Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Potrzebuje kabel żarnik -> przetwornica do B6,nie ma ktoś czegoś takiego na zbyciu z jakiejś starej lampy? Ewentualnie może kojarzycie kogoś z forum kto zajmuje się lampami?

126560672 :wink:

Choinka, towar deficytowy :kwasny:

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
a tak z ciekawosci, to AIR ma jakies wlasciwosci jezdne lepsze, czy to tylko podnies/opusc?

Kompromis między gwintem a seria, prowadzi się lepiej od serii, gorzej od gwintu ale jest prawie tak komfortowo jak na serii :) wszystko oczywiście zależy też od tego ile ciśnienia jest w poduszkach, ale mówię o takim ustawieniu jak jeżdżę po Krakowie czyli błotniki na wysokości 61cm od ziemi :) o sprezynach nie wspominam bo miałem raz w życiu i nigdy już tego gówna nie założę :D

Opublikowano
a tak z ciekawosci, to AIR ma jakies wlasciwosci jezdne lepsze, czy to tylko podnies/opusc?

Kompromis między gwintem a seria, prowadzi się lepiej od serii, gorzej od gwintu ale jest prawie tak komfortowo jak na serii :) wszystko oczywiście zależy też od tego ile ciśnienia jest w poduszkach, ale mówię o takim ustawieniu jak jeżdżę po Krakowie czyli błotniki na wysokości 61cm od ziemi :) o sprezynach nie wspominam bo miałem raz w życiu i nigdy już tego gówna nie założę :D

:hi:

Opublikowano

Zgubiłem gdzieś po drodze jadąc z Bb do Krk prędkościomierz. Czasem próbuje coś pokazać wiec myślę że to kwestia styku. Ktoś ma jakieś doświadczenia z takim problemem? :/

Opublikowano
Zgubiłem gdzieś po drodze jadąc z Bb do Krk prędkościomierz. Czasem próbuje coś pokazać wiec myślę że to kwestia styku. Ktoś ma jakieś doświadczenia z takim problemem? :/

Też tak mialem ze 2 lata temu i gość na balickiej mi wgrywał od nowa oprogramowanie do zegarów :wink: od tamtego czasu śmigają

Opublikowano

Też tak mialem ze 2 lata temu i gość na balickiej mi wgrywał od nowa oprogramowanie do zegarów :wink: od tamtego czasu śmigają

Tego goscia z Balickiej nie ma tam juz - przeniósł się gdzies w Kraków...

Opublikowano

Sebastian 501 333 711 :wink:

---------- Post dopisany at 20:59 ---------- Poprzedni post napisany at 20:55 ----------

Potrzebuje kabel żarnik -> przetwornica do B6,nie ma ktoś czegoś takiego na zbyciu z jakiejś starej lampy? Ewentualnie może kojarzycie kogoś z forum kto zajmuje się lampami?

taki jutro zapytam znajomego

PRZEWÓD KABEL PRZETWORNICY LAD5G VALEO 4 - 12 PIN (4301605120) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Opublikowano

taki jutro zapytam znajomego

PRZEWÓD KABEL PRZETWORNICY LAD5G VALEO 4 - 12 PIN (4301605120) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Chyba właśnie taki, sprawdzę później jeszcze w domu czy tam jest 12 pinów...

Opublikowano

nie ma znaczenia

Opublikowano

jak dobrze i jak pysznie smacznie superfantastycznie jest napić się piwa po 7 dniach przerwy :decayed: miód malina :slina:

Wasze zdrowie

btw

jakby był zderzak tył s4 do sedana w dobrej cenie to może skusiłbym się :naughty:

Opublikowano

A dziś właśnie z Gorlic wróciłem... Byłbym kupił, gdyby rozmowa się odbyła wcześniej...:kwasny:

Opublikowano
A dziś właśnie z Gorlic wróciłem... Byłbym kupił, gdyby rozmowa się odbyła wcześniej...:kwasny:

mówisz o zderzaku?

Opublikowano

mówisz o zderzaku?

Nieee... O tym kabelku, co Wąski wrzucił...

Opublikowano

SiEMA PANISKA...

Opublikowano
SiEMA PANISKA...

Siema...

Załatw mi takie auto w dobrej cenie... Bo na Alledrogo albo ulepy albo kosmosy cenowe :kwasny:

mercedes_benz_300ce_4.jpg

Opublikowano

Dzięki za info... Kurde myślałem że to kwestia styku na zegarach czy coś a tu widzę będą dodatkowe koszta :/

---------- Post dopisany at 22:27 ---------- Poprzedni post napisany at 22:24 ----------

Może głupie pytanie ale czy ja w B5 z zegarami bez kompa mam co wgrywać do zegarów?

Opublikowano

mówisz o zderzaku?

Nieee... O tym kabelku, co Wąski wrzucił...

Wygląda na to że to dokładnie ten kabel chociaż nie wiem skąd im w aukcji się wzięło 12 pin skoro z obu stron są po 4-ry :kwasny: A tak w ogóle to rodzajów tych przewodów jest dość sporo jak widzę po lekturze alledrogo.

Opublikowano

No dobra.. Nie sprecyzowałem... Co najmniej 6 cylindrów mnie interesuje. Poza tym, zagazować auto na mechanicznym wtrysku K-Jetronic to strzał w kolano :facepalm:

Odnośnie auta prezentowanego w ogłoszeniu - musi być po jakiś przejściach, bo ma nieoryginalną maskę. Zawias - jak dla mnie nie do przyjęcia, tak samo jak manualna skrzynia biegów. Podciągam pod kategorie "ulep"

Opublikowano

Ile chcesz wydać?

Skroce temat...min. Cena w DE albo USA za takie auto to 15kzl ale to

Minimum minimum. Tak naprawdę trzeba miec ze 20dychy