Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema :hi:

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi: siemanko Pany

Nie widziesz jak się pięknie świeci
No wlaśnie nie widze... :whistling:

Hehehehe :polew:

---------- Post dopisany at 15:28 ---------- Poprzedni post napisany at 15:27 ----------

Forum....ostatnie miejsce gdzie bym szukał kogoś kto pochwali :grin:

Opublikowano
Forum....ostatnie miejsce gdzie bym szukał kogoś kto pochwali :grin:

+1 :grin:

Miłego dnia Panowie :hi:

Opublikowano

:decayed:

:hi:

Opublikowano

Chłopaki potrzebny fachowiec który ogarnie fure po spotkaniu z sarną. Generalnie więcej składania niż prostowania raczej. Podejrzewam że obie chłodnice, pas przedni, sporo plastików, maska do wymiany i trzeba by zajrzeć co pod zderzakiem...

Opublikowano

Powitać :hi:

Chłopaki potrzebny fachowiec który ogarnie fure po spotkaniu z sarną. Generalnie więcej składania niż prostowania raczej. Podejrzewam że obie chłodnice, pas przedni, sporo plastików, maska do wymiany i trzeba by zajrzeć co pod zderzakiem...

współczuje :kwasny:

Opublikowano

:kwasny:

Całka ?

Opublikowano

Siemka All :hi:

Opublikowano

Siema. Nowy sprzecior Xperia sp daje radę [emoji10] ale kurna zanim to ogarne to pół roku minie :-P

Opublikowano

Twoja B6?

---------- Post dopisany at 13:57 ---------- Poprzedni post napisany at 13:56 ----------

Siema. Nowy sprzecior Xperia sp daje radę [emoji10] ale kurna zanim to ogarne to pół roku minie :-P

Kupowałeś nową Xperie SP teraz? Też je mam w ofercie to byś przy okazji wziął jak brałeś Xperie M dual :wink:

---------- Post dopisany at 13:58 ---------- Poprzedni post napisany at 13:57 ----------

Igrzyska 2022. Kraków wycofa swoją kandydaturę - Kraków - Naszemiasto.pl

Czyli metro :whistling:

---------- Post dopisany at 14:07 ---------- Poprzedni post napisany at 13:58 ----------

10320335_678564582190838_4412630570262151547_n.jpg

Kto był na Tuning Show??

Opublikowano

PABLO moja chciała M ale orange nie mieli w ofercie więc przy przedłużeniu ja jej kupiłem u Ciebie M'ke a na przedłużeniu umowy wzięła mi SP. Taki mały dil zrobiłem bo za cenę M'ki mam SP [emoji10]

Opublikowano

Był kumpel kolegi czerwoną kupejką w którą w ciul kasy wpakował a kupił ją dość tanio bo tak wyglądała jak sprowadził :decayed:

1461021_190047341194246_1168911019_n.jpg

Opublikowano

ja byłem i spotkałem nawet jednego kolegę :):whistling:

Opublikowano

Ogr miałbyś zasilacz najlepiej ori do ACER Aspire One netbook 10-11" modelu nie pamiętam dokładnie? Albo KERCZI?

Opublikowano
Ogr miałbyś zasilacz najlepiej ori do ACER Aspire One netbook 10-11" modelu nie pamiętam dokładnie? Albo KERCZI?

Używki nie mam.

Opublikowano

Nowy chce. Kabel razem z zasilaczem.

Chinole zamienniki po 35zł chodzą na alledrogo. Wieczorem będę wiedział czy na 100% będzie potrzebny.

Już temat zamknięty jeśli chodzi o zasilacz :hi:

Opublikowano

Używki nie mam.

ja bym potrzebowal do acer aspire 5720g :wink:

masz moze?

Opublikowano

Panowie, zna ktoś numer gdzie czyszczą, regenerują i przywracają blask skórze w aucie? Szwagier pilnie potrzebuje, tzn skóra jest bardzo zaniedbana i trzeba ją odnowić

Opublikowano

Całka ?

Raczej nie możliwe, shamowałem dość konkretnie aż się sam dziwię że widocznych uszkodzeń nie ma dużo. Oby nic więcej się nie ukryło poza tym co widać...

---------- Post dopisany at 17:57 ---------- Poprzedni post napisany at 17:48 ----------

Twoja B6?

Tak, moja.

Kto był na Tuning Show??

Byłem, były ciekawsze sztuki :grin:

Opublikowano

Całka ?

Raczej nie możliwe, shamowałem dość konkretnie aż się sam dziwię że widocznych uszkodzeń nie ma dużo. Oby nic więcej się nie ukryło poza tym co widać...

Oby :wink: ...aczkolwiek zawsze to lepiej miło się rozczarować :wink: