwne......

Boseron trzymaj się ...robili Ci jakieś badania obrazowe ...CT, MR ?

Opublikowano

Boseron zdrowia!

Opublikowano
W końcu ciepło i znowu wolne...chyba muszę sobie znaleźć jakaś prace ...ma ktos cos?!? :P

mam :decayed:

---------- Post dopisany at 14:07 ---------- Poprzedni post napisany at 14:06 ----------

W końcu ciepło i znowu wolne...chyba muszę sobie znaleźć jakaś prace ...ma ktos cos?!? :P

Audi B8 do wypolerowania jest :naughty:

Piszesz się ?

wstępnie na wtorek :wink:

---------- Post dopisany at 14:08 ---------- Poprzedni post napisany at 14:07 ----------

Panowie, jestem w szpitalu Żeromskiego, zostaje w trybie pilnym na oddziale, diagnoza nagła całkowita gluchota ucha, będą ratować słuch ale bez obietnic :-(

złego licho nie bierze :wink: będzie dobrze

Opublikowano

obyscie wszyscy mieli rację, dzięki za troskę,

a pielęgniarki słabe ;-)

---------- Post dopisany at 14:51 ---------- Poprzedni post napisany at 14:49 ----------

badania w poniedziałek, na razie kroplowki ale bez efektów, szum w uchu i zero reakcji na bodźce z zewnątrz :-(

Opublikowano
obyscie wszyscy mieli rację, dzięki za troskę,

a pielęgniarki słabe ;-)

....

:kwasny:...się nie dziwię ,że Ci się nie poprawia