nex Opublikowano 4 Maja 2014 Opublikowano 4 Maja 2014 PABLO myślisz że każdy jest takim leniem jak Ty i wstaje w południe?
Carire Opublikowano 4 Maja 2014 Opublikowano 4 Maja 2014 mam takie pytanie... Auto B6 radio concept na 1din niestety i chciałbym założyć Rns-e tylko nie wiem co dokładnie kupic i jaka nawigacje kupic czy się w ogóle da? Jaki koszt takiej przeróbki i jakie rns-e kupic najlepiej? Chodzi mi też o czas takiej instalacji, ile schodzi na "gotowo"? Dzieki wielkie za pomoc, nie chce zrobić i kupic czegos co będzie nie pod to radio... ogarnia ktoś w kraku calosc + kupno rns'a? doradzicie cos?
Krumak Opublikowano 4 Maja 2014 Opublikowano 4 Maja 2014 Musisz kupić nawi+kosz 2Din + panel klimatronika+ kable Fakra. Całość około 1900 zł. Cały zestaw możesz kupic u Siemiana w dziale sprzedam. Do tego dochodzi koszt montażu
Carire Opublikowano 4 Maja 2014 Opublikowano 4 Maja 2014 a gdzie w krk można cos takiego zrobić? Jaka wybrać najlepiej? koszt jaki może być? ok. 300 zł? i czas całej zabawy montażu itp.?
michail55 Opublikowano 4 Maja 2014 Opublikowano 4 Maja 2014 panowie do montazu radia normalnego w audi tt 8j sa procz ramki potrzebne tez jakies przejsciowki do kabli?
Krumak Opublikowano 4 Maja 2014 Opublikowano 4 Maja 2014 Carire nie masz dużego wyboru jeśli chodzi o Rns-e, masz zwykłą lub w wersji led. W Bochni montaż Rns-e to 200zł, chłopaki z Krk może podpowiedzą Ci kto w Krakowie mógłby Ci ją założyć Wysłane z mojego SM-P605 przy użyciu Tapatalka
fantowski Opublikowano 4 Maja 2014 Opublikowano 4 Maja 2014 powitać po majówce there… tak z ciekawości… Ktoś tutaj celuje w vag event? @fantowski? nie planowałem
miodzio Opublikowano 4 Maja 2014 Opublikowano 4 Maja 2014 Carire nie masz dużego wyboru jeśli chodzi o Rns-e, masz zwykłą lub w wersji led. W Bochni montaż Rns-e to 200zł, chłopaki z Krk może podpowiedzą Ci kto w Krakowie mógłby Ci ją założyćWysłane z mojego SM-P605 przy użyciu Tapatalka Za 200zł to montaż ale chyba przy przejściu z radia 2 din na RNS-e:wink:
Arturoo Opublikowano 4 Maja 2014 Opublikowano 4 Maja 2014 a co by w tym momencie miało kosztować tyle ????????? wyjmaki w aso to 36 złociszy,......także to można samemu sobie kupić...a i się kiedyś przyda ....wiązka z przejściówką....kolejne 50-70 złociszy...antena gps za licznik 50.............robota....z kumplem 0,7.............sok.....pizza ......... zabawa jest jak..... tunel 1din ktoś chce wymieniać zamiast swój dociąć
Carire Opublikowano 4 Maja 2014 Opublikowano 4 Maja 2014 A kto w krk ogarnie mi to wszystko z docinaniem tunelu:)?
Adik Opublikowano 4 Maja 2014 Opublikowano 4 Maja 2014 A kto w krk ogarnie mi to wszystko z docinaniem tunelu:)? Zadzwon tutaj i zapytaj się: 660 566 999
Arturoo Opublikowano 5 Maja 2014 Opublikowano 5 Maja 2014 Hejka... To ,że poniedzialek ....to jeszcze pal licho...ale tydzień ma normalną ilość dni roboczych...ehh... ... . . .
Carire Opublikowano 5 Maja 2014 Opublikowano 5 Maja 2014 A kto w krk ogarnie mi to wszystko z docinaniem tunelu:)? Zadzwon tutaj i zapytaj się: 660 566 999 napisz mi tylko kto to jest i jak się firma nazywa zebym wiedział
werbel Opublikowano 5 Maja 2014 Opublikowano 5 Maja 2014 Taki dobry poniedzialek, ze zastanawiam sie w jakim miescie wziac egzamin na prawko... Jak frajer przegralem w punkty.
Arturoo Opublikowano 5 Maja 2014 Opublikowano 5 Maja 2014 .. ......z drugiej strony....jeden wariat mniej na drodze
Rekomendowane odpowiedzi