Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:

nie brzydkie :kox: alumki ...gratki zakupu :naughty:

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

beema to by zagięła tego eresa :decayed:...tylko Pablo jest już statecznym kierowcą i nie będzie się wygłupiał........

y

yy

y

y

yyyy

ewentualnie przejedzie się szybko :facepalm: między spotowiczami na parkingu :whistling::tongue4:

Opublikowano

Dante dobry wybór :wink:

Opublikowano
Kupiłem je za 800 zł gość chciał 1000zł :decayed: może nie igły ale w bardzo ładnym stanie odświeżoną powłokę lakierniczą mają więc na zimę będą jak znalazł :wink: (oczywiście nie są to ori :audi: tylko włoskie) może na chwilę w lecie na nich pośmigam :whistling:

To spoko cena :)

podoba mi sie ten wzor, sam o takich mysle ale w 17" bo jednak 18 dla mnie za duze.

Opublikowano
Kupiłem je za 800 zł gość chciał 1000zł :decayed: może nie igły ale w bardzo ładnym stanie odświeżoną powłokę lakierniczą mają więc na zimę będą jak znalazł :wink: (oczywiście nie są to ori :audi: tylko włoskie) może na chwilę w lecie na nich pośmigam :whistling:

podoba mi sie ten wzor, sam o takich mysle ale w 17" bo jednak 18 dla mnie za duze.

bedziesz żałować jak kupisz 17 :wink:

Opublikowano

bedziesz żałować jak kupisz 17 :wink:

+1

Opublikowano

:slina::slina::slina:

Opublikowano

To się wstrzymaj jeszcze bo jakby mi się na aucie nie spodobały to Ci odsprzedam :decayed: fantowski Ci dobrze pisze że później będziesz żałował jak kupisz 17

Opublikowano

no ja żałuje że kupiłem 18 a nie 19.. ale cóż..

radekst sprzedam Ci moje:decayed:

Opublikowano

Przemysle jeszcze sprawe, moze Dante pozwoli przymierzyc swoje nowe laczki to bym zobaczyl jak to bedzie wygladac :naughty:

Ale obawiam sie ze komicznie, ze wzgledu na hamulce i zawias :wink:

---------- Post dopisany at 10:39 ---------- Poprzedni post napisany at 10:37 ----------

Dante - ok, to czekam na razie :tongue:

Fanta - jak mi sprzedasz w cenie replik rs4 to biere :decayed:

Opublikowano
Przemysle jeszcze sprawe, moze Dante pozwoli przymierzyc swoje nowe laczki to bym zobaczyl jak to bedzie wygladac :naughty:

Ale obawiam sie ze komicznie, ze wzgledu na hamulce i zawias :wink:

Nie ma problemu jak będę w Hucie na przymiarce z nimi to Ci tyrkne wcześniej

Opublikowano

Ok :thumbup:

Opublikowano

POtrzebuje dobrego rzeczoznawce do ocenienia uszkodzen lakierniczych samochodu

Opublikowano

Ja wlasnie wczoraj mialem ogledziny, ciekawe jaki kosztorys mi przysla..

Opublikowano

skad miales goscia czy robiles u lakiernika?

Opublikowano

Gosc z pzu byl ale w gadce wydawal sie byc spoko.

Opublikowano

oni zawsze spoko gadają ....a jak dostajesz wycenę to bielejesz ze złości :wink:

Opublikowano

Ehh :/

Podobno jutro najpozniej mi przysla, jak bedzie kiszka to trzeba walczyc z nimi.

Opublikowano

dziś kup dobrą butelczynę i na jutro ją sobie schłodź :wink::decayed:

---------- Post dopisany at 13:45 ---------- Poprzedni post napisany at 13:44 ----------

przyda się :grin::wink: