PABLO Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Boseron pojedziemy do gościa do nowej huty co ma tanio opony i zmierzymy by odpowiednie zapodac dystanse, są 2 rodzaje ze średnica pierścienia, skovron od E60 chciał mi sprzedać dystanse ori H&R ale dobrze że sprawdziłem bo nie podejdą do E39. Więc na razie nic nie kupuj.
boseron Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Bos a to jest 18?????? tak a co nie widać , guma 225/40/18 ---------- Post dopisany at 18:51 ---------- Poprzedni post napisany at 18:49 ---------- może lepsze foto ---------- Post dopisany at 18:51 ---------- Poprzedni post napisany at 18:51 ---------- telefon to robi foty no nie
KERCZI Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 no teraz troche lepiej...aczkolwiek pewny bylem ze to 17...
boseron Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 PABLO NAJLEPSZEGO BYKU !!!!ostatnia dwójka z przodu to sie ciesz ---------- Post dopisany at 19:01 ---------- Poprzedni post napisany at 18:59 ---------- no teraz troche lepiej...aczkolwiek pewny bylem ze to 17... ale juz mam pewien plan i juz jutro moze ich nie być ---------- Post dopisany at 19:03 ---------- Poprzedni post napisany at 19:01 ---------- wbrew pozorom trójka nie jest małym autem, też myslałem ze optycznie będą większe, Panowie czy dystans bardzo osłabia mocowanie koła, jak to wygląda bo na pewno ma to jakieś znaczenie na minus ?
TrollGun Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Panowie, szukam dobrego i taniego sklepu motoryzacyjnego na terenie Krakowa. Możecie coś polecić? Potrzebuję komplet filtrów
miodzio Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Panowie, szukam dobrego i taniego sklepu motoryzacyjnego na terenie Krakowa. Możecie coś polecić? Potrzebuję komplet filtrów Kerczi?? Boseron nie kombinuj z dystansami tylko OUT:wink:
boseron Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Miodzio ale ta fela mi się strasznie podoba, hm.... jest dylemat tym bardziej ze jest kupiec
FANTOMAS Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 ..... bmw nizej stoi ... i co żonka każe sprzedać bo nie stoi ?
boseron Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 ..... bmw nizej stoi ... i co żonka każe sprzedać bo nie stoi ? aż za badzo i za często , Fantomas ja jeszcze młody więc przypomnij sobie jak to było kiedyś, jak Ci oleju jeszcze nie brał
Lucazzz Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Panowie, szukam dobrego i taniego sklepu motoryzacyjnego na terenie Krakowa. Możecie coś polecić? Potrzebuję komplet filtrów Adres: Lasówka 12, KrakówTelefon:12 653 21 48Motul Kraków
nex Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Więc widzisz, że inni dają lepsze oferty k**wa ale trolujesz , jak bym nie wiedział że inni dają lepsze oferty to nadal był bym w orange a nie migrował do nju które w moim wypadku bije na głowę wszystko.
PABLO Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Dzięki panowie za życzenia Wąski kolego Wszystkiego najlepszego
KERCZI Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Panowie, szukam dobrego i taniego sklepu motoryzacyjnego na terenie Krakowa. Możecie coś polecić? Potrzebuję komplet filtrów Co Ci potrzeba?? ---------- Post dopisany at 02:04 ---------- Poprzedni post napisany at 02:04 ---------- Wąski 200lat !!!
fantowski Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Wąski przyjacielu dużo zdrowia, pomarańczy i niech Ci Kinia nago tańczy
OGr Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Wąski przyjacielu dużo zdrowia, pomarańczy i niech Ci Kinia nago tańczy Hehehe, dobre ;-) Najlepszego Waski. PS: Waski zajmujesz sie tymi kolami? Mam klienta. Jskbys zakladal opony to i sam bym podjechal ze swoimi.
Rekomendowane odpowiedzi