Shadow Opublikowano 5 Maja 2014 Opublikowano 5 Maja 2014 Taki dobry poniedzialek, ze zastanawiam sie w jakim miescie wziac egzamin na prawko... Jak frajer przegralem w punkty. Współczuję ......z drugiej strony....jeden wariat mniej na drodze Widzę, że szydera się spodobała na Krakowskich spotach
werbel Opublikowano 5 Maja 2014 Opublikowano 5 Maja 2014 Malo kto z nas swiety jest i kazdemu trafic sie moze seria. Tak czy inaczej z pokora winy biore na siebie. I niestety z drogi nie znikam - sa dwa miesiace na podjecie sie egzaminu.
Arturoo Opublikowano 5 Maja 2014 Opublikowano 5 Maja 2014 U Was nuda....... Wpadnij do Gliwic...niech sobie taki miron upoluje ofiarę to...wtedy wiadomo co to szydera... ...
amator5000 Opublikowano 5 Maja 2014 Opublikowano 5 Maja 2014 Radekst ja po weekendzie majowym jadę do lakiernika na oględziny mojego mercedesa, gość za***iście ogarnia auta i oglądałem sąsiada Hondę który całą malował na żółty kolor, wcześniej była czarna, 5 osób od niego już malowało u tego gościa auta, Andrzej w Proszowicach ale terminy ma długie, dzisiaj z nim rozmawiałem to za miesiąc dopiero będę mógł mu auto przywieźć.Link do Hondy https://www.facebook.com/photo.php?v=629487557105106&set=vb.265337600186772&type=2&theater Teraz na Siewnej składają w Klema Custom Garage innego Civica który odebrali od Andrzeja i możesz podjechać zobaczyć jak ją pomalował. https://www.facebook.com/KlemaCustomGarage podrzuc wiecej namiarow na goscia jak mozesz, spróbuję cos wyszukac w necie o nim ta zolta honda na filmiku ladnie wyglada, ciekawe jak w rzeczywistosci po dokladniejszym obejrzeniu. mam juz kilka namiarow na lakiernikow i bede musial kogos najbardziej ogarnietego wybrac, zeby kaszana nie wyszla. Nie orietnujesz sie Pablo czy ten gosciu z proszowic moglby od razu zrobic polerke? bo cwiartka bedzie sie swiecic a reszta porysowana. jakby dobra cene rzucił to bym mu zlecil grubsze malowanie ---------- Post dopisany at 14:26 ---------- Poprzedni post napisany at 14:24 ---------- i ciekawe czy dobrze kolor dobierze ---------- Post dopisany at 14:27 ---------- Poprzedni post napisany at 14:26 ---------- w ogole jak tylko mysle o tym malowaniu to ehh.. boje sie zeby ktos roboty nie spartolil Mogę polecić z czystym sumieniem warsztat blacharsko-lakierniczy na ul. Skotnickiej. Poniżej namiary. Robiłem tam swoją E91. "DOMI-CAR" Serwis Blacharsko Lakierniczy Dominik Trybuś opinie komentarze
Wąski Opublikowano 5 Maja 2014 Opublikowano 5 Maja 2014 Mogę polecić z czystym sumieniem warsztat blacharsko-lakierniczy na ul. Skotnickiej. Poniżej namiary. Robiłem tam swoją E91. "DOMI-CAR" Serwis Blacharsko Lakierniczy Dominik Trybuś opinie komentarze też Dominika polecam
PABLO Opublikowano 5 Maja 2014 Opublikowano 5 Maja 2014 PABLO myślisz że każdy jest takim leniem jak Ty i wstaje w południe? nex nie powiem Kto tu jest leniem w c**j by nawet raz na spota nie przyjechać w ciagu roku! I nie pitol ze masz daleko bo inni mają dalej niż ty i przynajmniej raz lub dwa razy są w miesiącu na spocie.
ozi_wells Opublikowano 5 Maja 2014 Opublikowano 5 Maja 2014 Taki dobry poniedzialek, ze zastanawiam sie w jakim miescie wziac egzamin na prawko... Jak frajer przegralem w punkty. ja jak zdawałem drugi raz to w Nowym Sączu nie było jakiegos wielkiego problemu ale to było z 5 lat temu, teraz to nie wiem
nex Opublikowano 5 Maja 2014 Opublikowano 5 Maja 2014 PABLO myślisz że każdy jest takim leniem jak Ty i wstaje w południe? nex nie powiem Kto tu jest leniem w c**j by nawet raz na spota nie przyjechać w ciagu roku! I nie pitol ze masz daleko bo inni mają dalej niż ty i przynajmniej raz lub dwa razy są w miesiącu na spocie. PAWEŁ! Ale mnie nie stać na paliwo bo do pracy jeżdże autem, nie tak jak Ty że w tyg wsiadasz w Solarisa to wiadomo że na spota możesz sobie pozwolić
D4NTE Opublikowano 5 Maja 2014 Opublikowano 5 Maja 2014 PABLO myślisz że każdy jest takim leniem jak Ty i wstaje w południe? nex nie powiem Kto tu jest leniem w c**j by nawet raz na spota nie przyjechać w ciagu roku! I nie pitol ze masz daleko bo inni mają dalej niż ty i przynajmniej raz lub dwa razy są w miesiącu na spocie. PAWEŁ! Ale mnie nie stać na paliwo bo do pracy jeżdże autem, nie tak jak Ty że w tyg wsiadasz w Solarisa to wiadomo że na spota możesz sobie pozwolić
Zemis Opublikowano 5 Maja 2014 Opublikowano 5 Maja 2014 no Janusz wtedy to były "dobre czasy" MORD Nowy Sącz teraz po niektórych aferach to się skończyło, ale nie wykluczam, że może łatwiej tam zdać prawko. Ludzie prawie z całej Polski tam sciągają...
PABLO Opublikowano 5 Maja 2014 Opublikowano 5 Maja 2014 PAWEŁ! Ale mnie nie stać na paliwo bo do pracy jeżdże autem, nie tak jak Ty że w tyg wsiadasz w Solarisa to wiadomo że na spota możesz sobie pozwolić JANUSZ! Ale ja mam pod domem 3 solarisy i nimi jeżdżę więc tym bardziej i mnie stać na paliwo!
Cuber Opublikowano 5 Maja 2014 Autor Opublikowano 5 Maja 2014 Trza ankiete walnąc odnosnie nowego miejsca spotów to co ? PLAZA ? ( tylko nie wiadomo jak długo bedzie ) Bonarka ? Krokus ? Jakieś inne propozycje ?
nex Opublikowano 5 Maja 2014 Opublikowano 5 Maja 2014 galeria bronowice, zobaczymy jak to PAWEŁ będzie skomlał
werbel Opublikowano 5 Maja 2014 Opublikowano 5 Maja 2014 Bez ankiety nie wymyślimy. Ale jestem za Bonarką.
lennox Opublikowano 5 Maja 2014 Opublikowano 5 Maja 2014 Bez ankiety nie wymyślimy. Ale jestem za Bonarką. Koło Simply na Prądniku Białym jest za***isty parking. Jestem za.
Radekst Opublikowano 5 Maja 2014 Opublikowano 5 Maja 2014 a tak w ogole to dlaczego zmiana? przeciez sie nie czepiaja o bilety, chyba ze o czyms nie wiem?
Rekomendowane odpowiedzi