Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Boseron pojedziemy do gościa do nowej huty co ma tanio opony i zmierzymy by odpowiednie zapodac dystanse, są 2 rodzaje ze średnica pierścienia, skovron od E60 chciał mi sprzedać dystanse ori H&R ale dobrze że sprawdziłem bo nie podejdą do E39. Więc na razie nic nie kupuj.

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
PABLO najlepszego :drinks:
Opublikowano
Bos a to jest 18??????

tak a co nie widać , guma 225/40/18

---------- Post dopisany at 18:51 ---------- Poprzedni post napisany at 18:49 ----------

może lepsze foto

ehaza6er.jpg

---------- Post dopisany at 18:51 ---------- Poprzedni post napisany at 18:51 ----------

:facepalm: telefon to robi foty no nie :grin:

Opublikowano

no teraz troche lepiej...aczkolwiek pewny bylem ze to 17...

Opublikowano

PABLO NAJLEPSZEGO BYKU !!!!ostatnia dwójka z przodu to sie ciesz :wink:

---------- Post dopisany at 19:01 ---------- Poprzedni post napisany at 18:59 ----------

no teraz troche lepiej...aczkolwiek pewny bylem ze to 17...

ale juz mam pewien plan i juz jutro moze ich nie być :naughty:

---------- Post dopisany at 19:03 ---------- Poprzedni post napisany at 19:01 ----------

wbrew pozorom trójka nie jest małym autem, też myslałem ze optycznie będą większe, Panowie czy dystans bardzo osłabia mocowanie koła, jak to wygląda bo na pewno ma to jakieś znaczenie na minus ?

Opublikowano

Panowie, szukam dobrego i taniego sklepu motoryzacyjnego na terenie Krakowa. Możecie coś polecić? Potrzebuję komplet filtrów :)

Opublikowano
Panowie, szukam dobrego i taniego sklepu motoryzacyjnego na terenie Krakowa. Możecie coś polecić? Potrzebuję komplet filtrów :)

Kerczi??:whistling:

Boseron nie kombinuj z dystansami tylko OUT:wink:

Opublikowano

Miodzio ale ta fela mi się strasznie podoba, hm.... jest dylemat tym bardziej ze jest kupiec

Opublikowano

Panowie, który tak potrafi??

Opublikowano
:naughty::kox:
Opublikowano
..... bmw nizej stoi ...

i co żonka każe sprzedać bo nie stoi ?

Opublikowano
..... bmw nizej stoi ...

i co żonka każe sprzedać bo nie stoi ?

aż za badzo i za często , Fantomas ja jeszcze młody więc przypomnij sobie jak to było kiedyś, jak Ci oleju jeszcze nie brał

Opublikowano

1. Adres: Lasówka 12, Kraków
    Telefon:12 653 21 48
    Motul Kraków

Opublikowano

co

Opublikowano
Więc widzisz, że inni dają lepsze oferty

k**wa ale trolujesz :facepalm:, jak bym nie wiedział że inni dają lepsze oferty to nadal był bym w orange a nie migrował do nju które w moim wypadku bije na głowę wszystko.

Opublikowano

Dzięki panowie za życzenia :hi:

Wąski kolego Wszystkiego najlepszego :kox:

Opublikowano

Co Ci potrzeba??

---------- Post dopisany at 02:04 ---------- Poprzedni post napisany at 02:04 ----------

Wąski 200lat !!!

Opublikowano

Wąski przyjacielu dużo zdrowia, pomarańczy i niech Ci Kinia nago tańczy :decayed::wink:

Opublikowano
Wąski przyjacielu dużo zdrowia, pomarańczy i niech Ci Kinia nago tańczy :decayed::wink:

Hehehe, dobre ;-)

Najlepszego Waski.

PS: Waski zajmujesz sie tymi kolami? Mam klienta. Jskbys zakladal opony to i sam bym podjechal ze swoimi.

Opublikowano

Wąski Wszystkiego najlepszego!